|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Brak uczuć
Jestem jeszcze młoda, bo mam dopiero 18 lat. Wiele osób w moim wieku jest już jednak w związku lub w nim było. U mnie się nawet nie zapowiada. Nie jestem jakąś karyną, Angeliną Jolie pewnie też nie, ale pare zalet mam.
Prawie nic nie wiem o związku i miłości, czytam to forum i widzę, jak połowa traci dziewictwo w wieku 15 lat, następna połowa w wieku 25 lat max, ma wiedzę dot. związków godną staruszek. Czy to bardzo nienormalne, że nie miałam chłopaka, nie zapowiada się i na dodatek ja nie mam z tym aż takiego problemu? Właściwie to nie miałam, ale czytając to forum to się zaczynam poważnie zastanawiać ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak uczuć
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Bo to inny temat, a w tamtym jest zbyt dużo wątków pobocznych i nikt na głównym się nie skupia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Generalizujesz troszkę, mam 22 (prawie) lata i znam jeszcze wokół siebie dziewice w liczbie sztuk więcej niż 3
![]() ![]() Natomiast aż razi w oczy zdanie "Nie zanosi się, by coś się zmieniło". Akurat w tym temacie, to wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie. Być może jutro wyjdziesz do sklepu i poznasz jakiegoś chłopaka. Nigdy nie wiadomo.
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Spoko, pocieszę cię, że ja będę mieć 22 lata za miesiąc i dla mnie też sfera związkowa jest abstrakcją ;p. Większość znajomych z kimś jest, a jeśli nie, to kiedyś z kimś byli. Z takich, którzy tak jak ja nigdy nie byli w żadnym związku, albo przynajmniej w jakimś mniej zobowiązującym układzie, kojarzę na pewno tylko jedną osobę ;D. No ale ja jestem dziwna i na swoim miejscu też nie chciałabym ze sobą być
![]() W ogóle już kilka razy zdarzyło mi się, że ktoś mnie pytał o doświadczenie związkowe - zawsze kłamałam, że miałam jednego chłopaka przez jakiś krótki okres czasu i już to zawsze wywoływało straszne zdziwienie, więc patrząc po tej reakcji raczej nikomu oprócz przyjaciół się w przyszłości nie przyznam, jaka jest prawda. Widocznie jestem ewenementem, bywa. Za to w twoim wieku to jeszcze nie jest takie dziwne, więc spoko. Może na studiach kogoś poznasz jeśli się wybierasz, chociaż jak wybierzesz babski kierunek tak jak ja, to może być różnie. Edytowane przez 201712242137 Czas edycji: 2016-03-28 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja ze sobą też nie chciałabym być, jestem koszmarna. ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mam 22 lata żadnego poważnego związku na koncie
![]() Żyję, miewam się dobrze ![]() Także spokojnie to żadna nienormalna sytuacja. Każdy dojrzewa do związku w swoim czasie. Nie ma co oglądać się na innych.
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja pierwszego chłopaka miałam dopiero po 19stce
![]() ![]() a z tą połową dziewic po 15 r.ż. to też nie do końca, bo w moim otoczeniu w tym wieku dziewczyn "po" można było policzyć na palcach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 201712242137 Czas edycji: 2016-03-28 o 23:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Jeśli nie czujesz potrzeby mieć chłopaka, to nie ma sensu go na siłę szukać. Czy chcesz, żeby naiwny konformizm kierował Twoim życiem?
Trzeba kierować się swoimi potrzebami, a nie szukać chłopaka i robić siku wtedy, kiedy nasi znajomi mają na to ochotę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
"Jeśli przestajesz czekać na miłośc ona sama przychodzi"
Mam 20 lat. Od paźdzernika studiuję. Przychodząc na studia poznałam co to szczęście bez faceta. Pewnego dnia zapukał do mych drzwi mój TŹ ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.