|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Poszukuę wierszy o Aniołach-pomóżcie!!!!
Poszukuje wierszy, opowiadań, czego kolwiek o Aniołach Opiekunach Ogniska DOmowego. Z synkiem zrobiliśmy takiego aniołka dla dziedków i chciałam podczepić karteczkę z adekwatnym opisem. Może któraś z Was będzie mogła mi pomóc. Ja szukam bezowocnie. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Poszukuę wierszy o Aniołach-pomóżcie!!!!
Ja tez kiedyś szukałam takich stron i znalazłam tylko taką.Póżniej postaram się jeszcze czegoś poszukać
http://prosperita.terramail.pl/anioly.html |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm, mam wiersze o aniolach, cały folderek, ale akurat w tym temacie niekoniecznie. Może poszukaj cos w wierszach ks. Twardowskiego, byly wydane takie albumy-antologie z wierszami o aniolach jego autrorstwa, może w jakiejś bibliotece???
i może cos na tej stronce???: http://www.anielsko.alleluja.pl/tekst.php?numer=24888 |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuje dziewczyny za pomoc. Niestety te stronki też już przegladałam, wczoraj siedziałam nad tym pół nocy i nic. Może faktycznie opiszę aniołka jakimś dowolnym tekstem, po prostu jako Anioła Opiekuna. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Pozdarwiam.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
ja majac 10-11 lat napisalam wiersz o aniele, niby powazny a jednak....moze go podam, tak na wszelki wypadek
"na krancu niebianskiej drogi stoi aniol ubogi, skrzydla temu aniolowi dali lecz wznosic sie w chmury zakazali, powod temu byl tak prosty: aniol dobry byl lecz ostry. Bog wiedzial co robi gdy zakazl latac temu aniolowi" wiem ze moze niektorych rozbawi do lez ale pomimo iz bylam "skrzatem" kiedy go pisalam to mialam opory przed umieszczeniem go na forum-takie rzeczy sa czasem zbyt osobiste.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

"na krancu niebianskiej drogi stoi aniol ubogi, skrzydla temu aniolowi dali lecz wznosic sie w chmury zakazali, powod temu byl tak prosty: aniol dobry byl lecz ostry. Bog wiedzial co robi gdy zakazl latac temu aniolowi" wiem ze moze niektorych rozbawi do lez ale pomimo iz bylam "skrzatem" kiedy go pisalam to mialam opory przed umieszczeniem go na forum-takie rzeczy sa czasem zbyt osobiste.