|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak odnaleźć siebie
Witajcie pomocne i czasem wręcz surowe do bólu wizażanki i " wazażyści ".
Problem, problem i to duży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
High Quality Since 2007
|
Dot.: jak odnaleźć siebie
Cytat:
W niektórych miastach są takie kluby fitness, w których można w zajęciach uczestniczyć z dziećmi. Są jakieś domy kultury, w których są zajęcia plastyczne. Możecie razem uprawiać jakiś sport, np. zapisać się na zajęcia z pływania, spróbować jazdy na nartach czy jazdy konnej.
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
U mnie ejszcze problem z tym, że jestem ciamcia ramcia i mam prawo jazdy, ale boję się jeździć autem, z tym też nie umiem się przełamać
![]() W znajomościach z facetami, mimo , że mówią mi, że naprawdę jest wszytsko ok, to brakuje mi pewności, boję się , że mnie zostawi z dnia na dzień i pójdzie tam, gdzie mu łatwiej i za kazdym razem to był powód, przez który faceci się zniechęcali, moja zazdrość i męczenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Podstawowe pytanie: masz komu zostawic dziecko? Stac Cie na nianke?
Co do prawka - wykup dodatkowe lekcje z instruktorem i jezdzij tak dlugo, az sie nie przelamiesz. Co do poczucia wlasnej wartosci - terapia, terapia, terapia. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.