Postępowanie faceta czyli kuzynostwo,czas wolny i cała reszta - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-04-03, 07:14   #1
Malzosia
Przyczajenie

Postępowanie faceta czyli kuzynostwo,czas wolny i cała reszta

Witam Serdecznie Wszystkie Wizażanki

Zostałam ostrzeżona,że pewnie zostanę zjechana ale zaryzykuję ponieważ mam problem i liczę na waszą pomoc. Otóż mianowicie :

Jestem ze swoim facetem prawie 5 lat, w tym roku nawet planujemy ślub i wprowadzenie się do własnego mieszkania (kredyt oczywiscie )
Umówiliśmy się,że ja opłacam wesele a On ładuje całe pieniądze jakie uda mi się odłożyć w mieszkanie i niby wszystko pięknie ale do rzeczy :
Ostatnio miał straszny problem z tym,że mało się widzimy co jest prawdą, on pracuje, ja pracuje bardzo dużo bo ok. 200 godzin w miesiącu czasem więcej w systemie 16 godzin czasami nawet więcej, ale to wszystko po to,żeby nie zabrakło nam pieniędzy i mogło wystarczyć na gładki start w małżeństwo

Miał do mnie pretensje,że mało się widzimy na co miała wpływ oczywiście moja praca ale i to że zachorował i nie chciał żebym przyjeżdżała, potem zdawał ważny egzamin do pracy itd uzasadnione.

Wczoraj jednak miała miejsce sytuacja, która mnie zdenerwowała słusznie czy nie słusznie? To już wy ocenicie po to tu jestem

Kończyłam wczoraj wyjątkowo jak na mnie wcześnie wpół do 22, liczyłam na to,że skoro niedzielę i poniedziałek mam wolne do mogę przyjechać do niego na noc i spędzimy wreszcie razem trochę czasu. Jednak przy rozmowie telefonicznej nie zadałam pytania bo sam zaczął wcześniej mówić że dziś ma ok 21 na mieście sprawy do załatwienia a potem jedzie do domu i spać, więc nie wyszłam z propozycją bo nie chciałam się chłopakowi wcinać skoro ma jakieś sprawy. Okazało się potem że przyjechał kuzyn ze swoją dziewczyną i razem z bratem mojego robią sobie imprezkę. Okej zgodzę się ma do tego pełnie prawo ,nie musimy przyklejać się do siebie 24 godziny na dobę, ale kurcze w ostatnim czasie Oni siedzą u niego weekend w weekend praktycznie albo ciągną nas do siebie. Oni jeszcze się uczą siedzą ze sobą cały tydzień a gdy tylko przyjdzie weekend cały czas wpadają,chcą się spotykać itd my pracujemy i wolne weekendy to rzadkość niestety zwłaszcza u mnie. Pierwsza sprawa jest mi przykro,że nie zadzwonił do mnie czy nie chce wpaść, mógł po mnie podjechać jak już by wszystko załatwił, miał po drodze (ja nie mam prawka z różnych powodów :/ a autobusów już o tej porze brak), zwłaszcza,że wie jak rzadko mam czas się odstresować czy choćby z nim spotkać! Druga sprawa,że robi wielkie problemy o to,że mało się widzimy a dla kuzyna z jego dziewczyną ma jakoś czas cały czas ...i to mnie zdenerwowało...

Co więcej w sms-ie na dobranoc nic nie napisał,że Oni u niego siedzą dopiero jak zadzwoniłam ( dzwonimy często na dobranoc ) przyznał się,że siedzą bo bym i tak ich usłyszała i to nie pierwszy raz,że dowiaduje się o takich imprezkach po fakcie

Przepraszam,za taki tasiemiec mam nadzieję,że mi pomożecie i ocenicie słuszność bądź niesłuszność mego myślenia za co z góry dziękuję
Malzosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 07:50   #2
Hultaj
BAN stały

Dot.: Postępowanie faceta czyli kuzynostwo,czas wolny i cała reszta

Cytat:
Pierwsza sprawa jest mi przykro,że nie zadzwonił do mnie czy nie chce wpaść, mógł po mnie podjechać jak już by wszystko załatwił, miał po drodze
jeśli to są sporadyczne sytuacje, że nie pomyślał o Tobie i nie wykazał inicjatywy to moim zdaniem nie należy się przejmować.
Cytat:
Jednak przy rozmowie telefonicznej nie zadałam pytania bo sam zaczął wcześniej mówić że dziś ma ok 21 na mieście sprawy do załatwienia a potem jedzie do domu i spać, więc nie wyszłam z propozycją bo nie chciałam się chłopakowi wcinać skoro ma jakieś sprawy.
wg mnie ''wina'' leży tak po środku z tendencją w Twoją stronę, , to Twoja najbliższa osoba, nawaliłaś z komunikacją, powinnaś powiedzieć po prostu co chcesz (jak rzecz widzisz, zapytać) a nie krygować się bo ''on ma jakieś sprawy''. No bez kitu planujesz w tym roku być jego żoną.

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

a jak Ci na przyszłość będzie marudził, że się za mało widujecie to mu powiedz ''kochanie, wiesz jak jest, natomiast chciałabym, abyś mając wolną chwilę pomyślał też o mnie. Bo np. w ostatni (miałam wolne) weekend tak wyszło, że spędziłeś czas z kuzynami. I to jest ok ale nie mów mi potem, że mało mnie widzisz''.
Z uśmiechem, bez wyrzutów, robienia mu wytyków, ale nie musisz też wysłuchiwać nieuzasadnionych pretensji.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 07:58   #3
gosia_9508
Zakorzenienie

Sama piszesz, ze skonczylas prace wyjatkowo wczesniej - on o tym wiedzial? I ze masz nastepne dni wolne? Powiedzialas mu o tym czy tez zrezygnowalas? Moze myslal, ze pracujesz.
gosia_9508 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 08:11   #4
Rena
Zakorzenienie

Pracujesz miesiacami codziennie do 22-giej by zaplacic za jednonocne przyjecie? Mieszkasz w miejscu, gdzie o 22.00 nie ma juz komunikacji miejskiej? Nawet nie staram sie zrozumiec mentalnosci wiejskiej. Dla mnie to inna galaktyka.

Nie bronie misia, ale byc moze z jego strony wyglada to tak - przedstawil swoje pierwotne plany na wieczor, Ty nie zaproponowalas spotkania, on tez nie, ale moze juz tyle razy mu odmawialas, ze ma juz troche dosc (te wymowki ze sie nie widujecie), potem zadzwonil jego kuzyn/brat inni ze sa w okolicy i czy moga wpasc. On sie zgodzil i wtedy Ty dzwonisz na dobranoc i strzelasz focha, ale nawet nie mowisz o co.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 08:48   #5
Malzosia
Przyczajenie

Dziękuje za odpowiedź

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
Pracujesz miesiacami codziennie do 22-giej by zaplacic za jednonocne przyjecie? Mieszkasz w miejscu, gdzie o 22.00 nie ma juz komunikacji miejskiej? Nawet nie staram sie zrozumiec mentalnosci wiejskiej. Dla mnie to inna galaktyka.

Nie bronie misia, ale byc moze z jego strony wyglada to tak - przedstawil swoje pierwotne plany na wieczor, Ty nie zaproponowalas spotkania, on tez nie, ale moze juz tyle razy mu odmawialas, ze ma juz troche dosc (te wymowki ze sie nie widujecie), potem zadzwonil jego kuzyn/brat inni ze sa w okolicy i czy moga wpasc. On sie zgodzil i wtedy Ty dzwonisz na dobranoc i strzelasz focha, ale nawet nie mowisz o co.
Kajam się za to,że nie dane mi się było urodzić w wielkim mieście

Autobus pewnie by był ale zanim dotarłabym z tego mojego nieszczęsnego miejsca pracy na przystanek to i tak bym nie zdążyła, nie mówiąc,że średnio tak zwłaszcza,że miałam na sobie mundur roboczy i wypadałoby na szybko wziąć prysznic i się przebrać
Nie odmawiałam mu mnóstwo razy...jak tylko miałam czas zawsze bardzo chętnie się z nim spotykam to z jego strony ostatnio są jakieś narzekania a potem nie wyrabianie się na czas i inne powody
A jeśli chodzi o kuzynów nie miałabym nic przeciwko ale oni ciągle ostatnio u niego siedzą a On potem ma problemy bo się mało widujemy, bo mało czasu spędzamy itp

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
jeśli to są sporadyczne sytuacje, że nie pomyślał o Tobie i nie wykazał inicjatywy to moim zdaniem nie należy się przejmować.
wg mnie ''wina'' leży tak po środku z tendencją w Twoją stronę, , to Twoja najbliższa osoba, nawaliłaś z komunikacją, powinnaś powiedzieć po prostu co chcesz (jak rzecz widzisz, zapytać) a nie krygować się bo ''on ma jakieś sprawy''. No bez kitu planujesz w tym roku być jego żoną.

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

a jak Ci na przyszłość będzie marudził, że się za mało widujecie to mu powiedz ''kochanie, wiesz jak jest, natomiast chciałabym, abyś mając wolną chwilę pomyślał też o mnie. Bo np. w ostatni (miałam wolne) weekend tak wyszło, że spędziłeś czas z kuzynami. I to jest ok ale nie mów mi potem, że mało mnie widzisz''.
Z uśmiechem, bez wyrzutów, robienia mu wytyków, ale nie musisz też wysłuchiwać nieuzasadnionych pretensji.
Dziękuje Ci za odpowiedzi

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

Cytat:
Napisane przez gosia_9508 Pokaż wiadomość
Sama piszesz, ze skonczylas prace wyjatkowo wczesniej - on o tym wiedzial? I ze masz nastepne dni wolne? Powiedzialas mu o tym czy tez zrezygnowalas? Moze myslal, ze pracujesz.

Wiedział,wiedział przed godziną 12 rozmawialiśmy przez telefon jak miałam przerwę i mówiłam mu o której kończę i że następne dni mam wolne
Stary 2016-04-03, 09:07   #6
cava
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiej wiejskiej mentalności?
200 godzin miesięcznie to jest 9,5 godziny przez 5 dni w tygodniu. Masa ludzi tak pracuje i to ozgrozo w miastach.
Ze kończy o 22? No tak kończy pracę druga zmiana. Masa ludzi tak pracuje i to czesto na własne życzenie.

Ze pracuje po 16 godzin? Tak się pracuje przy zmianach rotacyjnych , potem ma się dłuzęj wolne niż dobę. Wielu pracuje 24 /48 i sobie chwali.

Jest dorosłą, pracuje na jakiś cel, duzo, ale wcale nie drastycznie dużo.

A ze nie mieszka w mieście... no olaboga. No jak tak można.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 09:14   #7
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Myślę, że chodziło raczej o harowanie z uszczerbkiem dla związku/życia prywatnego w imię wyprawienia jednej imprezy, niż o miejsce zamieszkania
Osobiście też tego nie rozumiem, no, ale co kto lubi.

Autorko, a nie mogłaś powiedzieć mu wprost, że chcesz się spotkać? Nie możesz powiedzieć wprost, kiedy on ma pretensje, że się nie widujecie wystarczająco dużo, że zawsze się chętnie z nim widzisz jak nie pracujesz, a że on czasem woli siedzieć z kuzynostwem, to co Ty na to możesz poradzić? Nie możesz mu zwrócić uwagi, że fajnie by było spędzić więcej czasu sam na sam, a nie z kuzynostwem u niego albo u nich? Po prostu z nim porozmawiaj na ten temat.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-03, 09:34   #8
201803080934
Konto usunięte

ogarniam, że jest ci przykro, ale masz to na własne życzenie - mogłaś się odezwać i powiedzieć wprost czego chcesz.

i czemu tego nie zrobiłaś, to już nie ogarniam.
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 10:14   #9
Malzosia
Przyczajenie

Nie pracuje tylko i wyłącznie na to wesele, wiadomo,że na początek będzie nam potrzebny kapitał na masę innych rzeczy ale okej do rzeczy

Najbardziej jest mi przykro,że nie pomyślał nawet o tym,żeby zadzwonić i się spytać czy nie mam ochoty przyjechać - tyle
Stary 2016-04-03, 10:35   #10
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Malzosia Pokaż wiadomość
Najbardziej jest mi przykro,że nie pomyślał nawet o tym,żeby zadzwonić i się spytać czy nie mam ochoty przyjechać - tyle
no cóż, mi by na jego miejscu było przykro, że mimo wolnego nawet nie pomyślałaś o tym, żeby zaproponować spotkanie
Stary 2016-04-03, 10:40   #11
Malzosia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
no cóż, mi by na jego miejscu było przykro, że mimo wolnego nawet nie pomyślałaś o tym, żeby zaproponować spotkanie
Zaproponowałam i usłyszałam : OK to widzimy się w niedzielę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-03, 10:59   #12
GdyKochamy
Zadomowienie

Nie mogłaś sama odezwać się, że chciałabyś się spotkać?
Stary 2016-04-03, 11:05   #13
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
No i co na to odpowiedziałaś? "No tak, ale czemu nie możemy dziś się zobaczyć? Może byś po mnie podjechał?"?
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 11:20   #14
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
zaproponowałaś spotkanie w sobotę, a on odpowiedział `ok, to widzimy się w niedzielę`? to totalnie nie ma sensu
Stary 2016-04-03, 11:29   #15
Hultaj
BAN stały

ja ogólnie nie ogarniam planów wspólnego życia i zarazem prowadzenia rozmów jak na etapie randek.
Spotykać to ja się mogę z koleżanką , do narzeczonego po prostu jadę albo on do mnie, bo żyjemy razem.

Dla mnie 5letni związek, narzeczeństwo, zna się jak łyse konie i żyje już trochę jak stare małżeństwo i umiejętność komunikacji powinna być dawno przewałkowana. I nie w stylu ''on ma jakieś sprawy'' więc ja chodzę delikatnie na paluszkach, tylko: ''dlaczego nie/dlaczego tak/dobra, to o której się widzimy/przyjedź po mnie/ dlaczego po mnie nie przyjechałeś (...) ''

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2016-04-03 o 11:30
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 12:12   #16
Fleur_D
Zakorzenienie

Cytat:
To już wiem dlaczego jak czytam twoje posty, to zastanawiam się, czy na pewno pisała je osoba z naszej galaktyki
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 19:32   #17
skazana_na_bluesa
.

zanim władujesz kasę w jakiekolwiek wesele to może najpierw poznaj się lepiej ze swoim facetem.
czemu nie zwróciłaś mu uwagi, że najpierw marudzi, że się nie widujecie, a później przekłada spotkanie? umiesz w ogóle z nim rozmawiać? czemu nie mieszkacie razem?

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 19:50   #18
Malzosia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
zanim władujesz kasę w jakiekolwiek wesele to może najpierw poznaj się lepiej ze swoim facetem.
czemu nie zwróciłaś mu uwagi, że najpierw marudzi, że się nie widujecie, a później przekłada spotkanie? umiesz w ogóle z nim rozmawiać? czemu nie mieszkacie razem?
Umiałam teraz nie da się z nim rozmawiać.

Nie mieszkamy razem bo nie mam stamtąd dojazdu do pracy
Stary 2016-04-03, 20:01   #19
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
a to czemu? Dlaczego nie powiedziałaś mu: mam ochotę dzisiaj (w sobotę) się z Tobą spotkać, czy możesz po mnie podjechać? To jest bardzo prosty, konkretny komunikat.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-03, 23:07   #20
skazana_na_bluesa
.

no popacz. można zamieszkać w miejscu, gdzie miałabyś dojazd.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 23:27   #21
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

On pewnie uznał, że jesteś zapracowana, nie będzie Ci zawracal głowy faktem, że kuzyn przyjechał na kolejny weekend. Zresztą na pewno zdążył zauważyć, że ich częste wizyty Cię wkurzaja. Skoro kuzyn i tak pojawia się co weekend to Twój facet pewnie uznał, że to żadne święto i nie musi Ci o tym trabic i nie będzie Ci przeszkadzał. Ty uznalas, że on ma jakieś sprawy do załatwienia i nie będziesz przeszkadzać jemu. Ot cała tajemnica. Po prostu popracujcie nad szczerą komunikacją :-P
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-04, 06:44   #22
Malzosia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
no popacz. można zamieszkać w miejscu, gdzie miałabyś dojazd.
Ciesze się,że możesz mieszkać gdzie zechcesz, nie każdego stać na tę możliwość
Stary 2016-04-04, 07:59   #23
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
No to tym bardziej nie da się teraz brać ślubu i kredytu. Najpierw ogarnijcie związek, komunikację w nim, potem bierzcie się za zobowiązania, serio serio. Jeśli nie potraficie porozmawiać o takiej dupereli, to przeraża co będzie, jak się pojawią większe problemy/niejasności/rozbieżności.
Stary 2016-04-04, 08:00   #24
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Ciesze się,że możesz mieszkać gdzie zechcesz, nie każdego stać na tę możliwość
a nie mozesz choc troche zmienic priorytety i zbierac na samochod zamiast na wesele z facetem, z ktorym jest Ci nieco nie po drodze w przenosni i doslownie?
Stary 2016-04-04, 08:02   #25
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
a nie mozesz choc troche zmienic priorytety i zbierac na samochod zamiast na wesele z facetem, z ktorym jest Ci nieco nie po drodze w przenosni i doslownie?
Napisała "nie mam prawka z różnych powodów :/ ".
Stary 2016-04-04, 08:13   #26
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
No to tym bardziej nie da się teraz brać ślubu i kredytu. Najpierw ogarnijcie związek, komunikację w nim, potem bierzcie się za zobowiązania, serio serio. Jeśli nie potraficie porozmawiać o takiej dupereli, to przeraża co będzie, jak się pojawią większe problemy/niejasności/rozbieżności.
Serio serio. Autorko, warto sobie te słowa wziąć do serca i do rozumu.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-04, 08:14   #27
Luba
Zakorzenienie

Po pierwsze, to jednak musicie obydwoje nauczyc sie, ze trzeba komunikowac swoje potrzeby. Wlasciwie Ty, bo on to potrafi: "za malo sie widujemy". Ale z kolei on powinien sie nauczyc, ze jesli ma jakis problem z widywaniem sie, to tym bardziej nie powinien tego utrudniac. On jakby nie rozumial, ze to TEZ od niego zalezy jak czesto sie widujecie i ze zaproszenie Cie na spontaniczna imprezke jest mile widziane.
Pogadajcie na spokojnie, bo niby potrzeby macie wspolne ale realizacja sie Wam rozjezdza. Ani jedno ani drugie nie chce/nie umie pokazac, ze to drugie jest wazne i ze spotkania sa potrzebne.

A po drugie to, na moje oko, ten podzial na co przeznaczacie swoje oszczednosci jest troche nie teges dziewczyno.
Ja rozumiem, ze nikt przed slubem nie mysli o rozwodzie ale jednak.
Ty wywalisz kupe forsy (jak mniemam) na slub i wesele, on urzadzi mieszkanie. I Twoja forsa "przeminie z wiatrem" a on zostanie ze sprzetami jakby co, powie, ze nic Ci sie nie nalezy i zostawi Cie w golych scianach, albo Ty wyjdziesz z tego mieszkania jak swiety turecki. Przemysl to.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-04-04, 10:44   #28
Malzosia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Po pierwsze, to jednak musicie obydwoje nauczyc sie, ze trzeba komunikowac swoje potrzeby. Wlasciwie Ty, bo on to potrafi: "za malo sie widujemy". Ale z kolei on powinien sie nauczyc, ze jesli ma jakis problem z widywaniem sie, to tym bardziej nie powinien tego utrudniac. On jakby nie rozumial, ze to TEZ od niego zalezy jak czesto sie widujecie i ze zaproszenie Cie na spontaniczna imprezke jest mile widziane.
Pogadajcie na spokojnie, bo niby potrzeby macie wspolne ale realizacja sie Wam rozjezdza. Ani jedno ani drugie nie chce/nie umie pokazac, ze to drugie jest wazne i ze spotkania sa potrzebne.

A po drugie to, na moje oko, ten podzial na co przeznaczacie swoje oszczednosci jest troche nie teges dziewczyno.
Ja rozumiem, ze nikt przed slubem nie mysli o rozwodzie ale jednak.
Ty wywalisz kupe forsy (jak mniemam) na slub i wesele, on urzadzi mieszkanie. I Twoja forsa "przeminie z wiatrem" a on zostanie ze sprzetami jakby co, powie, ze nic Ci sie nie nalezy i zostawi Cie w golych scianach, albo Ty wyjdziesz z tego mieszkania jak swiety turecki. Przemysl to.
Dziękuje za pomoc
Stary 2016-04-05, 09:04   #29
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Myślę, że chodziło raczej o harowanie z uszczerbkiem dla związku/życia prywatnego w imię wyprawienia jednej imprezy, niż o miejsce zamieszkania
Osobiście też tego nie rozumiem, no, ale co kto lubi.
No o to mi chodzilo wlasnie. Miejskie wesela sa duzo skromniejsze i tym samym niedrogie. Na to nie trzeba odkladac. Co do godzin pracy nie mam uwag - zalezy od zawodu.

Poza tym problem z komunikacja o tak wczesnej porze jak 22ga. Ale i to sie wyjasnilo. Autorka ma dojazd do siebie, to misio mieszka w jakies ciezko dostepnej twierdzy. Przynajmniej tyle zrozumialam z watku.
Stary 2016-04-05, 09:20   #30
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
No o to mi chodzilo wlasnie. Miejskie wesela sa duzo skromniejsze i tym samym niedrogie. Na to nie trzeba odkladac. Co do godzin pracy nie mam uwag - zalezy od zawodu.

Poza tym problem z komunikacja o tak wczesnej porze jak 22ga. Ale i to sie wyjasnilo. Autorka ma dojazd do siebie, to misio mieszka w jakies ciezko dostepnej twierdzy. Przynajmniej tyle zrozumialam z watku.
Żartujesz, prawda? Im większe miasto, im ściślejsze centrum, tym ceny wyższe. Nie tylko ludzie ze wsi lubią się pobawić i pokazać na co ich stać.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości