|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jak pozbyć się tego żalu?
Przez cały okres liceum podkochiwałam się w nauczycielu, marzyłam sobie o nim, każda lekcja z nim była dla mnie czymś emocjonującym i wyczekiwanym. Na wakacje jeździłam do miasteczka z nadzieją, że go ujrzę przypadkowo. Miałam świadomość, że jeszcze do szkoły wrócę...
A teraz? 2 dni do zakończenia roku. Zaczynam już czuć strach, odcinam się na siłę od fantazji o nim(zmuszam się do tego aby przestać marzyć), bo wiem, że to się skończy. Że nigdy go nie zobaczę. Tylko "dzień dobry" ewentualnie jak go spotkam przypadkowo na ulicy. Aż w końcu utnie się nawet to mówienie, bo mnie zapomni. Zero dyskusji, zero lekcji, nic... Nie będzie śmiesznych momentów... Czuję ogromny żal, pustkę, coś straconego. Mrowi mnie w nogach, że to koniec. Obawiam się też, że wykasuje mnie ze znajomych na fb i większość klasy też. Coś czuje, że przepłacze dużo godzin. A matura za pasem. ![]() To mnie strasznie przeraża, że jego wizja zostanie mi na długo w umyśle i nigdy już go nie zobaczę. A ta wizja zostanie... Boję się, że zechce go zobaczyć a nie będę miała możliwości i sposobu. Edytowane przez Safe_and_sound Czas edycji: 2016-04-27 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak pozbyć się tego żalu?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
.
|
przestań pielęgnować swoje uczucie do niego to szybciej ci przejdzie.
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
no wlasnie, z twojej wypowiedzi wynika,ze bardziej jestes zakochana w swoich fantazjach - i najpewniej idealizujesz go,
a on jest mlodszy/starszy/zonaty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
sissy that walk
|
Dwa miesiące bez widywania go codziennie, i przejdzie. Serio.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mOLDerator
|
Po co sama siebie nakręcasz, skoro wiesz, że to i tak nie ma po pierwsze żadnej przeszłości, a po drugie- faktycznie za jakiś czas będziesz się z tego śmiała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jeszcze bez fantazjowania i bez sprawdzania na facebooku. I obawiam sie, ze potrwa to dluzej niz dwa miesiace. Chyba ze spodoba Ci sie jakis chlopak w miedzyczasie.
Nie wierze, ze zakochalas sie bez fantazjowania. Zakochanie trzeba na czyms zbudowac. Albo na rzeczywistym spotykaniu sie (prywatnie, nie w szkole) albo na fantazjach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.
|
![]() a upartego mógłby być twoim dziadkiem!
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.