|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Kurtka puchowa i wypadające piórka
Babeczki pomóżcie proszę. Mam od jakiegoś czasu płaszczyk, który ocieplony jest pierzem. Niestety daje to pierze o sobie znaki
bo wydobywa się spod materiału każdą stronką i po zdjęciu kurtki jestem cała opierzona ![]() Nie mam zielonego pojęcia co z tym fantem zrobić Może któraś z was miała taki problem i sobie z nimsprytnie poradziła Czekam na jakieś podpowiedzi Papatki |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kurtka puchowa i wypadające piórka
no to ci wspolczuje, ja takze mialam taki problem i niestety za nic nie moglam tego zlikwodowac, a denerwowalo mnie to strasznie, poprostu nie nosilam ciemnych swetrow. nikomu nie polecam takiej kurtki, ja juz nigdy takiej nie kupie.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nutka nie gryzie!
|
ale prdzynajnmniej jest cieplutka
aż tak wylażą te piórka??? w mojej nie jest to takie bolesne..
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
I wlasnie dlatego nie kupuje kurtek puchowych, pikowanych.Wole wydac wiecej...no nie zawsze...i kupic plaszczyk.
Co mozna zrobic hm...moze to jest wada tej kurtki wiec moze zareklamowac ja? No bo przeciez kurczakiem nie jestes .Srednia przyjemnosc miec na sobie piora.Pol biedy gdy jest ich kilka, no ale gdy zaczynaja masowo wychodzic???Mam taki problem ale z poduszka Rano budze sie z pierzem na glowie...albo...co gorsza w nocy cos tam mnie gryzie
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Aguha,
reklamuj ten płaszczyk - mam puchowy plaszczyk i może wyszły mi z niego trzy piórka przez dwa lata uzytkowania. Może więcej, ale na pewno nigdy nie byłam oplepiona puchem. A. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Reklamacja (o ile możliwa)
Krawcowa
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Reklamacja już przedawniona niestety
No nie jest to takie uciążliwe z tymi piórami ale każdy mnie potem z nich skubie Krawcowa to chyba by sobie z tym problemem nie poradziła Wytrzymam, ale fajnie, że i wy bywacie opierzone ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.

bo wydobywa się spod materiału każdą stronką i po zdjęciu kurtki jestem cała opierzona 

No bo przeciez kurczakiem nie jestes
.Srednia przyjemnosc miec na sobie piora.Pol biedy gdy jest ich kilka, no ale gdy zaczynaja masowo wychodzic???Mam taki problem ale z poduszka
Krawcowa to chyba by sobie z tym problemem nie poradziła