|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Jaki makijaz?
Mam do wszystkich wielkaaa prosbe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: Jaki makijaz?
Kurcze nie moge zalaczyc zdjatka .Jutro sprobuje ,bo mam taie jaknajbardziej na czasie jesli chodzi o moj stan
![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Jesli masz problem z dolaczeniem zdjecia, chetnie pomoge (wyslij na moj adres-w profilu), oczywiscie jesli chcesz
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Udalo sie
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ciesze sie ze sie udalo, a jak cos zawsze chetnie pomoge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny troszke wyciagam watek ..a noz ktos bedzie mial jakis pomysl
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Cześć Izunia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Izunia, buźkę, masz ciemną, ale jeteś zimnym typem urody, i choć nie uważam się za wielkiego eksperta, to myślę, że u Ciebie jest to od razu widoczne! Mogę Ci tylko zazdrościć, bo ja jestem takie nie wiadomo co. Ja też zamieściłam moje zdjątka na forum, chętnie posłucham Twojej i innych opinii.
Myślę, że pasują ci wszystkie zimne barwy, dopóki nie zmienisz koloru włosków, lepiej nie szalej z fioletem, ale niebieskości i szarości możesz wypróbować. Na ustach na tym czasem coś neutralnego , bo ta szminka, którą masz na zdjęciu, gryzie się z włoskami. Potem róż jak najbardziej. Skoro tak się malujesz, to widocznie sama czujesz, że w takich barwach Ci dobrze. Oczy też masz jakimś turkusem podkreślone i supcio, tylko kto cię na te rudości namówił? Naprawdę masz ładne rysy i zobaczysz, że zimne kolorki ślicznie je podkreślą.
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Iza, jesteś bardzo podobna do mojej koleżanki - której chyba ze względu na te rude włosy nie umiem rozgryźć. Jeżeli nie masz zamiaru zmienić koloru włosów to chyba najbezpieczniejszym rozwiązaniem będą brązy, zielenie ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Wam za wszystkie opinie.Jesli chodi o wloski to wiem juz teraz ze nie bede zmieniac ich kolorku.Podobaja mi sie i fajnie sie w nich czuje .Spelnilam marzenie swoje i mojego chlopaka
![]() ![]() ![]() Nie wiem dokladnie jaki ksztalt oczka sobie tym zrobic.Macie jakies moze zdjatka abo schematy.Bo nie wiem od czego zalezy jaki ksztalt wybrac ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Hej hej hej ! Mi sie Twoj kolorek bardzo podoba, sama mam taki sam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
O.K. Kobieta zmienną jest, więc może dla Ciebie to czas na rudości. W takim razie dobierz do tego kosmetyki w ciepłych barwach, no i kolorki ubrań. Napisz jaki masz kolor oczek, bo nie widać na zdjęciu.
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Hair dzieki za stronke
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Hair dzieki za stronke
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A wiesz!, to zdjęcie dużo ładniejsze! Jeśli chcesz mocniejszą kreseczkę, to czemu nie! Jeśli nie masz wprawy, to lepiej oprzyj łokieć o jakiś blat. Najpierw oczywiście cienie. Najpierw jasny, zbliżony do koloru powieki kolorek nałóż na całą powiekę aż do brwi, potem wybrany, średni połóż na 2/3 wysokości (czyli, żeby miejsce pod brwiami pozostało jasne), a potem ciemnym cieniem obrysuj oczka lub np. wycieniuj sam zewnętrzny kącik. Na dole kreseczka -jak proponowałam cieniem - lub zbliżoną kolorystycznie kredeczką. Eyelinerem kreseczkę możesz wyciągnąć poza zewnętrzny kącik. Dobrze by było nie zaczynać jej w wewnętrznym kąciku, tylko tuż za miejscem, gdzie krawędź oka sięga najwyżej. Oczywiście cień musisz tak położyć (ten najciemniejszy), żeby linia nie wystawała poza cień. no i rzęski!!!
OCZYWIŚCIE TO TYLKO PROPOZYCJA. POZDRAWIAM.
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Jestes faktycznie chłodnym typem urody. Jeżeli chciałabyś jednak pozostać przy tym kolorku włosów to powinnas konsekwetnie w taki sposób dopierać barwy aby nie stanowiły one kontarstu dla rudego kolorku.
Jezeli chodzi o ubrania powinnaś unikać czerni - sięgaj raczej po brąż. makijaż trzymaj w ciepłej kolorystyce. Podsyłam kilka fotek - może Cię zainspiruja i pomogą ![]() pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Dziekiuje bardzo za fotki
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Jesli chodzi o ta raczke na blacie to tak wlansie sie staram robic
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Napisz jak powiodły się eksperymenty makijażowe!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.