|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: AKTUALIZACJA! Bizuteria!!
Connie podobaja mi sie te kolczyki : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1135080306
mozesz mi powiedziec ile maja mm dlugosc i szerokosci ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się broszka elfik
![]() czy znajdziesz coś u mnie na wymianke? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=81642 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Zaalazlam
![]() Moze wiec te trzy rzeczy, za sliwkowa kredke i probeczke perfum Roberto Verino lub Happy to be? Tylko, napisz prosze ile kredki jest zuzyte ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Connie niestety musze zrezygnować z wymiany, ponieważ jutro wyjeżdżam, a wramcam dopiero 21 stycznia. Gdyby jeszcze elf był zarezerwowany, lub gdybys mogła go dla mnie odłożyć do tego czasu byłabym wdziędzczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Lol(a), hmmm, no nie wiem co zrobic... Chcialabym miec sliwkowa kredke na Sywlestra, wiec jesli mozesz wyslac dopiero po tym czasie, to mozliwe, ze sobie do tego czasu juz kupie... .
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć jestem tu nowa i nie mam założonego swojego tematu gdzie mogłabym coś proponować ale bardzo chętnie zamieniłabym sie za próbki kosmetyków z AVONu praktycznie moge mieć jakie tylko byś chciała perfum, szminek, podkładów, kremów
![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
zaden mi nie spasowal
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Sweterek Marks & Spancer
Mam do wymiany cieniutki, różowy sweterek Marks & Spencer. Założyłam go raz. Rozmiar 38 (wedlg mnie ciut mniejszy, ale moge sie mylic). Wymienie go najchetniej na jakis zapach w stylu: Angel, Casmir itp.
![]()
Wymiana Edytowane przez connie Czas edycji: 2005-12-27 o 00:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.