![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czuje sie jak piate kolo u wozu...z partnerem
Witajcie ponownie,
mam problem, kolejny juz w sumie ![]() Oczywiscie z partnerem, zktorym jestem 4 lata w zwiazku. W skrocie umawialismy sie na slub w przyszlym roku, po moim pytaniu (po roku od ustalen) okazalo sie ze on tego wgl nie chce. Wstrzasnelo to mna, bo cieszylam sie i zylam przez rok w swiadomosci ze juz neidlugo zaczniemy razem zyc jako maz i zona. Okej, jakos to przetrawilam choc momentami jest mi ciezko..Temat odlozony. Ostatnio ciagle sie klocimy, o ☠☠☠☠☠☠☠y oczywiscie bo o powaznych sprawach juz nie rozmawiamy bo po jego zmianie zdania jakos ani on ani ja nie poruszamy takich tematow ![]() ![]() Do sedna. Ostatnio to ja okazuje, pomimo tych nieporozumien, ktore wynikaja najczesciej z tego ze jak sie widzimy to facet potrafi sie nie odzywac ( a widzimy raz, dwa razy w tygodniu) i mnie to boli i draze temat. Ostatnio przestalam to robic a raczej przytulam sie, nie poruszam jakis watpliwych kwestii, mowie ze tesknie na co slysze a czemu ![]() Czuje sie strasznie, jak w temacie. Czuje ze tylko ja wychodze z inicjatywa, ze tylko ja tesknie i ze tylko ja mam chec spedzania z nim czasu. Zastanawiam sie nad jakas przerwa..moze nuda go dopadla i dlatego ze mna nie chce jezdzic tylko ciagle ze znajomymi i wcale sie nie smuci jak sie nie widzimy.. przy mojej checiach rozmowy nie ma zrozumienia tylko jest foch na 4 dni.. Czekam na Wasze sugestie, jakies podpowiedzi bo chyba sie juz w tym wszystkim gubie.. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czuje sie jak piate kolo u wozu...z partnerem
Jesteś pewna, że do tego ślubu powinno w ogóle dojść?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ślub ślubem, czemu ty z nim w ogóle jesteś?!
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ile wy macie lat?
Dlaczego widujecie się tylko 1-2 razy w tygodniu? Przecież przy takiej częstotliwości to ty w ogóle nie znasz tego człowieka! Chory pomysł ze ślubem, rozwód byłby tylko kwestia czasu Dorosnij dojrzej a później myśl o zakladaniu rodziny i może pomieszkajcie razem przed slubem bo mówiąc szczerze to wygląda na to ze twój chłopak ledwo może 1dzien z tobą wytrzymać a ty marzysz o całym życiu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wymyslilas sobie slub a wyglada na to ze wy w ogole nie jestescie z soba blisko..
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
.
|
Cytat:
czemu w ogóle z nim jesteś? co daje ci ten związek?
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Jestem, bo go kocham. Jest dla mnie wazna osoba i ja akurat czuje ze za nim tesknie, ze lubie spedzac z nim czas i kazda chwila z nim to dla mnie radosc- oczywiscie, ejzeli nie jest to chwila klotni.
A slubu sobie ja nie wymyslilam tylko raczej razem go ustalalismy. ![]() Widzimy sie tylko tyle bo on tak pracuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Widzę ze juz od 2015 roku raz na jakiś czas zakładasz wątek o swoim chłopaku narzekasz ludzie ci dają rady a ty ciągle w tym siedzisz i marzysz
Dobry nick sobie wybralas Twój związek to jest jakiś żart a ty niestety zachowujesz się jak opozniona w rozwoju . Uczepilas się gościa który ma na ciebie totalnie wywalone i nie chcesz dopuścić do siebie rzeczywistości Wiec płaszcz się dalej,sprzątaj jego wymiociny i płacz ze ślubu nie chce Zalosna historia Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2016-04-04 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
on tired little feet
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;58412221]Widzę ze juz od 2015 roku raz na jakiś czas zakładasz wątek o swoim chłopaku zaliczenie się narzekasz ludzie ci dają rady a ty ciągle w tym siedzisz i marzysz
Dobry nick sobie wybralas Twój związek to jest jakiś żart a ty niestety zachowujesz się jak opozniona w rozwoju . Uczepilas się gościa który ma na ciebie totalnie wywalone i nie chcesz dopuścić do siebie rzeczywistości Wiec płaszcz się dalej,sprzątaj jego wymiociny i płacz ze ślubu nie chce Zalosna historia[/QUOTE] Troszkę ostro ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Szykowaliście się do ślubu. Nagle chłopak ci mówi "nie chcę być z tobą do końca życia" (bo skoro wcześniej chciał ślubu, to znaczy, że nie jest z tych, którym ślub nigdy nie jest potrzeby. Po co z nim jesteś???
ALE ON CIĘ NIE KOCHA
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Facetowi na Tobie nie zależy I nie będzie zależało, jest z Tobą z braku laku i dlatego ze nie nawinelo się jeszcze nic lepszego. Jesteś zapychaczem czasu i tyle, nie interesuje go co myślisz, co czujesz, nie chce żebyś bo dotykala, a nudzisz go na tyle , że nie jest w stanie znieść więcej niż paru godzin sam na sam z Tobą. Facet ma na Ciebie wywalone, a Ty jestes ślepo zapatrzoną w niego desperatką wiszącą mu u szyi. Zakładanie kolejnego wątku nie sprawi, że chłopak zacznie Cię kochać. Daj sobie spokój, ślubu z tego i nie będzie, a Wasz związek potrwa tylko do czasu, gdy on znajdzie sobie pannę w której się zakocha. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Nie wierzę, że można żyć latami w takim jednostronnym związku. Autorko, nic tu po Tobie. Nie kocha Cię. Nawet Cię nie szanuje, by Cię zostawić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wspiera Cię? Pomaga Ci się rozwijać? Zwiększa Twoją pewność siebie? Pomaga spełniać marzenia? Troszczy się? Adoruje? ODEJDŹ bo on nie potrafi z Tobą zerwać, aby Cię nie urazić, boi się. Jest tchórzem, z jego strony to koniec, czeka aż Ty to zrobisz. Szanuj siebie samą i uwolnij się z tego jednostronnego uzależnienia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
.
|
czemu masz takie parcie na ślub i domek w tym wieku, z facetem, który ma cię w
![]()
![]() |
#16 | ||
Rozeznanie
|
To bardzo altruistyczne z Twojej strony, skoro wyraźnie widzisz i czujesz, że on Ciebie nie kocha. Bycie z kimś, kto nas za bardzo nie chce i nie kocha to zwykłe marnowanie czasu, ale jak ktoś wybrał sobie taką formę pokuty, to już nie mój biznes...
Cytat:
Cytat:
Autorko, nie czytałam Twoich poprzednich wątków, ale przykro się czyta, jak jakaś kobieta tak się płaszczy przed mężczyzną, który ewidentnie ma ją gdzieś. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
.
|
pliz. 23 lata i usychająca macica? :P
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Autorko, to ten sam gość który powiedział że ma ochotę Cię zabrać do lasu i zabić? :O
Co Ty jeszcze robisz w tym związku?... Brak słów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
O boze...
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ciezko zrozumiec, dlaczego jestes z facetem, ktory nie chce z toba spedzac czasu
![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Autorka uciekła?
![]()
![]() |
#25 |
on tired little feet
|
Autorka jest na wątku "rozstanie z facetem"- chociaż oczywiście się nie rozstała i dalej ciągnie to cos
![]() |
#26 |
BAN stały
|
no przaykre to, bo ty chcesz a on nie za bardzo..
chlopak chyba po prostu nie dorosl do bycia w zwiazku a juz na pewno nie do slubu.. ty chyba tez skoro to wszystko tolerujesz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Chcialabym zerwac ten zwiazek ale jestem pelna obaw, ze sobie sama nie poradze, ze nie umiem zyc w samotnosci...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
on tired little feet
|
Ale Ty i tak jesteś samotna, bo on ma Cię głęboko gdzieś. Więc to obojętne czy odejdziesz czy nadal będzie Ci się wydawało że jesteś z nim w związku.
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Pewnie macie racje, tkwie w czyms co po prostu istnieje ale nie zyje..
I tak zle i tak niedobrze...ale pewnie tak bedzie lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.