|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
nie wiem co mam zrobić
Witam
4 miesiace temu poznalam chłopaka,wylądowaliśmy w łóżku,pozniej on do mnie cały czas pisał,chcial sie spotkac na spacer,umówiliśmy sie lecz on odwołał,spotkanie doszlo do skutku miesiąc później ale w miedzy czasie cały czas pisalismy,mowil,ze bardzo sie cieszy z tego,ze sie poznaliśmy. Spotkalismy sie jeszcze kilka razy,poznałam jego kilku kolegów i zaprosił mnie do siebie na noc...pojechałam,duzo rozmawialiśmy i powiedział mi,ze nie bedzie z tego zwiazku,bo nie ma czasu na spotykanie sie i nie szuka teraz nikogo na stałe,chciałby tyko seksu,zgodziłam sie i spotkaliśmy sie jeszcze raz juz w "układzie" a on 3 dni później napisał mi,ze wiecej nie mozemy sie spotykać bo poznał dziewczynę i chce byc w porzadku wobec niej... nie wiem co mam teraz zrobić,on wie ze cos do niego czuje a teraz jestem mu kompletnie obojetna,on nadal chce miec ze mna jakis kontakt... POMOCY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: nie wiem co mam zrobić
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Przecież on od początku traktował cię jako seks koleżankę, czego tu się doszukiwać? Jak chcesz związku to postaraj się nie zaczynać relacji od dupy strony i tylko tym jej kontynuować, bo to najczęściej nie wypala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Cieszyć się, że trafiłaś na kogoś szczerego co postawił sprawę jasno. Natomiast na jakikolwiek stały (i też prawdziwy) związek nie licz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Przecież grał w otwarte karty. Powiedział wprost, że związku z tego nie będzie, teraz też otwarcie mówi, że poznał inną i chce być wobec niej fair.
Pozostaje Ci uszanować jego decyzję, pogodzić się z nią i zapomnieć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- O właśnie potwierdzam niestety z własnej autopsji... Facet wyczuwa, że ma "łatwą" (przepraszam za określenie) dziewczynę i korzysta, ale żaden na dłuższą metę nie zwiąże się na poważnie z laską, która zaczyna znajomość od łóżka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak bo do seksu są potrzebne dwie osoby a nie jedna ![]() ![]() Moim zdaniem seks nie ma tutaj żadnego znaczenia tak naprawdę, Autorka nie przemyślała czy nadaje się do takiego układu i się głupio zaangażowała w relację z facetem który raczej nie szukał stabilnego związku -i to był błąd faktycznie .Ale jeśli OBOJE zdecydowali się na współżycie w takich a nie innych warunkach i tak wcześnie -to nie wiem dlaczego obarczać winną należy Autorkę?przecież to śmieszne ![]() Edytowane przez Magdaaa24 Czas edycji: 2016-11-03 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Tu nie chodzi o sam seks tylk oto ze nie chcial autorki na dziewczyne.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Jeśli facet mówi, że nie jest gotowy na związek to nie jest gotowy na związek z Tobą.
Powyższy przykład tylko to potwierdza. ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
Niestety, szansa na "zmienię misiaczka swą miłością i nagle przejrzy na oczy" jest znikoma gdy on szuka jedynie seksu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Niepotrzebnie się w to wdałaś. Facet od początku był fair. To Ty podjęłaś decyzję. Złą decyzję.
Nie ma to nic wspólnego z tym, żę niby "za wcześnie" poszłaś z nim do łóżka. Koleś nie chciał związku z Tobą i tyle. Czekanie niczego by nie zmieniło. Seks pomiędzy dwójką zainteresowanych sobą osób nie osłabia uczuć. i nieważne, czy dochodzi do niego wcześnie, czy po jakimś czasie. [1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;6709997 6]Jeśli facet mówi, że nie jest gotowy na związek to nie jest gotowy na związek z Tobą. [/QUOTE] Owszem. Cytat:
Jesteś taka kochana, tak bardzo się o kobiety martwisz. Wspaniały człowiek z Ciebie <3 Edytowane przez trzyrazypiec Czas edycji: 2016-11-03 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
No dobrze dziewczyny -to jest racja .
Ale ja pytałam o coś zupełnie innego... ![]() Vivi26 O właśnie potwierdzam niestety z własnej autopsji... Facet wyczuwa, że ma "łatwą" (przepraszam za określenie) dziewczynę i korzysta, ale żaden na dłuższą metę nie zwiąże się na poważnie z laską, która zaczyna znajomość od łóżka. nyana89 Plus na przyszłość, jeśli zależy Ci na głębszej relacji i partnerze na życie to nie lądować od razu w łóżku, czy raczej nie zaczynać od tego znajomości. Stwierdzam jako kobieta że to jest obrzydliwe-Jeśli Autorka ma taką zachciankę i fanaberię może sobie nawet i po 15 minutach wskoczyć facetowi do łóżka(!) a tutaj jakieś ona łatwa bo się zgodziła on korzysta wielki macho któremu należy pogratulować,jak szybko poszłaś do wyra to nie licz na normalny związek -bo wiesz mężczyzna to jest do tego stworzony a płci pięknej to nie wypada. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chodzi o to, by ten partner prezentował podobne wartości i oczekiwania bo jakbyś nie była tajemnicza i niedostępna facet chcący seksu go osiągnie. Z Tobą lub inną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Nie daj się w to w manewrować, bo skończysz jako pogotowie seksualne, dla tego "porządnego" faceta. Furteczkę sobie zostawił. Nie utrzymuj z nim kontaktów, bo niepotrzebnie będziesz żyła nadzieją. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
No cóz skoro wie że cos do niego czujesz to jest dupkiem skoro chce miec z tobą kontakt...egoistycznym dupkiem....
![]() Powiedzial że nie szuka zwiazku przystałas na to. Dla mnie byłoby to upokarzające... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.