|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
O co mu chodzi?
Hej, mam do was krótkie pytanie. Zastanawiają mnie i trochę martwią intencje faceta, z którym się spotykam od pewnego czasu. Nie ukrywam, że jestem już przemęczona faktem, że mężczyźni zwykle chcą tylko jednego. Jakiś czas temu zdążyłam się zaangażować, po czym facet napisał mi, że jeśli chcę "wpaść od czasu do czasu do łóżka" to on jest chętny... Dobiło mnie to bardzo i teraz mam pewne schizy, że sytuacja się powtórzy, a nie chcę tego.
Więc jakiś czas temu poznałam w sieci mężczyznę. Pisało nam się bardzo dobrze. Mamy podobne poczucie humoru i spojrzenie na świat. Po dwóch tygodniach doszło do spotkania. Widujemy się co dwa dni, czasem nawet z dnia na dzień. On dał mi do zrozumienia, że szuka raczej czegoś na poważnie (jeszcze na etapie pisania). Jest między nami ogromna chemia i przyciąganie z obu stron, co jest właśnie problemem. On bardzo dąży do kontaktu cielesnego. Chce się przytulać, całować. Czasem po prostu siedzimy w samochodzie i się obściskujemy. Nie mam nic przeciwko, jest przyjemnie, ale zastanawiam się, czy nie chodzi mu tylko i wyłącznie o to. Komplementuje mnie delikatnie (niezbyt nachalnie), mówi różne miłe rzeczy, ale wiem, że liczą się czyny, a nie słowa. Generalnie jest miły, troskliwy, uprzejmy, dopytuje się co lubię itp. itd., obchodzę niedługo urodziny i zadeklarował, że kupi mi prezent, spotykamy się naprawdę często (z żadnym mężczyzną się tak często nie spotykałam, a muszę zaznaczyć, że z pracy do domu wraca 1,5h, ogarnie się i do mnie kolejne 40 min. jazdy), ale właśnie martwi mnie to, że czasem nawet nie chce rozmawiać, tylko po prostu się całować. W kinie też dość często mnie całował i dotykał. Dał mi do zrozumienia, że z seksem możemy poczekać, ale sama nie wiem, o co może chodzić. ![]() Nie wiem, czy powinnam powiedzieć mu o swoich obawach. Boję się, że to będzie za wcześnie i nie chcę wyjść na zdesperowaną. Wolałabym też wiedzieć, co on myśli, zanim pójdziemy do łóżka, a to zbliża się chyba wielkimi krokami, bo samej ciężko mi się powstrzymać od tego ![]() Czy to może zwiastować coś dobrego czy raczej nie? Czy aż tak duże przyciąganie jest normalne i zdrowe, czy faktycznie wygląda to kiepsko? Co powinnam zrobić? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Daje mi takie drobne sygnały jak np. zanim wyszłam z koleżanką do klubu to napisał żartobliwie, że jest trochę zazdrosny, bo "nie dałam mu deklaracji, że spławię nawet największe ciacho" i inne podobne, ale dalej czuję się zdezorientowana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: O co mu chodzi?
Cytat:
O wszystkim przekonasz się dopiero, gdy do tego dojdzie - jeśli będzie nadal przejawiał Tobą zainteresowanie/tym co lubisz, albo znudzi się po kilku łóżkowych spotkaniach - sama wyciągniesz wnioski. Nie wiem, póki co nie widzę w tym nic niepokojącego. Obserwuj jego zachowanie ![]()
She's completely unexplainable. You think she's the good girl, but once you get to know her, you realize she's everything. She's crazy, she's funny, she's honest, and you never know what she'll do next. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ile macie lat? jesteś dziewicą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pyskatka
|
Przyciaganie jest mozliwe. Ja z moim mężem obecnym tez spotykalam się kilka razy w tygodniu, równiez jezdzil do mnie prawie 40km. I równiez nas do siebie ciągnęło
![]()
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Facet, jeśli chce zaliczyć, to nie jeździ po pracy 40 km na spotkanie tak często. Myślę, że po prostu ma duże potrzeby na tym polu i trzeba pogadać, bo może wg niego to jest normalny kolejny krok (zwlaszcza ze sama masz ochote) a tobie w glowie niepotrzebnie siedza stare obrazy.
Nawet jesli wyladujecie w lozku i potraktujesz to z rezerwa to sie przekonasz, czy byl to tylko raz. Szczerze w to watpie, ale skoro ciagnie was do siebie to i tak w lozku wyladujecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Jaki to jest ten "pewny czas"? Wiesz, co do intencji to tak na 100% pewna być nie możesz, ale skoro się spotykacie, dobrze Wam razem, Ty chcesz, to czemu nie spróbować. W praniu wyjdą intencje prawdziwe.
Ja bym się raczej nie obawiała na Twoim miejscu - mówił o poważnym związku, zachowuje się w porządku. Może po prostu jest wyposzczony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za wszystkie opinie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
lokalna gwiazda
|
A bywacie gdzieś razem? Nie w ciemnym kinie, tylko w takich miejscach, żeby was ludzie widzieli?
Pytam dlatego, że raz dałam się nabrać. Facet bardzo o mnie zabiegał, wręcz nachalnie. I jakoś nie zwróciłam uwagi, że jeśli się spotykamy, to tylko sam na sam, żadnych imprez, żadnego poznawania znajomych. A potem okazało się, że gdzieś na odległość jest dziewczyna, a on po prostu wyposzczony. ![]() Dobrze, że się w porę wydało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.