|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zagubiony z fryzurą
mam krótkie włosy , a chciałbym nosić dłuższe - grzywka prawie do oczu , uszu nie widać a nie moge . Próbowałem juz z dwa razy nie scinac włosów ale jak urosną pojawia się problem , kręcą się , lokują , nie moge ich wogóle ustawić tak zeby elegancko lezaly na głowie , samo rozczesywanie nic nie pomoga - a tylko dodaje męki , czy wystarczy tylko prostownica ?? czy musze jakoś szczególnie uwazac na włosy i je pielegnowac ?? prosze o jak najwiecej fachowych porad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: zagubiony z fryzurą
Witamy na Wizażu.
Jeśli Twoje włosy kręcą się, to nie łatwo będzie je wyprostować bez uzycia prostownicy. Tym bardziej kiedy je zapuscisz. Wiem coś o tym ![]() ![]() Do prostowania służy też gama najróżniejszych specyfików, ich skutczność zależy jednak od rodzaju włosa i jego podatności na takie zabiegi. (polecam np. L'oreal Hot Liss) Wedlug mnie prostownica jest najwygodniejszym i najprostrzym sposobem na uzyskanie wygładzonych, niesterczących włosów. Niszczy je co prawda, ale teraz można dostać sprzęt, który robi to w stopniu umiarkowanym, tzn. da się przeżyc ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
narazie włosy mam krótkie i mi rosną , mysle ze użyje prostownicy chociaz nie wiem jaki bedzie efekt , poloze sie spac a rano znowu się pokręciły ? eeehhh nie wiem jak to działa , nie wiem czy moje włosy beda dalej takie puszyste , troche to wszystko zakręcone .. ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
rano wstaniesz i uzyjesz prostownicy i bedziesz mial takie wloski :
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
o takie właśnie włosy chodzi , tylko krótsza grzywka , a nie da sie raz użyć i już ?? codziennie rano męka tak sie bawić prostować .. ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A no niestety się nie da
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.