|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wesele - jako osoba towarzyszącą
Zostalam zaproszona na wesele przez brata mojej kolezanki (na weselu bedzie jego siostra oraz koleznka zaproszona przez jej kuzyna oraz moja wlasna kuzynka jak potem sie okazało tez zaproszona przez innego kuzyna mojej kolezanki). Sens w tym ze poznalam jej brata niedawno na jej 18 i tylko raz z nim gadalam kilka minut.. to przez kolezanke mnie zaprosił.. a po kilku dniach sam zadzwonil (wesoly) z zapytaniem czy z nim pójdę.. i sie zgodzilam.. powiedzial ze podwozke bede miala załatwiona i tyle.. Nie wiem o nim za wiele oraz o samym weselu.. czy mam sie z nim zlozyc na prezent czy nie.. Wolalabym nie pytać kolezanki poniewaz to nie z nia ide tylko z jej bratem.. Wolałabym tez z nim wiecej pogadac zeby sie bardziej poznac (bo dziwnie isc z kims kogo sie w ogole nie zna).. jak na razie nie mam z nim kontaktu..
A wolabym nie dzialac pierwsza i probowac sie z nim kontaktowac.. Co o tym myslicie?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Wesele - jako osoba towarzyszącą
Cytat:
Unikaj schowka na szczotki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Zadzwon do chlopaka i umow sie z nim na kawe i na spotkaniu ustal szczegoly. No chyba, ze nie chcesz isc to powiedz mu to jak najszybciej. Nie wypada wystawiac w ostatniej chwili.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
wersja ekstremalna - pogadaj z nim
wersja dla nieśmiałych - kup skromny bukiet kwiatów w ramach prezentu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.

A wolabym nie dzialac pierwsza i probowac sie z nim kontaktowac.. Co o tym myslicie?