|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
jedna wielka MASAKRA
zakochałam się w koledze z pracy - moim kierowniku przy okazji. Jak nie pracujemy za nim to tęsknię, czuję to...ale od początku.
Jak przyszłam do pracy, olewałam jego zaloty. Po jakimś czasie odpuścił mi, widząc, że potrafię flirtować z każdym - z nim nie potrafię. O ile jestem bardzo śmiała, bezpośrednia, to w stosunku do niego nie potrafię.. Z jego strony wygląda to tak, że mam świadomość, iż mogę mieć każdego i nie ma sensu do mnie startować, w efekcie ja ciągle jestem sama. Wiem, że najprostszym wyjściem byłoby powiedzenie mu o moich uczuciach, ale zwyczajnie łatwiej mi udawać, iż nic dla mnie nie znaczy. To smutne. Nie wiem na jaką poradę liczę, bo ciągle łudzę się na konkrety z jego strony, które nie nadchodzą. Chce mnie zabrać ze sobą do innej pracy, ale to chyba nie ma sensu, tylko narobię sobie nadziei na coś więcej. Nie wiem po co to piszę, ale po prostu jest mi z tym strasznie źle
it's a fool's game ![]() Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2016-12-22 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: jedna wielka MASAKRA
Może przestań flirtować ze wszystkimi dookoła.
Jesteś pewna, że chcesz się pakować w związek z kierownikiem? To praca na chwilę czy na dłużej? Jak on się zachowuje w stosunku do innych swoich podwładnych płci ładniejszej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
lokalna gwiazda
|
To ten facet z poprzedniego wątku?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1052451 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Popieram moją poprzedniczkę, praca to najgorsze środowisko na zawieranie związków
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.