![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dr Janina Janicka-Grabowska
Czy ktoś wykonywał jakiekolwiek operacje i z jakim skutkiem u Dr Janiny Janickiej Grabowskiej, która pracuje w klinice AESTHETE w Bytomiu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dr Janina Janicka-Grabowska
Czy ktoś wykonywał jakiekolwiek operacje i z jakim skutkiem u Dr Janiny Janickiej Grabowskiej, która pracuje w klinice AESTHETE w Bytomiu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: Dr Janina Janicka-Grabowska
czesc robiłam u niej nos, z efektow jestem zadowolona, chociaz licze na to ze nos sie jeszcze zwezi , pani doktor obiecywala mi to, zalecala tylko cierpliwosc , tak wiec na pelne efekty musze jeszcze poczekac, to samo z opinia i ocena pracy doktor.
jedna rzecz mnie zniechecila do jej osoby...pieniadze...podal a mi cene operacji , a potem gdy bylam u niej na wizycie w celu ustalenia terminu operacji cena podskoczyla ![]() jak juz pisalam na wstepie jesli chodzi o wykonanie samej operacji nie mam wiekszych zastrzezen. jesli moge spytac co chcesz poprawic ? ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
czesc robiłam u niej nos, z efektow jestem zadowolona, chociaz licze na to ze nos sie jeszcze zwezi , pani doktor obiecywala mi to, zalecala tylko cierpliwosc , tak wiec na pelne efekty musze jeszcze poczekac, to samo z opinia i ocena pracy doktor.
jedna rzecz mnie zniechecila do jej osoby...pieniadze...podal a mi cene operacji , a potem gdy bylam u niej na wizycie w celu ustalenia terminu operacji cena podskoczyla ![]() jak juz pisalam na wstepie jesli chodzi o wykonanie samej operacji nie mam wiekszych zastrzezen. jesli moge spytac co chcesz poprawic ? ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Odpowiedź dla DUSI
Dzięki Dusia za odpowiedź. Ja chciałabym wyprostować nos i powiększyć biust. Napisz jakie dr Janicka miała sugestie co do dodatkowych poprawek i czym się sugerowała "np. czy poprawiony nos nie pasuje do policzków albo ust? itp. Zapytam też o cenę jaką musiałaś zapłacić za usługę? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Odpowiedź dla DUSI
Dzięki Dusia za odpowiedź. Ja chciałabym wyprostować nos i powiększyć biust. Napisz jakie dr Janicka miała sugestie co do dodatkowych poprawek i czym się sugerowała "np. czy poprawiony nos nie pasuje do policzków albo ust? itp. Zapytam też o cenę jaką musiałaś zapłacić za usługę? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Re: Odpowiedź dla DUSI
rzeczywiscie pani doktor lubi sobie pogadać co by ci sie jeszcze przydało zmienić.mi powiedziała ze na pewno za pare lat zrobię sobie dolne powieki.ceny tez ma nie małe ale nikt cie nie zmusza.widziałam biusty po op.u pani doktor-dwa-mi sie podobały
![]() ![]() Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2005-11-01 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Re: Odpowiedź dla DUSI
rzeczywiscie pani doktor lubi sobie pogadać co by ci sie jeszcze przydało zmienić.mi powiedziała ze na pewno za pare lat zrobię sobie dolne powieki.ceny tez ma nie małe ale nikt cie nie zmusza.widziałam biusty po op.u pani doktor-dwa-mi sie podobały
![]() ![]() Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2005-11-01 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja nie byłam u tej Pani, ale miałam operację plastyczną u prof.dr hab. dr h.c. Kazimierza Kobusa. Dokonałam korekty blizn powypadkowych na czole zamierzam jeszcze poddać się zabiegowi podciągnięcia powieki oraz korekty łuku brwiowego. Muszę przyznać, że Pan Profesor jest nie dość, że bardzo sympatycznym człowiekiem to jeszcze super kompetentnym. Moje czoło wyglądało makabrycznie, a teraz blizny są zaledwie leciutko widoczne. Przyjmuje w Polanicy Zdroju (ode mnie ponad 400 km, ale warto moim zdaniem).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ja nie byłam u tej Pani, ale miałam operację plastyczną u prof.dr hab. dr h.c. Kazimierza Kobusa. Dokonałam korekty blizn powypadkowych na czole zamierzam jeszcze poddać się zabiegowi podciągnięcia powieki oraz korekty łuku brwiowego. Muszę przyznać, że Pan Profesor jest nie dość, że bardzo sympatycznym człowiekiem to jeszcze super kompetentnym. Moje czoło wyglądało makabrycznie, a teraz blizny są zaledwie leciutko widoczne. Przyjmuje w Polanicy Zdroju (ode mnie ponad 400 km, ale warto moim zdaniem).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dr Janina Janicka-Grabowska
szukałam informacji na temat tej kliniki ale to już nieważne.
PS dlaczego tutaj nie mozna usuwać swoich postów na które nikt nie odpowiedział..? ![]() Edytowane przez chiński kotek Czas edycji: 2005-11-07 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: Dr Janina Janicka-Grabowska
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
zajrzyj moze do doktora suligi w czestochowie nie ma tak wygorowanych cen a jest rownie dobry
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
witaj!!!!przeprowadzalam u tej Pani operacje powiększania biustui powiem że jestem średnio zadowolona!!!!ceny nie należą do najniższych, ja za podniesienie i powiększenie biustu zaplacilam 12 tys., a byloto juz 2 lata temu!!!Przed zabiegiem pani doktor byla bardzo mila, ale po operacji to sie zmienilo, nie miala czasu na konsultacje, a wszystkie trzeba zaplacic z góry przed zabiegiem, 10 razy 60 zl, czyli razem 600zl!!!pozatym po operacji pozostaly mi okropne blizny wokól brodawki, tak jakby ktos szyl to na okrętkę!!!!ale pani doktor powiedziala ze to juz nie jej sprawa i ze mam sobie na tej bliźnie zroic bio tatuaż!!!chociaz gdyby nie te blizny to nie byloby nawet tak źle, bo biust przed zabiegiem mialam naprawde koszmarny w skutek dlugoletniego odchudzania!!!pani doktor uzywa protez firmy nagor które sa ponoc bardzo dobre!!!Moja kolezanka pomniejszala u niej biust i tez nie jest zadowolona bo tak naprawde wielkosc pozostala prawie nie zmieniona , a blizny sa!!!! ale efekt operacji zalezy oczywiście od tego jakie nasze cialo jest przed operacja, moje bylo zniszczone odchudzaniem wiec moze dlatego efekt jest średni!!!!pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Mnie dr Janicka-Grabowska zepsuła nos. Ładnie mówila przed operacja, ale wynik okazal sie FATALNY. Boje sie isc na poprawke do kogokolwiek innego ( a zwlaszcza do dr Grabowskiej), to sa nieodwracalne zmiany - wiem bo widze sie w lustrze - wygladam zupelnie inaczej. Nos jest za duzy. W czesci chrzestnej wrecz powiedzialbym ze jest to MURZYNSKI szeroki nos... a ja mam szczupla twarz. Operacja byla bardzo bolesna. Mialem krwawienia przez pierwszy tydzien po operacji. Czekalem z niecierpliwoscia na zdjecie gipsu z nosa - jednak po zdjeciu tego gipsu przerazilem sie. Garb zostal. Nos wygladal bardzo nienaturalnie. Byl szeroki, zdeformowany u podstawy wyglądał jak u kluna – wrecz komiczny. W czesci kostnej w pewnym miejscu pani doktor za duzo wyciela dłutem czego wynikiem jest wglebienie. Oczywiscie dr Janina Grabowska byla zafascynowana nosem w momencie zdjęcia gipsu (dobra mina do zlej gry) i wmowila mi ze wszystkie niedociagniecia znikna, bo nos dopiero zaczyna sie goic i cala opuchlizna spadnie, a kiedy to sie stanie - wtedy bede w 100 procentach zadowolony. Dzis minelo okolo 2 lat od operacji i powiem WAM ze zadowolony nie jestem. Wchodze na strony chirurgii plastycznej dosc czesto i szukam... Szukam dobrego fachowca, ktory poprawilby mi spartaczona robote. Ale ten strach... Jest we mnie obawa ze kolejny zabieg moze przyniesc tak mierne rezultaty jak ten wykonany przez dr Janicka-Grabowska w Bytomiu w Aesthete.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Czesc, ja musze tez przyznac ze moj nos nie nalezy do najszczuplejszych...szcze golnie fatalenie wychodze na zdjeciach, mam nos jak bokser gruby i nierowny, musze przyznac garb zniknal ale zyczylabym sobie zeby nos byl wezszy. Janicka - Grabowska , bo u niej robilam, po operacji powiedziala mi ze mam skrzywione przegrode wiec dlatego nie mogla mi zwezic nosa bo mialambym problemy z oddychaniem. Szkoda tylko ze mi tej przegrody nie poprawila i problem z glowy. Ale pewnie niezaplacilam za to ona nie chcialam ryzykowac ze bez mojej zgody wykona mi zabieg za ktory ja nie bede chciala doplacic. Tez zastanawiam sie nad druga operacja i tez mam takie same obawy jak operowany22.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Witam.
Nie polecam tego specjalisty.Efektem operacji na moim nosie w czesci kostnej jest wyrazny ubytek po jedenj stronie.Wyglada to kiepsko.Czesc chrzestna nie zostala odpowiednio przyszyta do wew.czesci nosa i zmienia swoje polozenie.Nos z czasem wyglada coraz gorzej,przesuwa sie.Czytajac Wasze opinie zastanawiam sie i mysle ze,powinni odebrac jej licencje.Jestem juz po konsultacji w najlepszym polskim osrodku chirurgii plastycznej i operacja,ktora mnie czeka bedzie bardzo skomplikowana(chirurgia rekonstrukcyjna). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Odradzam dr Janicką, robi złe nosy.
![]() ![]() ![]() Edytowane przez credekk Czas edycji: 2014-08-28 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Super...niezapomnij relacjonować przebiegu po operacyjnego;].Pozdrawiam
![]() Ps.Mam nadzieje że twoja mama dobrze się czuje
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Witam ponownie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
moze i nosy robi nie zabyt ladne-nie wiem-ale zapewne jesy specjalistka od korium!!
Robi najladniejsze usta!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Jestem już jakiś czas po powiększeniu piersi u Grabowskiej - efekt opłakany: jeden implant krzywo włożony!!! na dodatek brak dołu jednej piersi!!! i oprócz tego przeokropne blizny!!! (dodam, że nie mam skóry ze skłonnością do bliznowców gdyż jestem teraz po poprawce u innego lekarza i mam cieńkie kreseczki). Na domiar złego byłam w dużym stopniu świadoma podczas operacji a mianowicie: czułam ból i szarpanie ale nie mogłam zasygnalizować tego że czuję gdyż moje ciało było jakby sparaliżowane!!! W klinice Grabowskiej operuje się ludzi taśmowo (pani doktor urządza sobie eksperymenty na ludziach swojej wydolności chirurgicznej) - więc nigdy nie wiadomo na kogo wypadnie... A sama doktorka jest osóbką rozchwianą emocjonalnie no ale jej humorki, złości i wybuchy (a dosyć często je miewa) można odczuć na własnej skórze niestety dopiero po operacji bo w trakcie konsultacji jest słodka jak cukierek. Jestem zainteresowana kontaktem z osobami chętnymi doprowadzenia doktorki do odpowiedzialności karnej za jej czyny.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Ja robiłam korium u Janickiej i jestem bardzo zadowolona. Usteczka mam śliczne, a personel i dr byli bardzo mili. Także polecam!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
sara30 zgadzam sie z Toba na 100% !!!! napisałam do niej dwa maile.Drugi juz nie był taki przyjemny, ale na pierwszego nie dostałam odpowiedzi.Pani dr chce porozmawiać przez tel.prosiła o kontakt.Także po rozmowie napisze co usłyszałam, ale chyba sobie nagram tą rozmowe.
A tak poza tym to powiedzcie dziewczyny gdzie dobrze usuwają blizny.Bo ja je mam okropne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
![]()
No i po rozmowie. Czeka mnie jazda do Bytomia, jestem ciekawa co tam usłyszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
itka1976 jesteś już po wizycie, co dr powiedziała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
tak jestem po wizycie. Pani dr była zawsze dla mnie miła i zawsze mi się z nią przyjemnie rozmawiało. teraz też. Będe usuwać blizny, ale nie wiem 'jak to bedzie póxniej wyglądało.Okaże się po praniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Mam nadzieję, że wszystko bedzie ok i więcej nie bedziesz musała sie u dr pokazywać
![]() Dla mnie dr też była zawsze bardzo miła. Ja mam bliznę na pośladku po korium, ale ona jest bardzo cieniutka, od innych dziewczyn też słyszałam, że dr bardzo ładnie szyje i blizny są później prawie nie widoczne. Pozdrawiam i trzymam kciuki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Tak jestem po operacji u niej. No muszę powiedziec, że pani dr jak każdy człowiek ma plusy i minusy.Więc nie będę jej tylko chwaliła. Moje blizny są brzydkie i wstyd mi sie rozebrać przed jakimkolwiek lekarzem. Może wreszcie będzie dobrze. Bynajmniej mam taką nadzieję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.