|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Jak TO zrobić? :]
Proszę bardzo, bardzo o pomoc: jak zrobić fryz, który dodaję w załączniku i jaka jest do tego potrzebna długość włosów??
Nie zawiedźcie mnie, kobietki!
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma zdjęcia
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak TO zrobić? :]
Egzakli.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, nie wiem, jak to możliwe, że nie dołączyłam fotki
teraz jestem u TŻ, więc wrzucę ją jak tylko dotrę do domku.
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, oto fotka
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tu widzę włosy nawinięte na grube wałki ...
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
hello...moim zdaniem tak jak kolezanka napisala
to jest fryz z wykorzystaniem grubych walkow ...dl wlosow taka za ramiona...gdy nakrecisz wloski to ich dlugosc sie skroci<jak to bywa przy walkach>wiec jesli chcesz miec taka fryzurke to dl tak jak napisalam...jesli masz krotkie tez powinno wyjsc...moim zdanie wloski nakrecone na waleczki spryskane lakierem <wczesniej pianka i na walki>i spiete z tylu tak na srodku tylniej czesci glowy...mocno zlakierowane...aha...jak bedziesz z wloski z waleczkow zdejmowac to pilnuj zeby sie nie rozwalily i te skreto loki odrazu jeden po drugim spryskaj lakierem......a fryzurka ogolnie ladna jest...pozdro... p.s: mysle takze ze takie cos wyjdzie jesli wykorzystasz lokowke z gruba koncowka tez efekt podobny bedzie...
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
No, wreszcie mam czas, żeby odpisać.
Myjesz włosy - osuszasz ręcznikiem, rozczesujesz, dajesz piankę i zawijasz na grube wałki do tyłu. Po wysuszeniu, ściągasz wałki i rozczesujesz płaską szczotką (najlepiej z naturalnego włosia - jeśli taką masz ). Robisz przedziałek z boku głowy. Włosy spinasz w tył spinkami. Następnie zrobiłabym przedziałek z tyłu głowy - kontynuacja tego z boku i związała w dwa kucyki resztę włosów troszkę powyżej uszu. Ps. mi ta fryzura w ogóle się nie podoba.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

Nie zawiedźcie mnie, kobietki!