|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Obsługa sklepu online i FB zarobki?
Witam,
dostałam wstępną propozycję aby zająć się obsługą sklepu internetowego z odzieżą dziecięcą. Dodawanie zdjęć i opisów produktów na stronę, organizacja Facebooka-wpisy. Plus wpisy na forach. Taka zdalna praca byłaby idealna dla mnie ponieważ póki co jestem z dzieckiem w domu. Zostałam zapytana o moje oczekiwania finansowe, jednakże nie wiem np jaka ma być częstotliwość wpisów na fb....a to jest jakiś punkt zaczepienia. Zwlekam z odpowiedzią bo zwyczajnie nie wiem co napisać...w internecie też brak jednoznacznych podpowiedzi. Wiem że jest kilka czynników, ale może macie jakieś propozycje? Przedział zarobków?? Będę wdzięczna za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Obsługa sklepu online i FB zarobki?
Cytat:
- czy musisz robić sama zdjęcia? - ile realnie wykonujesz zdjęć, opisów? - jak często dodajesz wpisy? - czy organizujesz jakieś konkursy, posty sponsorowane (które pochłaniają budżet, FB dla firm to nie tylko dodawanie postów/zdjęć)? - co to za wpisy na forach? ![]() - no i jak duży jest fanpage? - jakie są cele i jaki jest stopień ich realizacji? Napiszę tak, agencja wzięłaby za takie zlecenie mniej, niż Tobie prawdopodobniej się wydaje, ale oni zazwyczaj wymagają np. dostarczenia zdjęć. Z drugiej strony rzadziej obsługują tzw. małe biznesy. Ja przez prawie 5 tygodni pracy wdrożyłam się i "obsługiwałam" kilku klientów z nadzorem osoby wyżej ode mnie (ona kreowała content marki, ja byłam trochę bardziej wyrobnikiem, ale zero stresu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
A przypadku prowadzenia sklepu internetowego ale na miejscu, w biurze marki? Nie chodzi mi o samo promowanie marki jak wyżej opisujecie, ale o obsługę tego od wewnątrz, przyjmowanie zamówień, reklamacji, może jakieś posty na FB. Jakie mogą być stawki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze troche pomoglam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nigdy nie potrafię z tego pytania zgrabnie wybrnąć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.