|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
szukam koloru rodzynkowego:)
naturalnie mam kolor " szary narodowy". nie przeszkadzał mi, ale siwizna sie pokazuje jakaś nieciekawa, więc postanowiłam farbować. i tu schody
![]() jestem latem. odpadają rudości- a taki mi wyszedł po zastosowaniu farby nutrisse- kolor nazywa sie noisette ( orzech laskowy), ale niewiele ma znim współnego ![]() inny tej samej firmy- cappucino- a niech mnie ! normalnie jakbym węgiel roztarła- taki czarny!!! brąz czy nie ma normalnego brązu- takiego rodzynkowego? żeby nie był czarny, ani rudy? proszę o pomoc we wskazaniu farby dostepnej w sklepie . bo ja już się poddaję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: szukam koloru rodzynkowego:)
ponawiam pytanie- sorki
nadal szukam brązu NIE rudego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja farbuje wloski farbą garnier color naturals jasny złoty brąz ale teraz jakis czas temu zrobilam jasny brąz i jestem zadowolona. Kolorek troszeczke sie zmyl (na poczatku wydawal sie za ciemny) i teraz jest swietny kolor brązowy... nie rudy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
![]()
heh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdro ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
no nie wiem...cos tam znalazlam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziki kasztan ------- > http://www.joanna.pl/produkty/naturia_color/222.asp palona kawa ------- > http://www.joanna.pl/produkty/naturia_color/242.asp korzenny braz ------ > http://www.joanna.pl/produkty/festiv...e/braz_141.asp czekoladowa pokusa ![]() gorzka czekolada ----> http://www.joanna.pl/produkty/festiv.../braz_5443.asp i tyle znalazlam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja tak sie zastanawiam miedyz odcieniem ''palonej kawy'' a ''gorzka czekolada'' ... chcem mniej wiecej taki kolorek :
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Czuczenko ten kolor środkowy jest bardzo ładny. Nie orientujesz się jaką ma nazwę? jaka to farba?
Catch me If jou can... ![]() ![]() --------------------------------------------------- 21 czerwiec 2014 r., godz: 15:00!! ![]() ![]() ![]() Nasz dzień!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W każdym razie najwyższy czas na farbowanie i będe napewno farbować paloną kawą ![]() ![]()
Catch me If jou can... ![]() ![]() --------------------------------------------------- 21 czerwiec 2014 r., godz: 15:00!! ![]() ![]() ![]() Nasz dzień!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
tak,to jest ciemny brąz dlugo po farbowaniu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.