|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Własna działalność - biuro rachunkowe?
Czy mógłby ktoś polecić (sprawdzone) biuro rachunkowe w Poznaniu?
A może któraś z Was takie prowadzi? Muszę-chcę zarejestrować działalność od 01.09. a że nie znam się na rachunkowości, to muszę to komuś zlecić. Będzie to firma świadcząca usługi edukacyjne. Będę wystawiać 3 rachunki (przedszkole, szkoła podstawowa, dom kultury) miesięcznie. No i jeszcze indywidualnie, około 50 uczniów (nie mam pojęcia jak to się rozlicza - wystawia się rachunki rodzicom?). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Własna działalność - biuro rachunkowe?
Temat stary, ale odnawiam bo zależy mi na czasie, a muszę wiedzieć więc wszędzie się dopytuję.
Jestem z Rzeszowa i tam znalazłam biuro które zakłada firmy. Usłyszałam o nich od znajomej, że zakładają za darmo jak się weźmie u nich usługi. http://www.defacto-rzeszow.pl/zakladanie-spolek.html tutaj jest cały artykuł jaki mają na stronie. I teraz moje pytanie: czy to jest dobra opcja, czy lepiej założyć firmę i zapłacić, a wybrać inne biura? Nie mam rozeznania jak to wygląda w innych miastach, a słyszałam o tym, że można mieć biuro gdzieś dalej i przez internet wszystko załatwić. Proszę o szybkie odpowiedzi... Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.