|
|||||||
| Notka |
|
| Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
mikrodermabrazja-warszawa
kto poleci jakis gabinet???szczegolnie zalezy mina mikro wykonywanej przez lekarza?i fajnie gdyby nie byl strasznie drogi... buziaki!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: mikrodermabrazja-warszawa
Ja mam robioną mikrodermabrazje u swojego dermatologa. Gabinet ma na ul Żuławskiego 2, cena 100zl chyba. ( linkm do strony derma.of.pl )
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
hej hej, a jak oceniasz jej wyniki? robi ja lekarz i jest wsyzstko ok?czemu tak tanio?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
wyniki są bardzo fajne. Nastepnego dnia mam gladsza skore i taka czystsza. A cena jest taka, bo ja chodze do dermatolog juz z 7 miesiecy. I po prostu ustalilismy poznije taka cene za wizyte razem z zabiegiem, bo chodzilem co miesiac. A ceny poszczegolnych zabiegow to nie wiem jak sie ksztaltuja.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Charpar, mam jeszcze pytanie. Czy zaraz po zabiegu/dzien po bylas w stanie pokazac sie ludziom? ;p I ogolnie, czy jestes zadowolona z uslug dermatologa, jak duzy mialas tradzik i czy Cie wyleczyl
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
primo jestem płci męskiej
Jeśli samą mikrodermabrazje miałem robioną to na drugi dzień wychodziłem normalnie z domu, czasem niestety na drugi dzień wyskakiwał mi jakiś stan zapalny, ale bez tragedii. Ale zawsze tak planowałem wizyty, żebym miał z dzień przerwy. Z kolei gdy miałem robione peelingi to nie miałem ochoty wychodzić z domu przez 2 dni![]() Mozna powiedizec, ze juz zblizam sie do konca, ale to chyba nigdy nie jest tak, ze bedize wyleczone, tylko trzeba o to dbac. Lecze się od listopada poprzedniego roku i jest coraz lepiej. Zostały mi tylko z dwie blizny na czole, ale powoli schodzą, no i zaskorniki sie pojawiaja ale moim zdaniem jest dobrze. A w ciagu leczenia bralem tylko raz antybiotyk Tetralysal przezd 2 miesiace. |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Charpar, sorry za pomylke
i dzieki za odpowiedz zapisalam sie juz na srode - zobacze jak efekty, mam nadzieje ze bede miala mikrodermabrazje.
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Powodzenia
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
ja ostatnio mikrodermabrazję rozbiłam w centrum, na ul. Chmielnej w salonie NEA, nie pamietam dokladnego adresu, ale fajnie wykonany zabieg
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Ja robiłam mikrodermabrazję w Instytucie Urody Lavender, Pani kosmetolog rewelacyjna, po zabiegu nakłada maske algowa więc nie ma zaczerwienienia a u mnie to jest problem bo mam cere naczynkowa ale było ekstra, efekt rewelacyjny, cera gładziutka, żadnych wyprysków . Polecam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dermatologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

Jeśli samą mikrodermabrazje miałem robioną to na drugi dzień wychodziłem normalnie z domu, czasem niestety na drugi dzień wyskakiwał mi jakiś stan zapalny, ale bez tragedii. Ale zawsze tak planowałem wizyty, żebym miał z dzień przerwy. Z kolei gdy miałem robione peelingi to nie miałem ochoty wychodzić z domu przez 2 dni

. Polecam.