|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() problemy z przyjaciółkami
Cześć, jestem tu nowa, w sumie to nie wiedziałam w jakiej kategorii umieścić ten wątek oraz czy był już taki kiedykolwiek
![]() Chciałam się zapytać czy też ktoś tak miał? Chodzę do 2 liceum, można powiedzieć, że mam dwie takie dobre koleżanki, z którymi byłam nierozłączna od początku szkoły. Spędzałyśmy razem dużo czasu w szkole, poza nią, ciągle pisałyśmy sms, na fejsie wspólne konferencje i rozmowy przez telefon. Bardzo dobrze się dogadywałyśmy pomimo, że znacznie się różnimy. Ja jestem dosyć poważna jak na swój wiek, one wręcz przeciwnie. Potrafią ciągle śmiać się, wygłupiać, skakać jak jakieś małpy < nie że widzę w tym coś złego, potrafią się bawić> ja razem z nimi, ale ostatnimi czasy mnie to strasznie denerwuje. Stały się w moich oczach strasznie dziecinne. ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ichgehornurmir Czas edycji: 2016-05-01 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: problemy z przyjaciółkami
Po prostu zmieniłaś się. Ludzie się zmieniają, dojrzewają lub wręcz przeciwnie, zaczynają mieć inne priorytety i dostrzegają to, czego nie dostrzegali wcześniej
![]() Najważniejsze, żebyś Ty czuła się dobrze. Jeśli ich towarzystwo Cię denerwuje - spędzaj czas sama lub znajdź innych znajomych. Nie musisz dociekać co i czemu, dlaczego tak się stało - po prostu. Naturalna kolej rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.