|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
POMOCY! Obcięłam sama grzywkę!
Dzień dobry. Obcięłam sama włosy, a konkrenie zrobiłam sobie "grzywkę". Jest ona do brody na prostych włosach. Kupiłam sobie odżywkę z Jantara i mam dwa pytania. Polecacie coś na szybki porost włosów? I czy grzywka odrośnie mi max w dwa tygodnie? Jest ona dosyć krzywa i w ogóle mi to nie pasuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: POMOCY! Obcięłam sama grzywkę!
Cytat:
Do jakiej dlugosci chcesz ja zapuscic? Szansa, ze urosnie wiecej niz 1 cm w 2 tygodnie jest niewielka, bo 1 cm to sredni przyrost na miesiac. Sa setki produktow na porost wlosow, do stosowania zewnetrznie i wewnetrznie, a ich dzialania nie da sie przewidziec dla konkretnej osoby. Sa tez osoby, u ktorych zwyczajnie nie da sie przyspieszyc porostu. Ja bym na Twoim miejscu dorzucila jeszcze jakis suplement. Poza tym grzywke do brody bardzo latwo jest zamaskowac. Kiepska grzywka w pol czola to jest dopiero problem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Dot.: POMOCY! Obcięłam sama grzywkę!
Cytat:
![]() ![]() A przede wszystkim: ja na efekty czekałam mniej więcej kilka miesięcy, dopiero potem zaczęłam widzieć, że włosy rosną mi gęstsze, ładniejsze i zdrowsze. Wiele potrafi też zależeć od pory roku: u mnie np. latem włosy niemal wcale nie rosną ![]() ![]() Także raczej nie nastawiaj się na to, że w dwa tygodnie odrośnie Ci grzywka, takie cuda się nie zdarzają. Ale na pewno warto o włosy dbać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.