|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Palette color shampoo rozjaśniacz
Tydzień temu "przeszamponetkowałam " sobie włosy taką PALETTE COLOR SHAMPOO http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1217926295 z ciemnego blondu wyszedł jasny brąz (praktycznie kolor nic się nie zmienił i nikt nie zauważył zmiany koloru włosów). Postanowiłam więc kupić PALETTE COLOR SHAMPOO 320 ROZJAŚNIACZ https://nypassage.com/images/PALETTE...PCOLOR%201.jpg . Czy ktoś używał takiego czegoś?? na ciemne włosy?? Czy cokolwiek mi wyjdzie na włosach? Aha, 1. szamponetka niby jest do 24 myć, a 2. trwała. Nie zniszczy mi ona włosów?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Palette color shampoo rozjaśniacz
Cytat:
Szamponetka nie chciała się zmywać z moich włosów. Nie mówiąc już o tym , że zawsze wychodziła o wiele ciemniejsza niż na opakowaniu (używałam brązów). Tak samo było z farbami. Palette zmasakrowała mi włosy, niestety... Ogólnie na wizażu dziewczyny jej nie polecają . Ja również nie polecam. Zastanów się 10 razy zanim ją kupisz. Pozdrawiam!
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
mi tam palette nie zniszczyła włosów....mimo spalonych końców. ani szampon 24 mycia ani intensive color creme....poza tym ta stara palette podobno naprawde niszczyła a na nowa nie...w tym sensie nowa że skład się zmienił i jest lepsza teraz. nikomu kogo znam palette nie zrobiła szkody na włosach czyli jakieś 10 osób
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Palette nie zmienia skladu, zmienia tylko opakowania i nazwy;]
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
to widocznie palette jest łagodna akurat dla wszystkich moich znajomych którzy robili palette
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Zdecydowanie nie polecam Palette
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
jestem ciekawa jak działa ten rozjaśniacz.. :P
chyba go kupie i wypróbuję na pasemku, a co mi szkodzi. Edytowane przez mysia m Czas edycji: 2010-04-17 o 15:52 |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
hmm... ja ostatnio stosowałam ten szampon i włosy są w porządku a z natury mam cienkie włosy nie wiem czemu tyle niepochlebnych opinii.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
powiem tyle:wychodzi rudawozolty
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
L`oreal Excellence jest według mnie nic nie warta a napewno nie tej ceny(30zł)....zrobiłam tą farba i praktycznie nie widze róznicy w kolorze(trzymałam farbę 35 min) a włosy stały sie matowe,suche i do kilku myć śmierdziały mi tą farbą,więcej tego nie kupie,lepiej dołożyc 20-30 zł i isc do fryzjera |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.