Zakończony Przetestuj produkty Sanex- do 13 marca - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Konkursy na wizaz.pl

Notka

Konkursy na wizaz.pl Forum z informacjami o konkursach na wizaz.pl. Zapoznaj się z paletą naszych konkursów, weź udział i wygraj cenne nagrody. Powodzenia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-08, 06:24   #1
czuszka82
z pazurem

Przetestuj produkty Sanex- do 13 marca

Zapraszamy: https://wizaz.pl/akcje/sanex/klub-recenzentki/

Regulamin: https://wizaz.pl/akcje/sanex/klub-re.../regulamin.php

Ogłoszenie wyników do 18 marca.

Powodzenia
Stary 2016-03-16, 18:49   #2
flexi_88
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2020 , Październik 2017

Dot.: Przetestuj produkty Sanex- do 13 marca

Czekam na wyniki
flexi_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 08:05   #3
czuszka82
z pazurem

wyniki już sa od dwóch dni.
Świadczy o tym prefix koloru niebieskiego "Wyniki" przy temacie konkursu a także lista laureatów dostępna po kliknięciu linka z konkursem.
Oprócz tego osoby zakwalifikowane do testów dostały stosowną informację drogą mailową.
Stary 2016-03-17, 08:28   #4
magdaga
Przyczajenie

Udało się! Czekam na przesyłkę ))
magdaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 15:20   #5
flexi_88
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2020 , Październik 2017

Cytat:
Napisane przez czuszka82 Pokaż wiadomość
wyniki już sa od dwóch dni.
Świadczy o tym prefix koloru niebieskiego "Wyniki" przy temacie konkursu a także lista laureatów dostępna po kliknięciu linka z konkursem.
Oprócz tego osoby zakwalifikowane do testów dostały stosowną informację drogą mailową.
Dziękuje Ci bardzo - nie zwróciłam uwagi. Od teraz będę wiedziała.
flexi_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-11, 20:23   #6
Scarlet_86
Przyczajenie

Gratuluję. Kosmetyki fajne. Znajoma z Agnlii ich używa. Ogólnie jest alergiczką a te żele ją nie uczulają
Daj znać jak wrażenia
Scarlet_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-15, 09:53   #7
Mona_26
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Przetestuj produkty Sanex- do 13 marca

Ja używam tego kosmetyku od dwóch dni i muszę powiedzieć, że pierwsze moje wrażenie jest naprawdę maga pozytywne. Żel pod prysznic nie uczula, ma przyjemny zapach a skora po nim jest delikatna w dotyku. Polecam
Mona_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 16:59   #8
dotaa85
Przyczajenie

polecam Sanex

Witam,
ostatnio w moje posiadanie wpadł żel pod prysznic i kulka pod pachy firmy SANEX. I chciałam podzielić się z wami moja opinia bo naprawdę jest tego warta na pierwszy rzut poszedł żel pod prysznic,butelka jest dostosowana do rak ma kształt nerki i lekko chropowata ,że nie wyślizgnie się z rak, jeśli chodzi o zapach jest bardzo delikatny, przyjemny.konsystencja jest kremowa i dobrze się pieni.Jego największym atutem jest jak nawilża skórę,ciało po kąpieli jest tak nawilżone gładkie,sprężyste jak byście wyszli prosto z spa. POLECAM go szczerze a szczególnie suchej skórze.
A jeśli chodzi kulkę pod pachy to zacznę od opanowania jest bardzo oryginalne,zachęcające do zakupu,zapach delikatny taki jak lubię,nie zostawia plam na ubraniach,trzyma cały dzień i nie wysusza pach,może być stosowany do każdego rodzaju skóry,nie zawiera alkoholu ani sztucznych barwników. Ja przetestowałam na sobie i rozdałam znajomym kulkę i żel pod prysznic które dostałam od firmy ☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl,i wszyscy moi znajomi którzy przetestowali tez uważają jak ja ,że to produkty warte polecenia wiec chce was zachęci do wypróbowania kosmetyków Sanex.: love::l ove:
dotaa85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-18, 18:45   #9
patka_31
Przyczajenie

Także miała okazję niedawno przetestować produkty firmy Sanex, tj. żel pod prysznic oraz antyperspirant w kulce. Jestem zachwycona produktami. Żel bardzo dobrze się pieni, ma przeprzyjmy, nie drażniący zapach i faktycznie pozostawia na skórze uczucie miękkości oraz przyjemnego nawilżenia. Antyperspirant dzięki oryginalnemu opakowaniu bardzo szybko i łatwo się aplikuje, a kulka jest zawsze dobrze nawilżona. Po aplikacji dzięki kremowej konsystencji nie ma uczucia lepkości, wręcz czasem się zastanawiam czy aby na pewno jest już na skórze. Ma bardzo ładny, delikatny zapach, w żaden sposób nie kolidujący z używanym perfumem. Polecam te produkty .
patka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-18, 19:20   #10
NataliaRacz
Przyczajenie

polecam

Edytowane przez NataliaRacz
Czas edycji: 2016-04-18 o 19:29
NataliaRacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 12:12   #11
Agula331
Przyczajenie

Witam wszystkich!

W ostatnim czasie mam możliwość testowania produktów Sanex Dermo Pro Hydrate, dlatego z przyjemnością mogę polecić go innym osobą poszukującym delikatnych kosmetyków dla siebie, żel do mycia Sanex, jest idealny! Jest kremowy, gęsty, intensywnie nawilża i dba o skórę, a przede wszystkim nie uczula, a skóra jest wyraźnie w lepszej kondycji od kiedy mam z nim przyjemność. jest to doskonała opcja na zbliżające się lato, jestem nim zachwycona!
Ciekawym rozwiązaniem które aktualnie testuje jest też dezodorant ma bardzo zgrabne i sprytne opakowanie, bardzo szybko się wchłania, oraz radzi sobie doskonale w ciężkich sytuacjach, takich jak całodzienna nerwowa praca w białej koszuli i tutaj po raz kolejny mogę go pochwalić, jak do tej pory moje białe koszule pozostały nie tknięte przez dezodorant, czym jestem zachwycona! Wydaje mi się iż ta firma pozostanie ze mną jeszcze na bardzo długo, gdybyż w każdych warunkach dobrze się sprawdza przy okazji spełniając moje najśmielsze oczekiwania.
Agula331 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-19, 16:55   #12
Aniamarch
Przyczajenie

hej dziewczyny!

ja również chciałabym się podzielić opinią nt kosmetyków Sanex.
Używałam ich jeszcze przed kampanią ☠☠☠☠☠☠☠☠☠u .Dla mnie stanowią one dobre połączenie ceny do jakości .Dezodorant nie podrażnia mojej wrażliwej skóry nawet po depilacji. A żel pod prysznic -miły, delikatny w zapachu, wydajny, delikatnie nawilża skórę pozostawiając na niej subtelny zapach. Dodatkowym atutem jest poręczne opakowanie.

Zdecydowanie polecam!
Aniamarch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 20:39   #13
martina231
Przyczajenie

Dot.: polecam Sanex

Również chcę się podzielić opinią nt. żelu pod prysznic Sanex Dermo Pro Hydrate do skóry bardzo suchej.

O marce...
Marka Sanex, której kosmetyki niejednokrotnie widziałam w drogeriach Rossmann do tej pory mnie nie przekonywała. Wynikało to zdecydowanie z nieznajomości marki oraz mojej niewiedzy na jej temat. Jak się dowiedziałam Sanex wchodzi w skład koncernu Colgate-Palmolive i już od 30 lat we współpracy z dermatologami produkuje kosmetyki. Dodatkowo bezpieczeństwo dla skóry gwarantuje bliska współpraca Sanex z niezależnymi ośrodkami badawczymi i zaangażowanie zewnętrznych laboratoriów. Ponadto wewnętrzne standardy bezpieczeństwa Sanex są bardziej restrykcyjne niż regulacje europejskie i wymagania prawne. Myślę, że to bardzo ważne informacje. Dzięki temu wiem, że kosmetyki Sanex to ulepszone formuły sprawdzonych i przetestowanych dermatologicznie kosmetyków, a więc bezpieczeństwo mojej skóry.

Opakowanie...
Nie uważam, aby opakowanie było decydującym czynnikiem przy wyborze kosmetyku, jednak jeśli jest praktyczne i wygodne w użytkowaniu zdecydowanie wpływa i podnosi ocenę produktu.
Opakowanie jest idealnie wyprofilowane, dzięki wcięciu z prawej strony nie wyślizguje się z ręki oraz jest bardzo wygodne w korzystaniu i dozowaniu żelu. Moją uwagę zwróciła przede wszystkim tylna część opakowania, gdzie jest informacja w alfabecie Braille’a. Jestem tym bardzo pozytywnie zaskoczona i szczerze mówiąc nie spotkałam innej marki, która umieszcza informacje w Braille’u na opakowaniach swoich kosmetyków. Dla mnie to dodatkowy atut i plus dla Sanex.
Opakowanie żelu pod prysznic Sanex Dermo Pro Hydrate ma pojemność 250ml.

Żel...
Pierwsza ocena żelu, od razu po nałożeniu – bardzo delikatny, subtelny przyjemny i jednocześnie neutralny zapach, który mi bardzo odpowiada, ponieważ nie lubię żeli o mocnych, intensywnych, perfumowanych i ciężkich aromatach. Konsystencja kremowa o białym zabarwieniu z wielką łatwością się pieni oraz spłukuje, żel nie jest zbyt gęsty, bardzo dobrze się rozprowadza, dodatkowo również dawkowanie kosmetyku bezpośrednio na skórę nie wywołało żadnych reakcji alergicznych czy zaczerwień. Dodam, że mam skórę bardzo suchą z tendencją do podrażnień. Producent zapewnia, że żel ma wyjątkową formułę z naturalnymi składnikami, które pomagają przywrócić naturalny poziom nawilżenia skóry i wspierają jej barierę ochronną. W moim przypadku, po tygodniu regularnego stosowania żelu pod prysznic Sanex Dermo Pro Hydrate zdecydowanie potwierdzam, że kosmetyk spełnia swoje funkcje zgodnie z zapewnieniami producenta. Moja skóra jest zdecydowanie głębiej nawilżona, nie odczuwam już dyskomfortu swędzenia czy ściągnięcia, skóra wygląda promiennie i jest aksamitna w dotyku. Właściwie już po pierwszym użyciu czuć różnicę - skóra ma przywrócony poziom nawilżenia, jest miękka oraz delikatna. Zawarta w żelu formuła Dermo Active 3 spełnia trzy podstawowe wymagania skóry potrzebne do zachowania jej zdrowia: ochronę, głębokie nawilżenie i naturalną równowagę PH na poziomie 4,7.

Z produktu jestem bardzo zadowolona, nie spodziewałam się takiego efektu i dodatkowo w tak krótkim czasie. Sanex jest moim faworytem i z pewnością inne żele znanych marek od teraz zastąpię Sanex Dermo Pro Hydrate z kompleksem Dermo Active 3. Polecam, bo naprawdę warto! Efekty są rewelacyjne!

Edytowane przez martina231
Czas edycji: 2016-04-19 o 20:42
martina231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-20, 16:09   #14
kasiae88
Przyczajenie

Witam, również chciałabym się podzielić zwami moją opinią na temat żelu i antyperspirantu Sanex. Dzięki uprzejmości Stretcom miałam możliwość testowania produktów marki Sanex zarówno Ja, jak i moja rodzina jesteśmy zachwyceni żelem Dermo Pro-HYDRATE. Bardzo żałuję że nie mają oferty dla dzieci. Żel ma bardzo gęstą konsystencję i dobrze się pieni dzięki czemu jest dość wydajny, pozostawia na skórze długo utrzymujący się przyjemny zapach, jego główną i największą zaletą jest doskonałe uczucie nawilżonej i zadbanej skóry, po dłuższym stosowaniu skóra wydaje się bardziej miękka i nawilżona, bardzo dobrze sprawdził się w podroży, jako kosmetyk myjący, pielęgnujący a przede wszystkim nawilżający. Z całą pewnością jest moim faworytem i na pewno zakupię kolejne opakowania.
Antyperspirant DERMO 7IN1 również otrzymuje pozytywną rekomendację ,ma przyjemny świeży zapach, łatwo się aplikuje, nie pozostawia śladów na ubraniach, co najważniejsze dla mnie nie lepi się i nie podrażnia skóry, szczególnie po depilacji.
kasiae88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-26, 13:27   #15
lwica1221
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kasiae88 Pokaż wiadomość
Witam, również chciałabym się podzielić zwami moją opinią na temat żelu i antyperspirantu Sanex. Dzięki uprzejmości Stretcom miałam możliwość testowania produktów marki Sanex zarówno Ja, jak i moja rodzina jesteśmy zachwyceni żelem Dermo Pro-HYDRATE. Bardzo żałuję że nie mają oferty dla dzieci. Żel ma bardzo gęstą konsystencję i dobrze się pieni dzięki czemu jest dość wydajny, pozostawia na skórze długo utrzymujący się przyjemny zapach, jego główną i największą zaletą jest doskonałe uczucie nawilżonej i zadbanej skóry, po dłuższym stosowaniu skóra wydaje się bardziej miękka i nawilżona, bardzo dobrze sprawdził się w podroży, jako kosmetyk myjący, pielęgnujący a przede wszystkim nawilżający. Z całą pewnością jest moim faworytem i na pewno zakupię kolejne opakowania.
Antyperspirant DERMO 7IN1 również otrzymuje pozytywną rekomendację ,ma przyjemny świeży zapach, łatwo się aplikuje, nie pozostawia śladów na ubraniach, co najważniejsze dla mnie nie lepi się i nie podrażnia skóry, szczególnie po depilacji.
Antyperspirant DERMO 7IN1 PROTEKTOR spełnił moje wymagania. Prowadzę dość intensywny tryb życia i zmagałam się z podwyższoną potliwością . Kuleczka z formułą 7w1 zapewniła mi 100% komfort .Osobiście przetestowałam żel do ciała Sanex DERMO PRO-HYDRATE.
Żel został opracowany specjalnie dla bardzo suchej skóry . Został wzbogacony dermo olejkami i pomógł mojej skórze zapewnić jej
naturalna równowagę nawilżenia i pozostawia ja mięciutką , zdrową i nawilżoną .
Jestem bardzo zadowolona z produktu i mogę go polecić w 100% dla osób które tak jak ja mają ten sam typ skóry -czyli bardzo sucha .
lwica1221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-27, 14:32   #16
aniolek-tasmanski
Administrator

Piękne recenzje, ale więcej osób je przeczyta jeśli umieścicie je w Katalogu KWC

Dezodorant Total Protection 7in1, typu Roll on:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...t-w-kulce.html

Żel pod prysznic Dermo Pro Hydrate:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...roge-huid.html

aniolek-tasmanski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-03, 19:52   #17
277225b796e6bb6d059a7eb9557747a4dddb6126_5ff4fd825d36c
Konto usunięte

Smile Nowość Sanex

Hej!

Mam przyjemność być testerką i ambasadorką produktów Sanex - żelu pod prysznic oraz antyperspirantu.
Na początku muszę się przyznać, że mam problemy ze skórą (łuszczyca), więc jeśli jakiś kosmetyk jest dla mnie dobry i nie pogarsza stanu mojej skóry, to jest on naprawdę rewelacyjny. A Sanex nie pogarsza, więc...

Słów kilka o produktach.
Zatwierdzony przez dermatologów żel pod prysznic Sanex Dermo Pro Hydrate, kuszący głębokim nawilżeniem dla skóry bardzo suchej.
Żel okazał się strzałem w dziesiątkę i faktycznym wybawieniem od suchej, łuszczącej się skóry. Naturalne składniki nawilżające nie są tylko pustą obietnicą producenta, lecz doskonale spełniają swoją rolę. Po użyciu Dermo Pro Hydrate skóra jest miękka, gładka, chroniona przed uszkodzeniami i ujędrniona. Zostaje jej przywrócone naturalne pH, co wpływa na zdrową równowagę flory bakteryjnej. Wizualnie również jest w lepszej kondycji, co jest ważne zwłaszcza o tej porze roku. Żel zapobiega utracie wilgoci i utrzymuje skórę w zdrowiu. Ma delikatny, przyjemny zapach, nie gryzie się z perfumami czy wodami toaletowymi. Wygodne i estetyczne opakowanie zapobiega wyślizgiwaniu się żelu i jest ozdobą na łazienkowej półce.

Testowany dermatologicznie antyperspirant Sanex Dermo Total Protection 7in1, bez parabenów i alkoholu.
Siedem wymienianych korzyści będzie jego najlepszym opisem: skuteczna ochrona przed potem i nieprzyjemnym zapachem, zapobiega plamom na obraniach, zapewnia długotrwałe uczucie świeżości, zachowuje równowagę pH skóry, dba o dobrą jej kondycję, łagodzi podrażnienia i zapobiega nowym, nie zaburza naturalnej flory bakteryjnej skóry. Podobnie jak w przypadku żelu, również opakowanie antyperspirantu jest wygodne i poręczne, a po jego otwarciu za każdym razem jestem zaskakiwana świeżym, łagodnym zapachem. Ciekawym rozwiązaniem jest postawienie produktu "do góry nogami", co ułatwia jego dozowanie, bez konieczności potrząsania opakowaniem.

Podsumowując - polecam!
Zadbaj o zdrowie swojej skóry z produktami marki Sanex.

Edytowane przez 277225b796e6bb6d059a7eb9557747a4dddb6126_5ff4fd825d36c
Czas edycji: 2016-05-03 o 19:53
277225b796e6bb6d059a7eb9557747a4dddb6126_5ff4fd825d36c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 07:02   #18
czuszka82
z pazurem

Dot.: Nowość Sanex

proszę pisać recenzje w KWC a nie w tym wątku.
Wątek zamykam.

Nowe wątki na forum Konkursy na wizaz.pl

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości