|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
help!help!help!
Dziewczynki pomozcie mi!Zaniedlugo mam slub siostry
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: help!help!help!
oczywiscie ja jestem ta w czarnych wloskach.. P.S koloru nie chce zmieniac..przypadkowo sie trafily same blond
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej, bardzo ładne sobie te fryzurki wybrałaś, ja uważam, że pasowałyby Ci, bo wszystkie są takie wdzięczne. Chodzi tylko o to,czy Ty się będziesz dobrze czuła w takich włoskach. No i koniecznie obetnij je jakiś czas przed tym ślubem,żebyś tuż przed nie żałowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
thx Artenka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A gdybyś dała jakieś troszkę lepsze zdjęcie, to mogłabym spróbować ja (albo jakaś inna specjalistka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
moze byc takie??sproboje znalezc jakies lpsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ups dalam wczesniej takie samo zdjecie:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Artenka byłabym CI bardzo wdzięczna gdybys cos spróbowała "ze mna" zrobic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
wiesz co, sprobuje, ale jutro bo dzisiaj to już nie zdążę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Artenka...prosze mogłabys spróbować dopasować mi jakies fryzurki...??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Hej Kalolcia, sorki,że dopiero teraz (choc obiecałam wczoraj) ale miałam w weekend zajęcia i wieczorem naprawdę nie marzyłam już o niczym innym, jak tylko położyć się do łóżeczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
a moze pomozecie mojej przyjaciółce,w świeta ma wesele i nie wie co ma zrobic z fryzurka??ogolnie ma wlosy czarne krecone wiec jest ciezko cosik wymyslec,ale moze jednak sie uda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w polskiej wersji językowej: obrazek --> obróć obszar roboczy --> obróć obszar roboczy poziomo po angielsku to powinno być cos mniejwięcej tak: image --> coś tam cośtam --> flip horizontal Cytat:
ewentualnie zepnie część z tyłu ja sama jeśliby tylko moje włosy się kręciły jedynie zaakcentowałabym to i pozostawiła je rozpuszczone można też wpiąć we włosy jakiś kwiat pasujący do bukietu |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
jesli macie ten programik do dobierania fryzurek to prosze wklejcie pare fryzurek mojej kolezanki nawet z tymi lokami ale rozpuszczone,zeby w koncu sie przekonala ze fajnie wyglada,
bede wdzieczna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Artenka wielkie dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaska222 a moze moglabys cos pokombinowac ze moimi wloskami hmm..? Prosze.. to ejst bardzo wazne dla mnie zeby jakos wygladac fajnie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
![]()
[quote=KasiaKatarzynka]jeśli korzystasz z PhotoShopa:
w polskiej wersji językowej: obrazek --> obróć obszar roboczy --> obróć obszar roboczy poziomo po angielsku to powinno być cos mniejwięcej tak: image --> coś tam cośtam --> flip horizontal Dzięki KasiuKatarzynko, Photoshopa mam w polskiej wersji i właśnie odkryłam to obracanie zaraz po tym jak wkleiłam zdjęcia, ale i tak wielkie dzięki za dobre chęci!! ![]() ![]() Pozdruffka!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Hmm, jakoś mi to szybko poszło
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
No to mam jeszcze pytanie do kogoś mądrego, od czego zależy, czy ładuje mi się zdjęcie czy ikonka zdjęcia?? Od rozmiaru??? Bo już sama nie wiem, a wolałabym wklejać ikonki, bo można sobie powiększyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Artenka jestes Kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
thx Kasia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ja sobie myślę, że to zależy od tego w jakich włosach czujesz się dobrze, czy krótkich, czy długich. Bo ta fryzurka, którą ma Alex, to jest z dosyć długich włosów, tylko bardzo fajnie wycieniowanych i mnie się w niej bardzo podobasz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Dzieki Artenka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Koniecznie, nie zapomnij o nas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
hmm a moze mi tez cos doradzicie ?:P niby foto stare ale najwyrazniejsze :P
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1143487981 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Usiora, zrobiłam jedno zdjęcie na chybił trafił, ale nie wiem co CIę interesuje. Napisz cos więcej, jakie masz włosy i co byś mniej więcej chciała z nimi zrobić, to zawsze można pomyślec i pomóc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
muh ;d extra ;d ale nie mialam az tak dlugich kudełkow;d u fryzjerka juz bylam ;p nawet jetsem zadowolniona:P ale eh :p najfaniej wygladaja jak sa wyprostowane ale przecie nie bede codziennie prostowac bo po miechu zostanie mi polowa tego co mam na glowie
![]() no a moze rozszyfrujecie chociaz jaki mam kształt twarzy? :p kwadrat czy jak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.