![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Problem z makijażem-doradzcie proszę!!!
Chciałabym prosić Was o dobór makijażu. Wogóle nie mam pojęcia jakim typem urody jestem ani jak powinnam się malować i jakie kolory mi pasują
![]() Bardzo proszę o rady i wskazówki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rossi Czas edycji: 2005-07-22 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Problem z makijażem-doradzcie proszę!!!
rossi, calkiem inaczej wygladasz, niz myslalam
![]() przesylam propozycje makijazu ![]() tinkerbell ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
niestety nie wiem czy jestes latem czy wiosna, nie znam sie
![]() papa ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dziękuję śłicznie!! W większości mają podkreślone na czarno oczy i różowe usta. Ładne - tylko jak pomalować tak oczy?? Nie wiem od czego zacząć ani jak..niestety laik ze mnie pod względem makijażu..może jakieś instrukcje ?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hmmm,
pomaluj oczy szarym cieniem (górna powieka i troszke dolna przy rzesach) kajalem pomaluj oczka od sroka/ wewnetrzna strone powieki. i zrób kreske na górnej, wytuszuj mocno górne i dolne rzesy. ustka blyszczykiem, i nie zapomnij o rózu do policzków tinkerbell ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() ![]() P.S Tinkerbell napisał(a): > rossi, calkiem inaczej wygladasz, niz myslalam hehe ciekawa jestem jak sobie mnie wyobrażałaś ![]() Tak na dobrą sprawę to wyszłam jakoś śmiesznie na tych zdjęciach ale to jedyne aktualne jakie posiadam. Buu na dodatek bez makijażu Fryzjerka mi spaprała włosy niestety ![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Jestes wiosną albo latem. tak mi sie wydaje.Dlatego też najlepsze dla Ciebie byłyby ciepłe kolory. Może coś z włoskami. Mysle że pasowałaby Ci ukosna grzywka "rzucona" na czoło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
BAILEYS napisał(a):
> Mysle że pasowałaby Ci ukosna grzywka "rzucona" na czoło ![]() Fryzjerka też tak powiedziała i myślałam o tej grzywce ale układanie moich włosów to makabra trzymają sie tylko chwile. Dlatego też bede miała pewnie problem z uczesaniem na sylwestra bo już włosów nie zepne-są za krótkie i wyłażą z każdej strony:/ Zostaje prostownica albo pofalowane..
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
mi sie kajal tylko trzyma jak maluje wewnetrzna dolna i górna (tez wewnetrzna) powieke. bo inaczej z dolnej mi sie odbija na górna
![]() papa ![]() wyobrazalam sobie ciebie ciemniejsza
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ja mam ten sam problem, moje włosy wygladaja pieknie od razu po ułozeniu, gorzej pózniej. Ale bardzo pomocny jest bardzo mocny lakier. Suszenie włosów jest równiez bardzo istotne. Podczas suszenia trzeba kierować wszystkie włosy do przodu, od tyłu do przodu( mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi). Ale najwazniejszą sprawą jest to czy dobrze zostałać obcieta, jeśli to zostanie schrzanione to nic Ci nie pomoże
Powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Hihi no niestety osobiście bardzo bym bardzo chciała byc ciemniejsza jestem tylko śniada
![]() Oo taka karnacja mulatki to jest to co mi się zawsze marzyło ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Chyba chodzi o suszenie włosów głową do dołu tak?
![]() Piękne są włosy takie elastyczne, błyszczące ![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Rossi
![]() czy to Ty na fryzjerskim założyłaś wątek o tym, że chciałaś mieć te blond-czarne włoski? Bo jestem prawie pewna ze to Ty bylas ![]() Obiecalas ze wyslesz wyniki, wiec sie przypominam ![]() Czy to te zdjecia pierwsze to są po wizycie? Bardzo ładny blond,ale myslalam, ze chodzi Ci o coś innego. Uwazam ze jestes bardzo ładną dziewczyną i bedzie Ci slicznie w delikatnym makijażu, lekkim, zwiewnym i powabnym ![]() buziaki ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Lee dziękuję
![]() Przepraszam Cie bardzo-szczerze mówiąc to wstyd mi było wysłać zdjęcie bo nie było sie czym pochwalic ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaczki kochana ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
biedaczko!
![]() na Twoim miejscu poszłabym do tej fryzjerki i zrobiła niezłą awanture! ![]() Nie przejmuj sie napewno niedługo osiągniesz to, czego oczekujesz, a, jak mówi moja babcia, ładnemu we wszystkim dobrze ![]() Uśmiech na buzię ![]() ![]() ![]() gorąco pozdrawiam
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Rossi jestes sliczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Witaj Rossi!
![]() A jaki jest Twoj NATURALNY kolor wlosow? Czy tez blond? Jaki byl Twoj kolor wlosow w dziecinstwie? Jesli mi odpowiesz na te pytania bede mogla powiedziec Ci cos wiecej odnosnie typu kolorystycznego jaki reprezentujesz... Jak na razie jedno jest pewne: NA PEWNO, NA 100% NIE JESTES LATEM! ![]() Lato nigdy nie ma takich ciemnych, cieplych oczu. Ja tez myslalam przez jakis czas ze jestem Latem (bom blondynka, z wiekiem ciemna blondynka, ale zawsze... ![]() Dla porownania zalaczam moja fotke ![]() Napisz koniecznie jaki jest Twoj kolor wlosow, czy latwo sie opalasz, czy sie czerwienisz... Edytowane przez FEMME*BANALE Czas edycji: 2006-06-13 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hehe,
oczywiscie wizualnie, najmadrzejsza to jessica naprawde nie jest. ale ladna, tylko ze to ja nie usprawiedliwia! Rossi, slodziutka jestes ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Dziekuje za komplementy
![]() ![]() FEMME*BANALE ale masz śliczną buzię!!Taka miła i cieplutka!! Ja w dzieciństwie byłam super jasną blondyneczką potem kolorek ciemniał i teraz mój naturalny kolor włosów to również ciemny blond (bleee jest taki mysi:/) Opalam się dosyć szybko, na początku na czerwonawo ale szybko schodzi na brąz, nie schodzi mi po opalaniu skóra etc. Mam problem z dobraniem koloru włosów jedni mnie widzą w ciepłym ciemnym brązie ale większość w blondzie (mówią, że mam ciemne oczy i przez to mi bardzo pasuje)Sam nie wiem..ale najgorzej jest z makijażem nie wiem jakie kolory mi psaują i czego używać i jak przede wszystkim wykonać ładnie makijaż.. ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Lee - nie byłam w zakładzie właśnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Rossi!
![]() A czy te Twoje wloski na sloncu jasnieja, nabieraja zlocistych refleksow? No, to Ty jestes na pewno cieplym typem kolorystycznym, zostaje jeszcze wybadac czy Wiosenka, czy Jesionka! Ale bardziej to by mi bys pasowala na Jesionke, tak jak ja! ![]() Z fotek tej gwiazdy (zapomnialam jak sie nazywa), ktora zamiescily wyzej dziewczyny, to wnioskuje, ze ona to jest blondynka farbowana z czarnych wlosow, no, ciemnych jakichs. Czyli ona jest Zima, zimnym typem kolorystycznym, i jej rzeczywiscie pasuja wszelkie kontrasty, czernie, roze... No, ale my jako typy cieple lepiej w cieplutkich kolorkach wygladamy: brazie, czekoladzie, pomaranczce, zolci, ciemnej zieleni... Co do makijazu dla Ciebie: - koniecznie musisz podkreslic te piekne oczka! Naucz sie je malowac metoda "banan, polksiezyc", czyli w zaglebieniach powieki ciemniejszy cien, reszta jasniejszy i ponkt swiatla pod lukiem brwiowym (najjasniejszy, moze byc migoczacy cien). - Kolorki cieni, polecalabym: wszelkie brazy, pomarancze, ceglasty, zloty, fiolety ciemne, oberzyna, butelkowa zielen. (Dolaczam przykladowe makijaze). - Podkresl tez usta, bo masz duze i regularne. Mozesz uzywac nawet ciemnych odcieni szminek, matowych, co zima slicznie wyglada. Latem, wiosna - blyszczyki. Kolorki: wisniowy, ceglasty, cieply roz zmieszany z pomarancza. Edytowane przez FEMME*BANALE Czas edycji: 2006-06-13 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Dziękuję ślicznie!!
![]() ![]() ![]() Śliczny jest ten ostatni makijaż oka ![]() ![]() ![]() Powiedz proszę czy pasowłby mi ten błyszczyk poniżej bo jeżeli nie to nawet nie będę się za nim uganiała tylko kupię jakiś w cieplejszym kolorze.. ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Oj, jako pierwsza fotka wkleila mi sie niebieskooka dziewczyna, ale to nie wazne, w tym wypadku chodzilo o kolor blyszczyka...
![]() Szczegolnie polecalabym Ci ten ostatni, zlocisty makijaz oka, (znakomity na wieczor, na specjalne okazje), na tym zdjeciu dokladnie widac jak nakladac cienie: patrz i kopiuj! ![]() Zalacze jeszcze pare przykladowych makijazy... Edytowane przez FEMME*BANALE Czas edycji: 2006-06-13 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem ten blyszczyk dobrze wyglada do buzi bardziej opalonej, na jasnej skorze ginie, usta staja sie prawie niewidoczne...
Na tej fotce oczywiscie dobrze go widac, ale to tez dlatego, ze zdjecie bylo robione w bardzo dobrym oswietleniu. W "normalnym zyciu", na codzien, gdy pomalujesz usta takim blyszczykiem a karnacja jest raczej blada - twarz bedzie wygladala bez wyrazu. Blyszczyk o tym kolorze jest dobry na lato, gdy jestesmy opalone. Na teraz polecalabym Ci raczej cos wyrazistszego - jesli blyszczyk to bardziej w pomaranczy, moze tez byc z migoczacymi drobinkami - zlotymi, rozowymi... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rzabbocop
|
Może nie jest jasną bolndynką, ale też ma brązowe oczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rzabbocop
|
CD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rzabbocop
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rzabbocop
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rzabbocop
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.