|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ciężki orzech do zgryzienia - wybór kierunku: psychologia, ZZL, prawo w Krakowie
Cześć
![]() W zeszłym roku rozpoczęłam studiowanie prawa, jednakże Wrocław nie okazał się miejscem idealnym, dlatego zrezygnowałam z tego kierunku, chcąc zacząć od października nowe studia. Aktualnie rozważam kierunek psychologia, który chciałabym połączyć z zarządzaniem zasobami ludzkimi, bądź też ponownie prawo. Jak myślicie - która opcja jest korzystniejsza? Dodam, że interesuje mnie Kraków - czy UJ jest najrozsądniejszą opcją? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ciężki orzech do zgryzienia - wybór kierunku.
Z jakich przyczyn Wrocław nie przypadł Ci do gustu?
Nie zaliczyłaś roku? Czy faktycznie z uwagi na miasto? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Przecież rok jeszcze trwa, więc jak mogłabym go nie zaliczyć? Zaliczyłam cały pierwszy semestr, ale to miasto do mnie kompletnie nie przemawia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
na przekór do celu
|
Zawalając już teraz jakieś ćwiczenia, które uniemożliwiłyby Ci podejście do sesji letniej. Ale chyba nie o tym wątek.
Możesz popytać na wątkach dot. prawa i psychologii, pewnie znajdą się studentki tych kierunków z Krakowa.
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ciężki orzech do zgryzienia - wybór kierunku: psychologia, ZZL, prawo w Krakowi
To jeśli nadal jesteś zainteresowana prawem i zaliczyłaś rok to spróbuj przepisać oceny i zacząć od II roku w Krakowie.
Prawo można bez problemu łączyć z kierunkiem Zarządzanie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.