|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaki jest haczyk w wersji Spotify za darmo?
Na stronie Spotify jest napisane, że można słuchać u nich muzyki za darmo BEZ PODAWANIA KARTY. Jaki jest tu haczyk?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki jest haczyk w wersji Spotify za darmo?
Spotify używam już pewnie ze 3 lata, i tylko przez krótki okres płaciłam abonament.
Haczyki? Reklamy, ale dla mnie nie są uciążliwe, co kilka kawałków 30 sekundowe. Brak możliwości włączenia konkretnego kawałka (można włączyć konkretnego wykonawcę i włącza losowo jego kawałki). Na godzinę można chyba 6 utworów przełączyć (jak Ci się jakiś konkretny nie podoba i chcesz go przewinąć) Najczęściej korzystam z playlisty "Odkryj w tym tygodniu" i spotify już tak mi ją dobiera, że wynajduję tam wiele fajnych nowych wykonawców Edytowane przez kruszyna777 Czas edycji: 2019-05-10 o 18:51 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja od ponad roku mam pełną wersję rodzinną. Płacę rocznie 72 zł i bardzo polecam. Reklamy by mnie pewnie wkurzały, więc nie wyobrażam sobie ograniczonej wersji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Haczyk jest taki, że musisz sluchac reklam, tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Jak dla mnie Spotify to syf, nigdy nie odkryłam niczego nowego, co by mnie satysfakcjonowało, ogromne braki w albumach mniej popularnych lub niszowych artystów. To zazwyczaj na YT znajduję perełki, outtaki czy mało popularne wersje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Spotify jest za darmo na 3 miesiące i pewnie musisz podać kartę jako zabezpieczenie. Możesz ją potem usunąć w ustawieniach. Ja osobiście nie polecam bo playlisty są bardzo słabe a odkrywanie nowej muzyki zerowe. Aktualnie do Polski weszło YouTube Premium i polecam je z całego serca bo ilość muzyki tam jest nieskończona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.