|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Smackers :))
jaki jest wasz ulubiony błyszczyk??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Smackers :))
Rozumiem,że Twój to Smackers?Allegro przezywa oblężenie tych szmineczek i błyszczyków,wiec sie pytam jakie są?Rzeczywiście tak jak pisza sprzedający,że tak rewelacyjnie pachna no i w ogóle same ochy i achy?
Mój ulubiony to chyba avon metaliczny rose beam.Bardzo mi pasuje kolorek,niestety bezbarwnych nie uzywam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Dziewczyny duzo tutaj pisza o smackersach i polecanych sprzedawcach ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=69167
![]() |
![]() |
#4 |
|
smackersy maja świetny zapach, ale jakość... hmm taka przecietna... ale za ta forme i zapach po prostu je kocham
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakosc zalezy od serii ![]() przetestowalam wszelkie dostepne oraz porownalam zakupy z Allegro z tym,co dostalam z USA i nie mam pojecia gdzie lezy problem ale te,ktore dostalam z USA sa duzo lepsze jakosciowo od tych kupowanych ![]() Jak narazie nasycilam sie smackresami ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
|
kurde.... przykra sprawa...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi sie,ze to tez kwestia u kogo sie kupuje
![]() Kupowalam u Binki i bylo ok,tylko ze ceny juz mniej fajne i polaszczylam sie na zakup u Wirusa-to byla totalna porazka....nie wiem skad on mial te smackersy ale poza kolorem to zawartosc byla paskudna. Poza tym warto zwrocic uwage na serie i sprawdzic na stronie Bonne Bell,dodatkowo dobrze jest sprawdzic w sklepach netowych anglojezycznych.
![]() |
#8 |
|
ja dotej pory kupowałam tylko u Binki .. czyli juz wiemy kogo omijac... jest jeszcze ktos na allegro na "i" kto sprzedaje te błyszczyki. Czy ma ktos jakąś opinie na temat tego sprzedajacego??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ikalbarczyk bodajze ma sprawdzone smackersy,ale nie wiem czy czasem nicka nie pokrecilam
![]() Poprawilam ![]() ![]() Polecam serie Starburst sa bardzo owocowe i apetyczne,moze nie daja mega kolorow ale za to ladnie podkreslaja kolor ust. SMACKERS Lip Sparkler sa mocno zapachowe,smak raczej malo wyczuwalny,dzieki drobinkom ladnie sie usta mienia;jednak drobinki sa bardzo subtelne. Moim faworytem jest seria Starburst i mam swietny blyszczyk kryjacy (delikatny roz perlowy)Lip Lites Cream Pop-rewelacja,swietnie sie sprawdzil nawet podczas duzych mrozow,chroni i nawilza usta;a jego zaleta jest to,ze nie "zjadasz"go ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
kupilam ostatnio w rossmanie taki taniutki blyszczyk firmy LOVELY jest poprostu przepyszny i chyba dlatego tak szybko znika z ust
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.