|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() jest mi smutno, jest mi źle :(
robię u siebie w domku sylwestra, łączę go z moją 18 i miało na niej być ok. 10 osób- sami "najbliżsi" znajomi i przyjaciele. No i dzisiaj dwie pary powiedziały mi, że jednak nie przyjdą (zacytuję: bo nie możemy i wogóle" ), drugiej parze rodzice zabronili do mnie przyjść (krzywdy im dzieciom nie zrobiłabym!). I teraz kurcze jedzonko kupione, napoje, alkohol. Ale to jest nie ważne ! Kurka strsznie mi smutno, że powiedzieli mi o tym nie całą godzinę temu. No normalnie myślałam, że się rozpłaczę
![]() ![]() ![]() Wam też znajomi i przyjacele mówią niedługi czas przed imprezą/spotkaniem, że "nie mogą"? Kurka smutno mi ![]()
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jest mi smutno, jest mi źle :(
Cytat:
![]() ![]() Życzę Ci, zebys w swoim dorosłym życiu miała jak najmniej takich rozczarowań ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Karolino rozumiem Cie
![]() co prawda mam inną sytuację,z moim TZ ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Kazdy miewa w zyciu takie sytuacje. bardzo czesto zawodzili mnie ci, na ktorych najbardziej liczylam i bylo mi bardzo bardzo smutno..Ale wiesz co..na pocieszenie ci powiem, ze to dziala tez w druga strone- niejednokrotnie mile zaskakuja cie ci, po ktorych zupelnie bys sie tego nie spodziewala.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ale reszta znajomych będzie
![]() ![]() Wszytskiego naj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Niestety, bywa i tak, że nawet najbliższa osoba nas zawiedzie czy pozmienia tak swoje plany, że psuje nam własne.
Może rzeczywiście nie mają te dwie pary możliwości przyjścia i dopiero w ostatniej chwili tak się okazało. Zresztą nawet jeśli nie to nie psuj sobie tym humoru bo nie warto i może rozejrzyj się tak jak proponowała Asik_ za kimś kto nie ma sylwestrowych planów. Życzę by zabawa była udana mimo wszystko ![]() ![]()
![]() |
#7 | ||
Rozeznanie
|
Nieodpowiedzialnie sie zachowali..fakt ;/ Tymbardziej,że w gre wchodzą pieniądze i to pewnie niemałe aaaaj
![]() ![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ja bym ich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. nie martw się baw się mimo wszystko super z tymi którzy jednak zawitają do Ciebie a tamci niech żałują że nie przyszli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
dziękuję Wam bardzo
![]() ![]() dziś się okazało, że jednak nie mają nic lepszego do roboty w ostatnią noc roku, więc znowu przybywają do mnie. Mam nadzieję tylko, że po raz kolejny im się nie odmieni i już zostaną przy tym, że Sylwka spędzają u mnie... jeszcze raz dziewczątka dzięki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
No to dobrze, że się tak ułożyło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.