|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwester-stres;/
Już mnie zaczyna to wszystko denerwować. Przepraszam ze zawracam wam głowę, ale gdzieś muszę to napisać.
Więc: Już w szkole planowaliśmy sylwestra u jednej z koleżanek. Wszystko było zapięte na ostatni guzik. Pieniądze na jedzenie zebrane, w dniu, gdy miałyśmy isć na zakupy dzwoni ta koleżanka która organizowała imprezke i powiadamia nas ze niestety wyjeżdża z rodzicami w góry(dzwoniła 28. 12) No to ja musiałam tłumaczyć sie wszystkim oddać kase, bo ja ją miałam. Zaczęły się poszukiwania innego miejsca. Jedna z koleżanek zaoferowała się ze bedzie u niej, ale w drugim pokoju są rodzice. Oky przeżyjemy, ważne ze gdzieś go spędzimy. Zaproszona została tylko nasza klasowa paczka 5-6 osób. Ale wczoraj dowiedziałyśmy się że o 23 musimy się ulotnić na dwie godzinki. Koleżanka wymyśliła że spędzimy te dwie godzinki na dworze (pomijając fakt że jestem chora i nie wolno mi wychodzić) Na szczęscie poratowała nas koleżanka która na te dwie godziny przygarnie nas do siebie. Całe szczęście że miieszkamy od siebie 2 minuty drogi . Ale i tak cała sytuacjia mnie tak zdenerwowała wr... .Pierwszy i ostatni raz takie coś!Już nawet ochote miałam nie iśc nigdzie.Sorcia że wam zawracałam głowe, ale musiałam bo juz nie wytrzymałam i musiałam gdzies się wyżalić
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sylwester-stres;/
nie ma to jak sylwester z przygodami
ale uwazam, ze ta kolezanka co nagle wyjechala z rodzicami zahcowala sie troche nie fer. bo skoro organizuje to nie powinna sie wycofac w ostatnim momencie. ale nie martw sie. takie imprezy, na ktore idzie sie tak ot sobie sa najlepsze
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
katiusia popatrz na to z innej strony- pełen spontan! a spontany są najlepsze
![]() nie przejmuj sie tylko baw sie do białego rana |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
No troche nie fer, zgadzam się, ale mam nadzieję ze jakoś to będzie. Zycze wszystkim Udanego Sylwestra
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
A tam 2 godzinki przeżyjecie, a może ktoś z Was (imprezowiczów) mieszka blisko i do niego pójdziecie, jak nie to posiedzicie na dworze porzucacie się śnieżkami, powywalacie sie, bo strasznie ślisko jest-przynajmniej u mnie :P.
A tak swoją drogą to dlaczego musicie się ulotnić na te 2 godziny, bardzo intrygujące :P A swoją drgą (nr 2 :P) to uważam, że nie powinnaś narzekać, dobrze, że w ogóle macie gdzie iść :P Ja pamiętam, że jak robiłam u siebie Sylwka to sami wyszliśmy (z własnej, nie przymuszonej woli) na dwór i nie było nas przez chyba 2-3 godzinki, zwiedziliśmy całe osiedle z szampanami w rękach, robiliśmy orły na śniegu :P. Śmiesznie było.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Layla ja bym chciała isc na dwór, mi by to odpowiadało tylko mam przeraźliwy kaszel i mama zgodziła się tylko na siedzenie u kogoś w domu, ja w sumei też nię bardziej ,,zaprawić". Na szczęscie mieszkamy niedaleko. Masz racje całe szczęscie że jest gdzie isc, ale poprostu cała ta sytuacja mnie zirytowała trochę.
A ulotnić się musimy ponieważ ,, rodzice i tam ejszcze ktoś chcą pobyć sami" więc wiesz
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego nie lubie sylwestra, calego tego planowania...
ja o tym, ze ide na impreze sylwestrowa dowiedzialam sie wczoraj moze dzieki temu ten sylwester bedzie lepszy od innych. zero planowania imprez i jestem szczesliwa
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, ja rozumiem gospodarzy, w prawie ostatnim momencie dowiedzieli się, że robicie impreze, a oni mogą być skrępowani waszą obecnością, a może chcieliby...no właśnie- pobyć sami
. Będzie dobrze, przenieście impreze na te 2 godziny do kogoś innego
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje wam dziewczyny, przynajmniej miałam się komu wygadać
Co ja bez was zrobie? Eh...a już od stycznia nie będe mieć internetu na około 3 miesiące I co ja zrobie. Zostanie mi jedynie jedna godzina lekcyjna na informatycje
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam o tym, ale jak na ten czas- jestem spłukana.
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Jestem takiego samego zdania jak inne dziewczyny. Pełen spontan! A no może spotkacie kogoś ciekawego przez te 2 minuty drogi?
Może te 2 minuty odmienią całego sylwka o 360 stopni i jeszcze podziękujesz nie fer koleżankom za taki obrót sprawy 3mam kciuki
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Ojjj paliziomka żeby tak było
Nie mam nic przeciwko temu
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
a ja spędzam całego sylwestra na dworze, na 'imprezie' organizowanej przez miasto w towarzystwie chłopaka którego nie poznałam jeszcze osobiście, ale dużo z nim rozmawiałam na gadu gadu
miejmy nadzieję, że będzie fajnie i że się nie pochoruję, ehh.... założę jakieś grube ciuchy Katiusia - podziwiam Cię, ja bym się pewnie wkurzyła na tą koleżankę która wszystko odwołuje w ostatniej chwili i olałabym tego sylwestra udanej zabawy
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. |
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Ja w zeszłym roku miałam taką sytuację, że sylwestrowe plany zmieniały się z godziny na godzinę,a ostatecznie impreza była cudowna. Zobaczysz nie ma to jak spontaniczna zabawa
A jutro poopowiadaj co i jak:P
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
lorinko na początku się wkurzyłam, też bym chciała spedzić sylwestra na dworze, ale niestety jestem przeziębiona
![]() dzasmina spróbuje powiadomić, ale od jutro już chyba nie będe miała internetu, bo przechodzimy z neostrady na jakieś inne łącze, a to moze potrwać I się bardzo martwię że mnei tu nie będzie Co ja bez was zrobie
|
|
|
#19 | ||
|
Rozeznanie
|
Zostaw złe myśli..dziś sylwester
więv trzeba sie zabawić Zobaczysz,że okaże sie, ze za***iscie będziesz sie bawiła Grunt to pozytywne nastawienie
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

(pomijając fakt że jestem chora i nie wolno mi wychodzić) Na szczęscie poratowała nas koleżanka która na te dwie godziny przygarnie nas do siebie. Całe szczęście że miieszkamy od siebie 2 minuty drogi . Ale i tak cała sytuacjia mnie tak zdenerwowała wr...
.Pierwszy i ostatni raz takie coś!Już nawet ochote miałam nie iśc nigdzie.

ale uwazam, ze ta kolezanka co nagle wyjechala z rodzicami zahcowala sie troche nie fer. bo skoro organizuje to nie powinna sie wycofac w ostatnim momencie. ale nie martw sie. takie imprezy, na ktore idzie sie tak ot sobie sa najlepsze 
No troche nie fer, zgadzam się, ale mam nadzieję ze jakoś to będzie. Zycze wszystkim Udanego Sylwestra

I co ja zrobie. Zostanie mi jedynie jedna godzina lekcyjna na informatycje