|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prezent na dzień chłopaka dla 30 chłopa!!
Hej! Mam mały problem z prezentem na dzień chłopaka dla moich 30 kolegów z klasy! Jestem sama i nie mam bladego pojęcia co mam im kupić w tamtym roku miałam jeszcze koleżankę i im słodycze kupiłyśmy a teraz sama juz nw! A chce im się odwdzięczyć bo na 8 marca dostałam ogromnego misia i taki kosz z milki zawierający słodycze! Chłopaki są w wieku 17-18 lat! A i przy okazji co kupić mojemu chłopakowi także z klasy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent na dzień chlopaka dla 30 chłopa!!
Ja bym sie jakos nie wykosztowywala... Jestes sama, ich jest 30... kupujac kazdemu czekolade za 4zl, juz wydajesz 120zl.. Jaki masz budzet?
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Weź nie krzycz i zamień te wykrzykniki na kropki.
Możesz im jakieś fajne ciasto upiec i zabawnie ozdobić. Nie powinno wyjść bardzo kosztownie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent na dzień chłopaka dla 30 chłopa!!
ciasto - bardzo dobry pomysł.
ewentualnie - małe ciasteczka, ale dużo, żeby się najedli. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Własnie myślałam o słodkościach ale no na moją niekorzyść praktycznie połowa chłopaków ma diety i takie tam albo słodyczy nie jedzą :'( ale dzieki wielkie za odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ja chłopu multitoola kupię, bo już gitare od roku zawraca, a jakoś tak wyszło wcześniej, że nie kupiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
To już niedługo, więc wszystkim niezdecydowanym forumowiczkom podsyłam małą podpowiedź, gdzie można znaleźć oryginalne i praktyczne prezenty na Dzień Chłopaka (a przecież właśnie takie gadżety najbardziej lubią nasi faceci): xxx Mój chłopak jest zapalonym podróżnikiem - uwielbia survivale. Ma swój ulubiony plecak, którego historia zaczęła się na pewnym obozie harcerskim jeszcze w poprzednim wieku...Pomyślałam więc, że czas wysłać go na zasłużony urlop i zaopatrzyć mojego Beara Gryllsa w plecak dla prawdziwego piechura
![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-09-26 o 13:15 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dla chłopaków z klasy myślałam że ciasto będzie spoko
![]() a dla Twojego chłopaka na pewno coś ekstra musisz kupić. Może zamówisz koszulkę z nadrukiem. Ja mojemu Tomkowi zamawiałam ze strony xxx Powodzenia w wyborze ![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-09-29 o 14:39 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja na dzien chlopaka na spontanie przypomnialam sobie o kuponach
![]() ![]() Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.