Zamknąć to forum (ginekologiczne) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-12-29, 19:26   #1
moniqac
Zadomowienie

Zamknąć to forum (ginekologiczne)

Od dawna jestem cichym obserwatorem i miłośnikiem tego forum jak i całgo "wizażu". Ale przykro mi, że kiedy mam problem i zwróciłąm się do tego miejsca gdzie wydawało mi sie że uzyskam jakąś odpowiedź - nic. Cisza. Pan Doktor jak i cała reszta to prostu nie są tacy pomocni jak sie wydawało. A może mój problem jest zbyt duży jak na to forum? Nie wiem dlaczego nikt nie potrafil mi pomóc.
Dziękuje bardzo - nie każdy może na Was i p. Doktora polegać.

Pozdrawiam.

Mimo wszystko - dalej cichy obserwator, ale chyba już nie tego forum.
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-29, 19:32   #2
paula78
Zakorzenienie

Dot.: Zamknąć to forum

po pierwsze pan doktor pracuje zawodowo i nie zawsze ma czas zeby odpowiadac na wszytskie pytania ,udziela sie tutaj jak sądze charytatywnie wiec nie wymagajmy aby dzwonil do kazdej z nas i wyjasnial problem.

po drugie to twoj problem i jak sadze masz swojego lekarza prowadzacego ktoremu powinnas zadac wszytskie pytania.

po trzecie mozna zadna z nas nie miala takiego problemu lub nie potrafi pomóc wiec haslo:zamknac to forum" mozesz sobie w kieszen schowac.

pozdrawiam

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-29, 19:34   #3
madie
Zakorzenienie

Czasem warto podbić swój wątek lub jeszcze raz poprosić o radę. Nie tylko Tobie się zdarzyło że nie uzyskałaś odpowiedzi. Ja z tego powodu nie obraziłam się ani na Wizażanki ani na moderatora

pozdrawiam
madie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-29, 19:47   #4
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Cytat:
Napisane przez moniqac
A może mój problem jest zbyt duży jak na to forum? Nie wiem dlaczego nikt nie potrafil mi pomóc.
Skoro Twój problem jest aż tak duży, może jednak idź do lekarza?
Chyba nie trzeba z tego powodu zaraz zamykać forum?
Jeśli jesteś nie tylko cichym obserwatorem, ale i miłośnikiem, łatwo chyba zaobserwować, kiedy Pan Doktor ma czas i podbić wątek - kosztowałoby to mniej trudu niż zakładanie nowego.
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-29, 22:07   #5
naanahanae
Zadomowienie

nie uzyskałaś odpowiedzi na nurtujące cie pytanie więc robisz wokół siebie wielkie chalo:
zamknąć to forum!
skandal!
wstyd i chańcba bo inikt mi nic nie napisał na temat odnowienia się endometriozy!

sorki, ale w takich przypadkach najlepiej udać sie do lekarza a nie na forum ginekologiczne... czasem zdarzają się wątki mało rzeczowe, że nie ma sensu na nie odpisywać lub takie które mówią same za siebie "lekarza!!! (ale nie on-line)".

cóż ja ci jeszcze poradze... napewno wiele moich koleżanek wizażaniek podpisze się pod moim listem apelacyjnym aby tak wspaniała osobowiość, dusza toważystwa nie opuszczała tego forum... bez ciebie to nie będzie miało sensu. przepraszamy ("wybacz mi" jest już zdjęte z anteny ale jak podasz swój adres to wszytkie wizarzanki wyślią ci bukiecik przeprosinowy pocztą kwiatową- ten najładniejszy bedzie od pana doktora)
naanahanae jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-30, 07:35   #6
Soncia
Raczkowanie

GG do Soncia

hej
jak wczesniej kolezanki powiedzialy: jesli masz problem idz do lekarza.
na tym forum nie ma kamer internetowych, wirtualnych wziernikow itp.... :/ ja tez mialam problem, napisalam, powiedzieli mi, ze mam isc do lekarza, ze nie potrafia pomoc. wiec poszlam... jakby mi Wizazanki ani Pan Doktor nie odpowiedzili to nie robilabym afery (z NICZEGO!!!!) i sama bym sie zdecydowala pojsc do lekarza....

pozdrawiam
Soncia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-30, 08:31   #7
Voodia
Wtajemniczenie

Dot.: Zamknąć to forum (ginekologiczne)

Taaak, zamknijmy najlepiej wszystkie fora na których pojawiają się posty bez odpowiedzi, po co się rozdrabniać? (wybaczcie złośliwość, ale aż swędzą mnie paluchy gdy czytam takie posty )
Voodia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-12-30, 08:59   #8
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naanahanae
cóż ja ci jeszcze poradze... napewno wiele moich koleżanek wizażaniek podpisze się pod moim listem apelacyjnym aby tak wspaniała osobowiość, dusza toważystwa nie opuszczała tego forum... bez ciebie to nie będzie miało sensu. przepraszamy ("wybacz mi" jest już zdjęte z anteny ale jak podasz swój adres to wszytkie wizarzanki wyślią ci bukiecik przeprosinowy pocztą kwiatową- ten najładniejszy bedzie od pana doktora)
Bez przesady

Najlepiej jak podbijesz swoj watek, bo zdarza sie, ze ucieka na dalsze strony i nikt go nie widzi. Moze zadna z dziewczyn nie przechodzila tego i dlatego nie moze odpowiedziec na pytanie. Najlepiej bedzie jesli skontaktujesz sie ze swoim lekarzem, ktory powinien rozwiac wszelkie watpliwosci.Nie ma sie co burzyc pozdrawiam

Musielibysmy zamknac wszystkie fora, bo na pewno na kazdym z nich pojawil sie choc jeden watek bez odpowiedzi.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-30, 09:14   #9
Akane
Zakorzenienie

Gdybym miała obrażać się i opuszczać Wizaż za każdym razem, gdy mój post pozostaje bez echa, to musiałabym wynieść się stąd już ładnych kilkadziesiąt razy Nie przesadzajmy - to, że nikt nie reaguje na niektóre nasze pytania czy wypowiedzi nie oznacza, że forum jest bezużyteczne, a forumowicze wredni i złośliwi
Akane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-30, 09:24   #10
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
nie uzyskałaś odpowiedzi na nurtujące cie pytanie więc robisz wokół siebie wielkie chalo:
zamknąć to forum!
skandal!
wstyd i chańcba bo inikt mi nic nie napisał na temat odnowienia się endometriozy!

sorki, ale w takich przypadkach najlepiej udać sie do lekarza a nie na forum ginekologiczne... czasem zdarzają się wątki mało rzeczowe, że nie ma sensu na nie odpisywać lub takie które mówią same za siebie "lekarza!!! (ale nie on-line)".

Nie za dużo tego jadu??

Podpisuje pod tym żeby wątek podciągnąć, albo iśc do lekarza. Pod Twoim listem Naanahanae, niekoniecznie.
Moniqa, brakiem odpowiedzi się nie zrażaj, nie warto opuszczać tak fajnej stronki i nawet to forum sie jeszcze przyda

Yola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-30, 09:26   #11
naanahanae
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Akane
to, że nikt nie reaguje na niektóre nasze pytania czy wypowiedzi nie oznacza, że forum jest bezużyteczne, a forumowicze wredni i złośliwi
prawda, ale niektórym ciężko to pojąć

Edytowane przez naanahanae
Czas edycji: 2005-12-30 o 09:57

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-12-30, 09:31   #12
naanahanae
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yola
Nie za dużo tego jadu??
dawka letalna, tak jak u autorki postu. ja nie bawie sie w matke miłosierdzia gdy ktoś wyjeżdza z (nie wiedomo na jakich podstawach a jeśli na jakichś to napewno przesadzonymi) pretensjami.
nie będę koloejną osobą która powtórzy to samo :czasami tak sie zdarza, należy podbić posta, albo iść do lekarza,---- bo to już było powiedziane, nie pogłaszcze nikogo po głowie "cichaj dziecinko" bo nie jesteśmy już w przedszkolu.

i nie ma czegoś takiego... "obraziłam sie na was, zabieram zabawki i ide do innej piaskownicy, a waszą należałoby zakopać..."
Stary 2005-12-30, 10:00   #13
Little_Shee
Zadomowienie

wiele wizażanek znalazło na tym forum pomoc więc nie rozumiem zasadności apelu żeby zamknąć to forum, nie uważasz że to jest troszkę egoistyczne?? No i tak jak dziewczyny stwierdziły że trzeba od czasu do czasu swój temat podbijać, chyba nie jest to za trodne prawda??

Zresztą nie ma tu już co sie rozpisywać, dziewczyna napisała, namieszała, ciśnienie troszki podniosła i juz pewnie w tym wątku nie odpowie, kolejna zawiedziona opuszcza Nasze forum.

Czasem mi się wydaję że ludzie po wizażu oczekują złotych gór i tego że ludzie na nim rozwiążą mu wszystkie problemy...

moj emigrancki blog

my world
Little_Shee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-30, 11:19   #14
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Little_Shee
Czasem mi się wydaję że ludzie po wizażu oczekują złotych gór i tego że ludzie na nim rozwiążą mu wszystkie problemy...
Dokładnie a na forum ginekologicznym niestety często oczekiwane są diagnozy przez Internet...
Ja wciąż nie rozumiem, jak mając jakiś poważny problem zdrowotny można oczekiwać rozwiązania go tu zamiast po prostu pójść do lekarza, który dysponuje wiedzą, odpowiednim sprzętem a przede wszystkim ma możliwość zbadania pacjenta!
Stary 2005-12-30, 11:41   #15
svenja
Wtajemniczenie

Cytat:
A to akurat bylo zbedne, moim skromnym zdaniem. Mala dawka ironii nikomu nie zaszkodzi, tylko po co zaraz caly elaborat? Naprawde myslisz, ze to w czyms pomoze? Bo ja twierdze, ze tylko wywola niepotrzebne scysje, ktorych na wizazu bylo juz sporo, wystarczy zajrzec do archiwum, zeby sie przekonac.
Stary 2005-12-30, 11:56   #16
PaniKota
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez svenja
A to akurat bylo zbedne, moim skromnym zdaniem. Mala dawka ironii nikomu nie zaszkodzi, tylko po co zaraz caly elaborat? Naprawde myslisz, ze to w czyms pomoze? Bo ja twierdze, ze tylko wywola niepotrzebne scysje, ktorych na wizazu bylo juz sporo, wystarczy zajrzec do archiwum, zeby sie przekonac.
bardzo zbędne - na przyszłość mniej jadu, a więcej zwracania uwagi na literówki i ch/h. Ironia polega na oszczędności środków wyrazu

A co do forum eksperckich - eksperci pełnią na nich raczej funkcję dekoracyjną, ale nic w tym dziwnego, bo kto ma się przekopywać przez powtarzające się pytania i milion odpowiedzi innych wizażanek. IMHO powinno to wyglądać tak: wizażanka po sprawdzeniu archiwum zadaje pytanie i albo nikt się nie odzywa albo wątek z pytaniem jest zablokowany i odpowiedziec może tylko lekarz. Od dyskusji jest plotkowe, ekspert nie będzie sie przekopywał - w jednym wątku odpowiedziały wizazanki, w innym jest kłótnia, do trzeciego potrzebna jest konsultacja, czwarty się powtarza...
PaniKota jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-30, 12:31   #17
manolita
Zakorzenienie

to ja poprosze o zamkniećie takich for /?/ jak:
plotkowe
wizażystka
fryzjerskie
MzK
MM
tam też zakładałam wątki i nikt nie raczył mi na nie odpwiedzieć lub ilość postów była dla mnie niezadwalająca.

Wiem, powiało z mojej strny cynizmem , ale strasznie denerwują mnie właśnie tego typu wątki...grrrr...

mój blog http://umanolity.blogspot.com/
manolita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-30, 15:26   #18
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Manolita, dobrze, że nie wymieniłaś fitnessu

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Edytowane przez suzana
Czas edycji: 2005-12-30 o 15:27 Powód: literowka
suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-30, 15:46   #19
Jelonek
Zakorzenienie

Argument założyciela postu mnie po prostu zabił. Dobrze, że o zamknięcie całego wizażu z tego powodu nie wnioskujesz
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-12-30, 15:58   #20
moniqac
Zadomowienie

nie było moim zamierzeniem wowołać taaaaaaaki odzew - po prostu chciałam Wam zwrócić uwage na to, że nie każdy jest w stanie tutaj uzyskać pomoc.

tak na marginesie - jestem pod stałą opieką lekarza, guz nie zostawia sie tak sobie - na dyskusje na formu, ale widuje sie z lekarzem najczesciej raz na tydzien - miałam nadzieje, że z kimś to przeżył to co ja bede mogłą porozmawiać - zpełnie normalnie - jak baby

narobiłam szumu - cóż przynajmniej jednak sie okazało że ktoś tu jest - wystarczy dać "skandaliczny" temat.

ale już dość - założyłam wątek i kończe go.
pozostane sobie dalej cichym obserwatorem.

pozdrawiam.
Stary 2005-12-30, 17:05   #21
naanahanae
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez svenja
A to akurat bylo zbedne, moim skromnym zdaniem.
a moim skromnym zdaniem wogóle zbędny był ten wątek
Stary 2005-12-30, 21:18   #22
moniqac
Zadomowienie

Hm... nie byłabym sobą gdyby jeszcze czegoś nie dodała

Otóz po dokładnym przeczytaniu wszystkich odpowiedzi wiedziałam doskonale, że padną tu ostre słowa, słowa które bynajmniej nie sprawią mi przyjemności, słowa cyniczne, aż do przesady. ale ja to rozumiem. ja uwielbiam cały wizaż - zaglądam tu od kilku dobrych miesiecy, pewnie nawet rok minal. wiecie jak to jest - człowiek ma problem i chce sie wygadac z kims kto miał podobny problem, lub jesli zapomnialam ze stresu wywołanego "nowiną" ogłoszona u lekarza, zapytac - myslałam, że tu dowiem sie szybciej niz przed nast. wizyta.

OK. nie poruszam już wiecej tego tematu. wybaczcie jesli Was "skłóciłam" i dziekuje za "niecyniczne" słowa, ktore tu padły pod moim adresem i w zwiazku z moja wypowiedzia.

Za cyniczne nie dziekuje - dosc cynizmu na tym swiecie ... w realnym świecie.

pozdrawiam wszystkich

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2005-12-30 o 21:20 Powód: literówka
Stary 2005-12-30, 21:23   #23
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniqac
miałam nadzieje, że z kimś to przeżył to co ja bede mogłą porozmawiać - zpełnie normalnie - jak baby
Moze po prostu zadna nie miala takiego zabiegu albo nie trafila na ten watek
Mam nadzieje, ze sie jeszcze przekonasz do wypowiadania sie na forum

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-30, 22:05   #24
primavera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniqac
wiecie jak to jest - człowiek ma problem i chce sie wygadac z kims kto miał podobny problem, lub jesli zapomnialam ze stresu wywołanego "nowiną" ogłoszona u lekarza, zapytac - myslałam, że tu dowiem sie szybciej niz przed nast. wizyta.
Ja po przeczytaniu tego wątku nawet specjalnie przeczytałam tamten, ale pierwszy raz się z czymś takim spotkałam, dlatego nic nie odpowiedziałam; podejrzewam, że reszta wizażanek także. Jestem pewna, że gdyby któraś z dziewczyn czytających tamtem wątek miała cos takiego, z pewnościa by się odezwała aby pogadać o waszych przeżyciach i doświadczeniach w tej sprawie.

Jak już dziewczyny pisały- naprawdę nie powinnaś obrażać się na wizaż tylko z tego powodu, że nie uzyskałas odpowiedzi - w takim wypadku sporo z nas by to forum opuściło, gdyż wiele wątków pozostawało bez odpowiedzi.
primavera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-30, 22:19   #25
Akane
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniqac
nie było moim zamierzeniem wowołać taaaaaaaki odzew - po prostu chciałam Wam zwrócić uwage na to, że nie każdy jest w stanie tutaj uzyskać pomoc.
To chyba naturalne? Myślę, że większość Wizażanek świetnie zdaje sobie sprawę z tego, że chociaż liczba użytkowników tego forum jest imponująca, to w niektórych kwestiach nikt nie będzie w stanie pomóc. Dla mnie osobiście to żadna rewelacja ani zaskoczenie.

Cytat:
Napisane przez moniqac
tak na marginesie - jestem pod stałą opieką lekarza, guz nie zostawia sie tak sobie - na dyskusje na formu, ale widuje sie z lekarzem najczesciej raz na tydzien - miałam nadzieje, że z kimś to przeżył to co ja bede mogłą porozmawiać - zpełnie normalnie - jak baby
Zabrzmiało to trochę tak, jakbyś obraziła się ponieważ żadna z nas nie miała takiego problemu... Chciałaś się wygadać, podyskutować o guzie, a tu żadna Wizażanka nie przechodziła czegoś podobnego - skandal!

Cytat:
Napisane przez moniqac
narobiłam szumu - cóż przynajmniej jednak sie okazało że ktoś tu jest - wystarczy dać "skandaliczny" temat.
Chyba jednak kiepski z Ciebie obserwator Wizażu - gdybyś faktycznie śledziła to forum wiedziałabyś, że dyskusje toczą się tutaj często na tematy i poważne i banalne, nie tylko na "skandaliczne".

Cytat:
Napisane przez moniqac
ale już dość - założyłam wątek i kończe go.
pozostane sobie dalej cichym obserwatorem.
Miłego obserwowania zatem

Pozdrawiam,
Akane
Akane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-30, 23:57   #26
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Ojoj, widzę, że to przeoczyłam przy przesuwaniu :/
Cóż, nie zawsze osoba z takim samym problemem trafi na wątek. Nie zawsze pan doktor od razu go "wyłapie". Chyba większość z nas założyła kiedyś wątek, który pozostał bez odzewu lub z odzewem niewielkim, ale chyba nie jest to powód do zamykania forum?
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości