|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Zamknąć to forum (ginekologiczne)
Od dawna jestem cichym obserwatorem i miłośnikiem tego forum jak i całgo "wizażu". Ale przykro mi, że kiedy mam problem i zwróciłąm się do tego miejsca gdzie wydawało mi sie że uzyskam jakąś odpowiedź - nic. Cisza. Pan Doktor jak i cała reszta to prostu nie są tacy pomocni jak sie wydawało. A może mój problem jest zbyt duży jak na to forum? Nie wiem dlaczego nikt nie potrafil mi pomóc.
Dziękuje bardzo - nie każdy może na Was i p. Doktora polegać. Pozdrawiam. Mimo wszystko - dalej cichy obserwator, ale chyba już nie tego forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zamknąć to forum
po pierwsze pan doktor pracuje zawodowo i nie zawsze ma czas zeby odpowiadac na wszytskie pytania ,udziela sie tutaj jak sądze charytatywnie wiec nie wymagajmy aby dzwonil do kazdej z nas i wyjasnial problem.
po drugie to twoj problem i jak sadze masz swojego lekarza prowadzacego ktoremu powinnas zadac wszytskie pytania. po trzecie mozna zadna z nas nie miala takiego problemu lub nie potrafi pomóc wiec haslo:zamknac to forum" mozesz sobie w kieszen schowac. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Czasem warto podbić swój wątek lub jeszcze raz poprosić o radę. Nie tylko Tobie się zdarzyło że nie uzyskałaś odpowiedzi. Ja z tego powodu nie obraziłam się ani na Wizażanki ani na moderatora
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Raróg
|
Cytat:
![]() Chyba nie trzeba z tego powodu zaraz zamykać forum? Jeśli jesteś nie tylko cichym obserwatorem, ale i miłośnikiem, łatwo chyba zaobserwować, kiedy Pan Doktor ma czas i podbić wątek - kosztowałoby to mniej trudu niż zakładanie nowego.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
nie uzyskałaś odpowiedzi na nurtujące cie pytanie więc robisz wokół siebie wielkie chalo:
zamknąć to forum! skandal! wstyd i chańcba bo inikt mi nic nie napisał na temat odnowienia się endometriozy! sorki, ale w takich przypadkach najlepiej udać sie do lekarza a nie na forum ginekologiczne... czasem zdarzają się wątki mało rzeczowe, że nie ma sensu na nie odpisywać lub takie które mówią same za siebie "lekarza!!! (ale nie on-line)". cóż ja ci jeszcze poradze... napewno wiele moich koleżanek wizażaniek podpisze się pod moim listem apelacyjnym aby tak wspaniała osobowiość, dusza toważystwa nie opuszczała tego forum... bez ciebie to nie będzie miało sensu. przepraszamy ("wybacz mi" jest już zdjęte z anteny ale jak podasz swój adres to wszytkie wizarzanki wyślią ci bukiecik przeprosinowy pocztą kwiatową- ten najładniejszy bedzie od pana doktora) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hej
jak wczesniej kolezanki powiedzialy: jesli masz problem idz do lekarza. na tym forum nie ma kamer internetowych, wirtualnych wziernikow itp.... :/ ja tez mialam problem, napisalam, powiedzieli mi, ze mam isc do lekarza, ze nie potrafia pomoc. wiec poszlam... jakby mi Wizazanki ani Pan Doktor nie odpowiedzili to nie robilabym afery (z NICZEGO!!!!) i sama bym sie zdecydowala pojsc do lekarza.... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zamknąć to forum (ginekologiczne)
Taaak, zamknijmy najlepiej wszystkie fora na których pojawiają się posty bez odpowiedzi, po co się rozdrabniać?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepiej jak podbijesz swoj watek, bo zdarza sie, ze ucieka na dalsze strony i nikt go nie widzi. Moze zadna z dziewczyn nie przechodzila tego i dlatego nie moze odpowiedziec na pytanie. Najlepiej bedzie jesli skontaktujesz sie ze swoim lekarzem, ktory powinien rozwiac wszelkie watpliwosci.Nie ma sie co burzyc ![]() Musielibysmy zamknac wszystkie fora, bo na pewno na kazdym z nich pojawil sie choc jeden watek bez odpowiedzi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Gdybym miała obrażać się i opuszczać Wizaż za każdym razem, gdy mój post pozostaje bez echa, to musiałabym wynieść się stąd już ładnych kilkadziesiąt razy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podpisuje pod tym żeby wątek podciągnąć, albo iśc do lekarza. Pod Twoim listem Naanahanae, niekoniecznie. Moniqa, brakiem odpowiedzi się nie zrażaj, nie warto opuszczać tak fajnej stronki i nawet to forum sie jeszcze przyda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez naanahanae Czas edycji: 2005-12-30 o 09:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie będę koloejną osobą która powtórzy to samo :czasami tak sie zdarza, należy podbić posta, albo iść do lekarza,---- bo to już było powiedziane, nie pogłaszcze nikogo po głowie "cichaj dziecinko" bo nie jesteśmy już w przedszkolu. i nie ma czegoś takiego... "obraziłam sie na was, zabieram zabawki i ide do innej piaskownicy, a waszą należałoby zakopać..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
wiele wizażanek znalazło na tym forum pomoc więc nie rozumiem zasadności apelu żeby zamknąć to forum, nie uważasz że to jest troszkę egoistyczne?? No i tak jak dziewczyny stwierdziły że trzeba od czasu do czasu swój temat podbijać, chyba nie jest to za trodne prawda??
Zresztą nie ma tu już co sie rozpisywać, dziewczyna napisała, namieszała, ciśnienie troszki podniosła ![]() Czasem mi się wydaję że ludzie po wizażu oczekują złotych gór i tego że ludzie na nim rozwiążą mu wszystkie problemy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wciąż nie rozumiem, jak mając jakiś poważny problem zdrowotny można oczekiwać rozwiązania go tu zamiast po prostu pójść do lekarza, który dysponuje wiedzą, odpowiednim sprzętem a przede wszystkim ma możliwość zbadania pacjenta!
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do forum eksperckich - eksperci pełnią na nich raczej funkcję dekoracyjną, ale nic w tym dziwnego, bo kto ma się przekopywać przez powtarzające się pytania i milion odpowiedzi innych wizażanek. IMHO powinno to wyglądać tak: wizażanka po sprawdzeniu archiwum zadaje pytanie i albo nikt się nie odzywa albo wątek z pytaniem jest zablokowany i odpowiedziec może tylko lekarz. Od dyskusji jest plotkowe, ekspert nie będzie sie przekopywał - w jednym wątku odpowiedziały wizazanki, w innym jest kłótnia, do trzeciego potrzebna jest konsultacja, czwarty się powtarza... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
to ja poprosze o zamkniećie takich for /?/ jak:
plotkowe wizażystka fryzjerskie MzK MM tam też zakładałam wątki i nikt nie raczył mi na nie odpwiedzieć lub ilość postów była dla mnie niezadwalająca. Wiem, powiało z mojej strny cynizmem , ale strasznie denerwują mnie właśnie tego typu wątki...grrrr... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Manolita, dobrze, że nie wymieniłaś fitnessu
![]()
Edytowane przez suzana Czas edycji: 2005-12-30 o 15:27 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Argument założyciela postu mnie po prostu zabił. Dobrze, że o zamknięcie całego wizażu z tego powodu nie wnioskujesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
nie było moim zamierzeniem wowołać taaaaaaaki odzew - po prostu chciałam Wam zwrócić uwage na to, że nie każdy jest w stanie tutaj uzyskać pomoc.
tak na marginesie - jestem pod stałą opieką lekarza, guz nie zostawia sie tak sobie - na dyskusje na formu, ale widuje sie z lekarzem najczesciej raz na tydzien - miałam nadzieje, że z kimś to przeżył to co ja bede mogłą porozmawiać - zpełnie normalnie - jak baby ![]() narobiłam szumu - cóż przynajmniej jednak sie okazało że ktoś tu jest - wystarczy dać "skandaliczny" temat. ale już dość - założyłam wątek i kończe go. pozostane sobie dalej cichym obserwatorem. pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Hm... nie byłabym sobą gdyby jeszcze czegoś nie dodała
![]() Otóz po dokładnym przeczytaniu wszystkich odpowiedzi wiedziałam doskonale, że padną tu ostre słowa, słowa które bynajmniej nie sprawią mi przyjemności, słowa cyniczne, aż do przesady. ale ja to rozumiem. ja uwielbiam cały wizaż - zaglądam tu od kilku dobrych miesiecy, pewnie nawet rok minal. wiecie jak to jest - człowiek ma problem i chce sie wygadac z kims kto miał podobny problem, lub jesli zapomnialam ze stresu wywołanego "nowiną" ogłoszona u lekarza, zapytac - myslałam, że tu dowiem sie szybciej niz przed nast. wizyta. OK. nie poruszam już wiecej tego tematu. wybaczcie jesli Was "skłóciłam" i dziekuje za "niecyniczne" słowa, ktore tu padły pod moim adresem i w zwiazku z moja wypowiedzia. Za cyniczne nie dziekuje - dosc cynizmu na tym swiecie ... w realnym świecie. pozdrawiam wszystkich ![]() Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2005-12-30 o 21:20 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze sie jeszcze przekonasz do wypowiadania sie na forum ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już dziewczyny pisały- naprawdę nie powinnaś obrażać się na wizaż tylko z tego powodu, że nie uzyskałas odpowiedzi - w takim wypadku sporo z nas by to forum opuściło, gdyż wiele wątków pozostawało bez odpowiedzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pozdrawiam, Akane |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ojoj, widzę, że to przeoczyłam przy przesuwaniu :/
Cóż, nie zawsze osoba z takim samym problemem trafi na wątek. Nie zawsze pan doktor od razu go "wyłapie". Chyba większość z nas założyła kiedyś wątek, który pozostał bez odzewu lub z odzewem niewielkim, ale chyba nie jest to powód do zamykania forum? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.