|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Dobry ginekolog w okolicach Tarnowa i Brzeska
Witam!
Mam ogromną prośbę do wizażanek z Tarnowa i okolic ![]() ![]()
To jest życie- tu nie ma sentymentów ![]() Edytowane przez kassate1203 Czas edycji: 2009-12-04 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dobry ginekolog w okolicach Tarnowa i Brzeska
Moja sąsiadka prowadzi ciążę u dr Golińskiego w Brzesku i jest zadowolona,ja prowadziłam ciążę u super lekarza ale to w Proszowicach,to już z Tarnowa za daleko.A w Tarnowie,kiedyś przyjmowała dr Gałka,trochę do niej jeździłam się leczyc,ale było dla mnie za daleko.Życzę dużo zdrówka
![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- http://www.znanylekarz.pl/ranking-le...%B3w+Ginekolog albo tu popatrz,widac,że ten Przybycień chwalony!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Też polecam doktora Golińskiego, byłam u niego raz (bo prowadzi mnie inny lekarz) i byłam strasznie zadowolona. Moja bratowa teraz jest w ciązy i on prowadzi jej ciążę, zresztą jak miała problemy ginekologiczne to on jej pomógł się wyleczyć. I jest u niego tanio. Wiem, że wizyta kosztuje 50zł już razem z USG a dodatkowe jakieś badania to coś niewiele więcej się płaci. Tylko jest jeden minus: u niego zawsze są kolejki i trzeba czekać
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Polecam swietnego ginekologa z Tarnowa doktora Koteckiego , naprawde swietny czlowiek jest moim lekarzem od 2 lat , teraz prowadzi moja ciaze ,
jest niesamowicie dyspozycyjny i kazdej pacjentce poswieca maksimum czasu , naprawde profesjonalista , wizyta 100zl w cenie juz wszystkie badania i usg .
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
też polecam Golińskiego gdy tylko jestem w Polsce to jestem u niego na wizycie moje znajome również i są bardzo zadowolone choć trzeba odczekać w kolejce |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam bardzo dziewczynki
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja chodzę do lek. Kowalewskiego. Przyjmuje na NFZ oraz prywatnie w Tarnowie w Centermedzie na ul. Słonecznej. Ma dużo pacjentek.Zwłaszcza w ciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Witam
Poszukuje naprawde dobrego ginekologa w Tarnowie, ginekologa z doświadczeniem w prowadzeniu ciąż patologicznych, czy ktoś mógłby mi jakiegoś polecić? Chciałabym też uzyskać informacje o doktorze Przybycieniu, to znaczy chodzi mi o to czy ten doktor prowadzi pacjenki z patologicznymi ciązami czy tylko kobiety które mają problemy z zajsciem w ciąże. Bardzo niecierpliwie czekam na kazda odpowiedz i z góry dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak potrzebujesz jakieś info na temat Kowalewskiego to możesz pisać na PW. Jedyną "wadą " mojego lekarza to to,że jest przystojny.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Dziękuje za informacje.
Z doktorem Kowalewskim znamy sie bardzo dobrze od paru lat. Rzeczywiście to wspaniały lekarz, cierpliwy,pasjonujacy sie tym co robi, swietny specjalista jesli chodzi o usg, ale niestety w moim przypadku nie jest mi juz w stanie pomóc. Prowadził moją ciążę z córką, był dużym wsparciem dla mnie podczas kolejnych utraconych ciąż, szukał informacji, konsultował mój przypadek, robił mi wszystkie zabiegi po poronieniach nawet jesli wtedy nie miał dyżurów, mobilizował mnie do walki i pocieszał po stratach. Niestety mój przypadek okazał sie nazbyt skomplikowany,rozmawialis my ostatnio i on doradza mi szukac pomocy w Krakowie, ale ja chciałabym jeszcze popróbowac tu na miejscu. W kazdym razie mimo tego ze nie udało mi sie przy nim posiadac drugiego dziecka nie mam do niego zalu i wielu kobieta moze pomóc przejsc przez ciąże tak, ze bedzie to wspaniałe wspomnienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy możecie mi powiedzieć w którym szpitalu przyjmuje dr Kowalewski?
Tzn. wiem, że przyjmuje w pro+medzie ale jeżeli chodzi o rodzenie-który szpital? ![]()
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tuchow
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witam
Stary temat, ale może ktos jeszcze zaglądnie i odswieży. Dobry ginekolog BRZESKO,BOCHNIA,TARNÓW i okolice? Gdzie rodzic?
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Najlepiej tam gdzie pracuje twój lekarz prowadzący wg moich orientacji to najlepiej chyba w Bochni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Kowalewski albo Bartkiewicz.
A rodzić albo w Tarnowie na starym albo w Tuchowie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny co sądzicie o dr. Smidzie i starym szpitalu w Tarnowie czy to jest dobry wybór.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Dzięki za odpowiedź, muszę przyjrzeć się temu Kowalewskiemu bo ma niesamowite opinie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Witam. Czy mógłby mi ktoś udzielić informacji czy dr. Kowalewski. Przyjmuje gdzieś w Tarnowie na NFZ . I czy zajmuje się tylko kobietami w ciazy? Mam polip w pochwie i potrzebuje konsultacji z jakimś dobrym ginekologiem ponieważ moja pani dr zaczyna bagatelizować chorobe. A jeśli tylko prywatnie to może ktoś się orientuje jaka jest cena wizyty? Z góry dziękuję
![]() Edytowane przez anita_z Czas edycji: 2015-06-02 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cena wizyty to 90 zł (w tym masz usg) Z tego co widziałam to nie tylko kobiety w ciąży przyjmuje ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Bardzo Ci dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Odświeżam temat!
Czy jest jakiś ginekolog, który zakłada wkładkę domaciczną na NFZ? Również chodzi o Tarnów lub okolice. Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
ja osobiście nie słyszałam żeby na NFZ któryś zakładał chociaż znam przypadki że z przyczyn zdrowotnych było to zakładane ale tylko prywatnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.