![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zdradziłam po wielu latach związku
Mam 22 lata, jesteśmy razem od 5 lat. Mimo tego,że czasem się rozstawaliśmy na chwilę, teraz byliśmy szczęsliwi, on bardzo dba o mnie, stara się, wiem że mnie kocha.
Jednak czasem myślę sobie, co by było gdyby, gdybym jednak sprobowala z kims innym, moze byloby lepiej? a moze ja go wogole nie kocham? sama tego nie wiem. pewnej nocy na imprezie, a dodam że chodzę bardzo rzadko, poznalam pewnego chlopaka. Całą noc spedzilismy razem, a pol to nawet nie pamietam, tak bardzo mi wstyd. Obudziłam się u niego, naga. Nie wiem co mi strzeliło do głowy, uprawialam z nim seks a nawet tego nie pamietam. Wiem,że pomyslicie sobie,ze jestem jakąś dziw** ale ja naprawdę sama gardze takimi, wiec nie wiem co mi do głowy strzeliło! Pozniej przypomniałam sobie niektóre wątki naszego seksu, az sama sobą się brzydziłam. A ten chłopak pisze ciągle do mnie, na początku aż go nienawidziłam za to że mnie WYKORZYSTAŁ, ale teraz po jakimś czasie... w sumie mam ochotę znów się z nim spotkać, chore nie? Najgorsze jest to,że wiem ze jestem suką, nie mogę być z nim, zdradzać go, i jeszcze myslec o kims innym. ALE po tylu latach boję się odejść, boję się że będę załowac. A tym bardziej wiem ze powinnam mu powiedzieć o zdradzie, mam wyrzuty sumienia, ale po prostu się boję, nie wiem już sama co mam robić... ![]() I w sumie nie wiem czy wogóle mu mówić, czy po prostu odejść. Nie chce żeby cierpiał.. Edytowane przez lilie12 Czas edycji: 2016-04-28 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: zdradziłam po wielu latach związku
Cytat:
![]()
Edytowane przez ALL for LOVE Czas edycji: 2016-04-28 o 16:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Nie mówisz chłopakowi o zdradzie, starasz się o tym zapomnieć i dalej z nim jesteś. 2. Mówisz mu o zdradzie i czekasz, co będzie dalej. 3. Zrywasz z nim i układasz sobie życie na nowo (jeśli faktycznie nie chcesz z nim być). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Skoro nie wiesz, czy go kochasz, to oszczędź sobie kolejnych lat niepewności a jemu złudzeń i skończ to teraz.
A, no i przypuszczam że w takich okolicznościach zdrady zrobiliście to bez gumki (czy się mylę? jak tak to przepraszam), więc weź się na wszelki wypadek przebadaj przed jakimiś STD. Serio. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Skoro zastanawiasz się nad tym, czy w ogóle kochasz chłopaka a na deser zdradziłaś go, to po prostu go zostaw w spokoju (i albo wyjaw prawdę, albo zachowaj ją dla siebie). W każdym razie nie oszukuj, bo przysporzysz cierpienia.
Gdybyś go kochała, to byś się nie zastanawiała ani nad tym co czujesz, ani nad tym jak to jest być z kimś innym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.
|
zostaw go, ale nie mów o zdradzie. czemu ma dodatkowo cierpieć? bo ty chcesz oczyścić swoje sumienie?
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ten chłopak mówił, że niby się zabezpieczaliśmy, ale wzięłam na wszelki wypadek tabletkę po i dobrze, bo potem sie okazało że jednak było bez gumki! Naprawdę jestem poukładaną dziewczyną, wiem że to teraz śmiesznie brzmi no ale... po 5 latach nigdy nie robiłam tego z moim chlopakiem bez gumki, a tu takie coś
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Po co piłaś tyle alkoholu?
22-latka powinna już znać swoje granice w używkach. Wstyd dla ciebie i żal chłopaka, a ten cieć co cię wykorzystał, jest nic nie warty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
W jaki sposób się dowiedziałaś? Przyznał się?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
znam swoje granice, piję rzadko i mało, nie wiem co mi odbiło..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Masz trochę zbyt wysokie mniemanie o sobie. 22 lata, napiłaś się alkoholu, nie wiedziałaś co się dzieje i zdradziłaś chłopaka bez zabezpieczenia. Jak dla mnie to skrajny przykład 'nieogaru' jak dla dziewczyny w tym wieku. Taka historyjka u 17/18 latki to jeszcze może jakoś ujść, ale tu to chyba już na zawsze tak zostanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Po prostu okres mi się spozniał, ja zaczęłam panikować, bałam się że ta tabletka "po" mogła nie zadziałać, jeśli mnie okłamał.
Więc napisałam do niego czy na pewno się wtedy zabezpieczaliśmy, a on odpowiedział, że nie. Nie wiem czy jest taki zły, cały czas chciał się spotkał, pisał mi że jestem jego ideałem itd. ale wiem że mnie wykorzystał |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Naczelna Nastolatka
|
Chyba najlepiej byłoby zakończyć związek a potem robić, co autorce wpadnie do głowy. Jest bardzo młoda, a ten związek to taki przechodzony młodzieżowy pewnie.
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
lokalna gwiazda
|
Masz chęć spotkać się z chłopakiem, który wykorzystał cię, gdy byłaś pijana do nieprzytomności? Dziwna jesteś. Bo ja bym gościa znać nie chciała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co jeśli by Cię czymś zaraził albo zaszłabyś w ciążę? 99% imprezowych alvaro po takiej informacji ucieka gdzie pieprz rośnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zablefuj i powiedz, że zaszłaś. Zobaczysz jak szybko potrafi się odcinać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wsadził i miałw dupie czy bedzie z tego ciaza czy nie. W sumie lepiej niz u prostytutki bo tam wymagaja gumek podobno. I co autorko sprawdziłas? FAJNIE było? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Przecież mówię, że czułam obrzydzenie do niego. A pozniej zaczelismy pisać i jakoś tak trochę przkeonałam się do niego, dopiero jak powiedział mi o tym seksie bez zabezpieczenia..no brak słów. I to jeszcze mnie okłamał, a co jeśli uwierzyłabym mu i nie wziełabym pigułki "po"? naprawdę jestem tak zła że mam go ochotę postraszyć tą ciążą, jestem ciekawa reakcji, pewnie by powiedział że to nie on tylko moj chlopak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-04-28 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Lepiej zakończ związek ze swoim chłopakiem. Zbadaj się i niech to będzie nauczka dla Ciebie. Jeżeli koleś tak robi to znaczy że nie jesteś pierwsza - mógł Ci sprzedać jakieś paskudztwo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
przebadam się chociaz nie sądzę zebym sie czyms zaraziła, nie mam zadnych objawów, juz sie troche naczytałam o tym.
Jeśli chodzi o tego kolesia - zaczelam na niego inaczej patrzec gdy mnie prosił żebym z nim zerwała, ze z nim byłoby mi lepiej, ciagle prosił o spotkanie itp. Dopiero ta wiadomosc z gumką mnie zszokowała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Właśnie, niektóre choroby mogą nie dawać objawów, i to nawet w ponad połowie przypadków (patrz chlamydia), więc niczego pewna bym nie była.
Ogólnie koleś masakra, mógł się chociaż uczciwie przyznać, że nie było zabezpieczenia, ale po co, lepiej mieć wszystko w d. Edytowane przez 201712242137 Czas edycji: 2016-04-28 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Przecież HIV, HCV, HBV może być bezobjawowe nawet latami...
Dla mnie już sam fakt, że autorka tak beztrosko myśli o chorobach i boi się tylko ciąży świadczy, że oni oboje są siebie warci. On wkłada bo akurat ma okazję, ona nie jest pewna czy jej się aby nie podobało - ale jednak nie bo może być w ciąży. Autorko, bądź tak dobra i nie zaraź niczym swojego biednego chłopaka.
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
zdradziłam po wielu latach związku
Co za żenada szkoda chlopa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Autorko- zdradzając swojego chłopaka można powiedzieć, że sama podjęłaś decyzję co dalej z Waszym związkiem. Aktualnie masz 22lata i jesteś w 5letnim związku więc zaczęłaś w nim być będąc 17 lat a to nie dużo. Byłaś na pewno innym człowiekiem i czego innego oczekiwałaś. Może jesteś ze swoim chłopakiem po prostu z obawy przed samotnością i z przyzwyczajenia? 5lat wstecz to w tym wieku szmat czasu. Nie powinnaś go ranić i mówić o całej sprawie lepiej to skończyć i tak po prostu odejść
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Przyznaj się do zdrady i każ swojemu chlopakowi się przebadać.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.