zdradziłam po wielu latach związku - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-04-28, 16:24   #1
lilie12
Przyczajenie

zdradziłam po wielu latach związku

Mam 22 lata, jesteśmy razem od 5 lat. Mimo tego,że czasem się rozstawaliśmy na chwilę, teraz byliśmy szczęsliwi, on bardzo dba o mnie, stara się, wiem że mnie kocha.
Jednak czasem myślę sobie, co by było gdyby, gdybym jednak sprobowala z kims innym, moze byloby lepiej? a moze ja go wogole nie kocham? sama tego nie wiem.
pewnej nocy na imprezie, a dodam że chodzę bardzo rzadko, poznalam pewnego chlopaka. Całą noc spedzilismy razem, a pol to nawet nie pamietam, tak bardzo mi wstyd. Obudziłam się u niego, naga. Nie wiem co mi strzeliło do głowy, uprawialam z nim seks a nawet tego nie pamietam.
Wiem,że pomyslicie sobie,ze jestem jakąś dziw** ale ja naprawdę sama gardze takimi, wiec nie wiem co mi do głowy strzeliło!
Pozniej przypomniałam sobie niektóre wątki naszego seksu, az sama sobą się brzydziłam.
A ten chłopak pisze ciągle do mnie, na początku aż go nienawidziłam za to że mnie WYKORZYSTAŁ, ale teraz po jakimś czasie... w sumie mam ochotę znów się z nim spotkać, chore nie?
Najgorsze jest to,że wiem ze jestem suką, nie mogę być z nim, zdradzać go, i jeszcze myslec o kims innym. ALE po tylu latach boję się odejść, boję się że będę załowac. A tym bardziej wiem ze powinnam mu powiedzieć o zdradzie, mam wyrzuty sumienia, ale po prostu się boję, nie wiem już sama co mam robić...
I w sumie nie wiem czy wogóle mu mówić, czy po prostu odejść. Nie chce żeby cierpiał..

Edytowane przez lilie12
Czas edycji: 2016-04-28 o 16:37
lilie12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-28, 16:31   #2
ALL for LOVE
Zadomowienie

Dot.: zdradziłam po wielu latach związku

Cytat:
Napisane przez lilie12 Pokaż wiadomość
Mam 22 lata, jesteśmy razem od 5 lat. Mimo tego,że czasem się rozstawaliśmy na chwilę, teraz byliśmy szczęsliwi, on bardzo dba o mnie, stara się, wiem że mnie kocha.
Jednak czasem myślę sobie, co by było gdyby, gdybym jednak sprobowala z kims innym, moze byloby lepiej? a moze ja go wogole nie kocham? sama tego nie wiem.
pewnej nocy na imprezie, a dodam że chodzę bardzo rzadko, poznalam pewnego chlopaka. Całą noc spedzilismy razem, a pol to nawet nie pamietam, tak bardzo mi wstyd. Obudziłam się u niego, naga. Nie wiem co mi strzeliło do głowy, uprawialam z nim seks a nawet tego nie pamietam.
Wiem,że pomyslicie sobie,ze jestem jakąś dziw** ale ja naprawdę sama gardze takimi, wiec nie wiem co mi do głowy strzeliło!
Pozniej przypomniałam sobie niektóre wątki naszego seksu, az sama sobą się brzydzę.
A ten chłopak pisze ciągle do mnie, na początku aż go nienawidziłam za to że mnie WYKORZYSTAŁ, ale teraz po jakimś czasie... w sumie chciałabym zobaczyć jak by z nim było.
Najgorsze jest to,że wiem ze jestem suką, nie mogę być z nim, zdradzać go, i jeszcze myslec o kims innym. ALE po tylu latach boję się odejść, boję się że będę załowac. A tym bardziej wiem ze powinnam mu powiedzieć o zdradzie, mam wyrzuty sumienia, ale po prostu się boję, nie wiem już sama co mam robić...
Alkohol i dziewczyna już ląduje w łóżku z innym Odejdź, zostaw go, wyszalej się. Skoro się zastanawiasz czy w ogóle kochasz swojego chłopaka, to moim zdaniem jesteś z nim, BO TO JUŻ 5 LAT I SZKODA, niż wielka miłość.

Edytowane przez ALL for LOVE
Czas edycji: 2016-04-28 o 16:33
ALL for LOVE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-28, 16:32   #3
Adrianna_8
Zakorzenienie

Cytat:
Pozniej przypomniałam sobie niektóre wątki naszego seksu, az sama sobą się brzydzę.
A ten chłopak pisze ciągle do mnie, na początku aż go nienawidziłam za to że mnie WYKORZYSTAŁ, ale teraz po jakimś czasie... w sumie chciałabym zobaczyć jak by z nim było.
Masz kilka wyjść.
1. Nie mówisz chłopakowi o zdradzie, starasz się o tym zapomnieć i dalej z nim jesteś.
2. Mówisz mu o zdradzie i czekasz, co będzie dalej.
3. Zrywasz z nim i układasz sobie życie na nowo (jeśli faktycznie nie chcesz z nim być).
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-28, 16:53   #4
herbata_to_zycie
Raczkowanie

Skoro nie wiesz, czy go kochasz, to oszczędź sobie kolejnych lat niepewności a jemu złudzeń i skończ to teraz.

A, no i przypuszczam że w takich okolicznościach zdrady zrobiliście to bez gumki (czy się mylę? jak tak to przepraszam), więc weź się na wszelki wypadek przebadaj przed jakimiś STD. Serio.
herbata_to_zycie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-28, 16:54   #5
carpediem
Rozeznanie

Skoro zastanawiasz się nad tym, czy w ogóle kochasz chłopaka a na deser zdradziłaś go, to po prostu go zostaw w spokoju (i albo wyjaw prawdę, albo zachowaj ją dla siebie). W każdym razie nie oszukuj, bo przysporzysz cierpienia.

Gdybyś go kochała, to byś się nie zastanawiała ani nad tym co czujesz, ani nad tym jak to jest być z kimś innym.
carpediem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-28, 17:06   #6
skazana_na_bluesa
.

zostaw go, ale nie mów o zdradzie. czemu ma dodatkowo cierpieć? bo ty chcesz oczyścić swoje sumienie?

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-28, 17:08   #7
lilie12
Przyczajenie

Ten chłopak mówił, że niby się zabezpieczaliśmy, ale wzięłam na wszelki wypadek tabletkę po i dobrze, bo potem sie okazało że jednak było bez gumki! Naprawdę jestem poukładaną dziewczyną, wiem że to teraz śmiesznie brzmi no ale... po 5 latach nigdy nie robiłam tego z moim chlopakiem bez gumki, a tu takie coś

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-28, 17:11   #8
jukatan
BAN stały

Po co piłaś tyle alkoholu?
22-latka powinna już znać swoje granice w używkach.
Wstyd dla ciebie i żal chłopaka, a ten cieć co cię wykorzystał, jest nic nie warty.
jukatan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-28, 17:14   #9
ALL for LOVE
Zadomowienie

Cytat:
potem sie okazało że jednak było bez gumki!
W jaki sposób się dowiedziałaś? Przyznał się?
Stary 2016-04-28, 17:14   #10
lilie12
Przyczajenie

znam swoje granice, piję rzadko i mało, nie wiem co mi odbiło..
Stary 2016-04-28, 17:14   #11
aidam11
Raczkowanie

Cytat:
Naprawdę jestem poukładaną dziewczyną, wiem że to teraz śmiesznie brzmi no ale...
Masz trochę zbyt wysokie mniemanie o sobie. 22 lata, napiłaś się alkoholu, nie wiedziałaś co się dzieje i zdradziłaś chłopaka bez zabezpieczenia. Jak dla mnie to skrajny przykład 'nieogaru' jak dla dziewczyny w tym wieku. Taka historyjka u 17/18 latki to jeszcze może jakoś ujść, ale tu to chyba już na zawsze tak zostanie.
aidam11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-28, 17:16   #12
lilie12
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ALL for LOVE Pokaż wiadomość
W jaki sposób się dowiedziałaś? Przyznał się?
Po prostu okres mi się spozniał, ja zaczęłam panikować, bałam się że ta tabletka "po" mogła nie zadziałać, jeśli mnie okłamał.
Więc napisałam do niego czy na pewno się wtedy zabezpieczaliśmy, a on odpowiedział, że nie.
Nie wiem czy jest taki zły, cały czas chciał się spotkał, pisał mi że jestem jego ideałem itd. ale wiem że mnie wykorzystał
Stary 2016-04-28, 17:17   #13
zakonna
Naczelna Nastolatka

Chyba najlepiej byłoby zakończyć związek a potem robić, co autorce wpadnie do głowy. Jest bardzo młoda, a ten związek to taki przechodzony młodzieżowy pewnie.
Stary 2016-04-28, 17:18   #14
lilie12
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aidam11 Pokaż wiadomość
Masz trochę zbyt wysokie mniemanie o sobie. 22 lata, napiłaś się alkoholu, nie wiedziałaś co się dzieje i zdradziłaś chłopaka bez zabezpieczenia. Jak dla mnie to skrajny przykład 'nieogaru' jak dla dziewczyny w tym wieku. Taka historyjka u 17/18 latki to jeszcze może jakoś ujść, ale tu to chyba już na zawsze tak zostanie.
Nie mam dużego mniemania o sobie, ja mówię jak jest nie imprezuję, nie gadam z innymi chłopakami mimo że do mnie wypisują, nie spotykam się z nikim innym. Ale tamtej nocy, masz racje skrajny przykład nieogaru, nie wiem co się ze mną stało
Stary 2016-04-28, 17:20   #15
I am Rock
lokalna gwiazda

Masz chęć spotkać się z chłopakiem, który wykorzystał cię, gdy byłaś pijana do nieprzytomności? Dziwna jesteś. Bo ja bym gościa znać nie chciała.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-28, 17:23   #16
ALL for LOVE
Zadomowienie

Cytat:
Po prostu okres mi się spozniał, ja zaczęłam panikować, bałam się że ta tabletka "po" mogła nie zadziałać, jeśli mnie okłamał.
Więc napisałam do niego czy na pewno się wtedy zabezpieczaliśmy, a on odpowiedział, że nie.
Nie wiem czy jest taki zły, cały czas chciał się spotkał, pisał mi że jestem jego ideałem itd. ale wiem że mnie wykorzystał
Mój borze.. Nie jest taki zły? Wyrwał Cię na imprezie, przespał się z Tobą bez zabezpieczenia, wykazał szczyt bezmyślności, a Ty mówisz, że jest nawet fajny, bo pisze że jesteś ideałem.
A co jeśli by Cię czymś zaraził albo zaszłabyś w ciążę?
99% imprezowych alvaro po takiej informacji ucieka gdzie pieprz rośnie.
Stary 2016-04-28, 17:33   #17
carpediem
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ALL for LOVE Pokaż wiadomość
Mój borze.. Nie jest taki zły? Wyrwał Cię na imprezie, przespał się z Tobą bez zabezpieczenia, wykazał szczyt bezmyślności, a Ty mówisz, że jest nawet fajny, bo pisze że jesteś ideałem.
A co jeśli by Cię czymś zaraził albo zaszłabyś w ciążę?
99% imprezowych alvaro po takiej informacji ucieka gdzie pieprz rośnie.

Zablefuj i powiedz, że zaszłaś. Zobaczysz jak szybko potrafi się odcinać.
carpediem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-28, 17:37   #18
lilie12
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez carpediem Pokaż wiadomość

Zablefuj i powiedz, że zaszłaś. Zobaczysz jak szybko potrafi się odcinać.
Kurcze, dobry pomysł!
Stary 2016-04-28, 17:51   #19
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Ten chłopak mówił, że niby się zabezpieczaliśmy, ale wzięłam na wszelki wypadek tabletkę po i dobrze, bo potem sie okazało że jednak było bez gumki! Naprawdę jestem poukładaną dziewczyną, wiem że to teraz śmiesznie brzmi no ale... po 5 latach nigdy nie robiłam tego z moim chlopakiem bez gumki, a tu takie coś
Nie ma to jak seks z nieodpowiedzialnym typem. Po 9 miesiacach samo by wyszlo czy z gumka czy bez. Musiałas byc niezle pijana.
wsadził i miałw dupie czy bedzie z tego ciaza czy nie. W sumie lepiej niz u prostytutki bo tam wymagaja gumek podobno.
I co autorko sprawdziłas? FAJNIE było? To dobrze

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Masz chęć spotkać się z chłopakiem, który wykorzystał cię, gdy byłaś pijana do nieprzytomności? Dziwna jesteś. Bo ja bym gościa znać nie chciała.
Mało tego nawet sie nie zabezpieczył. W dupie miał autorke, to czy ją zarazi czymś i czy zajdzie w ciąże.
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-28, 18:11   #20
lilie12
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aleks_90 Pokaż wiadomość
Nie ma to jak seks z nieodpowiedzialnym typem. Po 9 miesiacach samo by wyszlo czy z gumka czy bez. Musiałas byc niezle pijana.
wsadził i miałw dupie czy bedzie z tego ciaza czy nie. W sumie lepiej niz u prostytutki bo tam wymagaja gumek podobno.
I co autorko sprawdziłas? FAJNIE było? To dobrze

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Mało tego nawet sie nie zabezpieczył. W dupie miał autorke, to czy ją zarazi czymś i czy zajdzie w ciąże.

Przecież mówię, że czułam obrzydzenie do niego. A pozniej zaczelismy pisać i jakoś tak trochę przkeonałam się do niego, dopiero jak powiedział mi o tym seksie bez zabezpieczenia..no brak słów. I to jeszcze mnie okłamał, a co jeśli uwierzyłabym mu i nie wziełabym pigułki "po"? naprawdę jestem tak zła że mam go ochotę postraszyć tą ciążą, jestem ciekawa reakcji, pewnie by powiedział że to nie on tylko moj chlopak
Stary 2016-04-28, 18:14   #21
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Przecież mówię, że czułam obrzydzenie do niego. A pozniej zaczelismy pisać i jakoś tak trochę przkeonałam się do niego, dopiero jak powiedział mi o tym seksie bez zabezpieczenia..no brak słów. I to jeszcze mnie okłamał, a co jeśli uwierzyłabym mu i nie wziełabym pigułki "po"? naprawdę jestem tak zła że mam go ochotę postraszyć tą ciążą, jestem ciekawa reakcji, pewnie by powiedział że to nie on tylko moj chlopak
Postrasz niech sie postresuje. Chociaz pewnie by było tak jak piszesz. Gorzej jakby spytał Twojego chłopaka o ta "niby ciąże" Wiesz jak facet wykorzystuje to jest fajnie ( dla niego) ale kiedy ktos sobie z niego żarty porobi to juz jest nie wiadomo co. Moze "spuść w toalecie" jego i ten seks z nim, ale pomysl nad swoim zwiazkiem czy jest sens to dalej ciagnąć.

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-04-28 o 18:17
Stary 2016-04-28, 18:27   #22
201607040940
Konto usunięte

Cytat:
jesteś ze swoim chłopakiem od lat nastoletnich. Te 5 lat emu byłaś kimś innym, oczekiwałaś czegoś innego niż dziś. Zmieniłaś się, zmieniły się Twoje potrzeby i prawdopodobnie jesteś ze swoim chłopakiem z przyzwyczajenia.... Ta przygoda jest tego dowodem.
Lepiej zakończ związek ze swoim chłopakiem. Zbadaj się i niech to będzie nauczka dla Ciebie. Jeżeli koleś tak robi to znaczy że nie jesteś pierwsza - mógł Ci sprzedać jakieś paskudztwo.
201607040940 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-28, 18:33   #23
201712242137
Konto usunięte

Cytat:
Wzięłaś tabletkę - spoko, to teraz jeszcze szybciutko idź się przebadać na STD.
201712242137 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-04-28, 19:06   #24
lilie12
Przyczajenie

przebadam się chociaz nie sądzę zebym sie czyms zaraziła, nie mam zadnych objawów, juz sie troche naczytałam o tym.
Jeśli chodzi o tego kolesia - zaczelam na niego inaczej patrzec gdy mnie prosił żebym z nim zerwała, ze z nim byłoby mi lepiej, ciagle prosił o spotkanie itp.
Dopiero ta wiadomosc z gumką mnie zszokowała
Stary 2016-04-28, 19:51   #25
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
przebadam się chociaz nie sądzę zebym sie czyms zaraziła, nie mam zadnych objawów, juz sie troche naczytałam o tym.
Jeśli chodzi o tego kolesia - zaczelam na niego inaczej patrzec gdy mnie prosił żebym z nim zerwała, ze z nim byłoby mi lepiej, ciagle prosił o spotkanie itp.
Dopiero ta wiadomosc z gumką mnie zszokowała
Może za wczesnie na objawy albo przebiega bezobjawowo.
Stary 2016-04-28, 20:09   #26
201712242137
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aleks_90 Pokaż wiadomość
Może za wczesnie na objawy albo przebiega bezobjawowo.
Właśnie, niektóre choroby mogą nie dawać objawów, i to nawet w ponad połowie przypadków (patrz chlamydia), więc niczego pewna bym nie była.

Ogólnie koleś masakra, mógł się chociaż uczciwie przyznać, że nie było zabezpieczenia, ale po co, lepiej mieć wszystko w d.

Edytowane przez 201712242137
Czas edycji: 2016-04-28 o 20:10
201712242137 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-28, 20:14   #27
fleur05
Zadomowienie

Przecież HIV, HCV, HBV może być bezobjawowe nawet latami...
Dla mnie już sam fakt, że autorka tak beztrosko myśli o chorobach i boi się tylko ciąży świadczy, że oni oboje są siebie warci.
On wkłada bo akurat ma okazję, ona nie jest pewna czy jej się aby nie podobało - ale jednak nie bo może być w ciąży.

Autorko, bądź tak dobra i nie zaraź niczym swojego biednego chłopaka.

Leczę się z egoizmu.

fleur05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-28, 20:41   #28
jestemkasia94
Raczkowanie

zdradziłam po wielu latach związku

Co za żenada szkoda chlopa
jestemkasia94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-28, 21:02   #29
Enji
Wtajemniczenie

Autorko- zdradzając swojego chłopaka można powiedzieć, że sama podjęłaś decyzję co dalej z Waszym związkiem. Aktualnie masz 22lata i jesteś w 5letnim związku więc zaczęłaś w nim być będąc 17 lat a to nie dużo. Byłaś na pewno innym człowiekiem i czego innego oczekiwałaś. Może jesteś ze swoim chłopakiem po prostu z obawy przed samotnością i z przyzwyczajenia? 5lat wstecz to w tym wieku szmat czasu. Nie powinnaś go ranić i mówić o całej sprawie lepiej to skończyć i tak po prostu odejść
Enji jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-28, 21:30   #30
pfffh
Zadomowienie

Przyznaj się do zdrady i każ swojemu chlopakowi się przebadać.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości