|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
proszę o pomoc :(
Dziewczyny sytuacja z dziś: jutro mój narzeczony ma wesele w rodzinie. Zazwyczaj na takie imprezy jeździłam swoim autem żeby nie musiał po mnie przyjeżdżać i odwozić jednak jutro nie mam samochodu do dyspozycji wiec napisałam żeby po mnie przyjechał i mnie odwiózł żeby może trochę mniej wypił tak żeby być w stanie mnie dowieźć w niedziele po południu. Zrobił awanturę ze nie będzie frajerem co nie pije i ze jak mi nie pasuje to mogę nie iść na wesele. Dodam że w każdą niedzielę gra w piłkę niezależnie od tego czy mam jakieś plany . Mecze te kończą się staniem z piwem pod sklepem. Koledzy to świętość nie mogę nic na ich temat powiedzieć. Takie wypady pod sklep są kilka razy w tyg jak twierdzi z nudów. Proszę powiedzcie co o tym myślicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
on tired little feet
|
Dot.: proszę o pomoc :(
Myślę że jesteś w związku z alkoholikiem.
![]() |
#3 |
Obserwuję .
|
''nie będę frajerem co nie pije'' - o Boże, kobieto i ty jeszcze pytasz co masz zrobić?
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez kiciuskot Czas edycji: 2016-05-27 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dojazd na wesele to nie problem. Alkoholizm to problem.
Naprawdę chcesz spędzić resztę życia z osobą uzależnioną? Czekam na jakiś wątek-ranking pod tytułem "Która więcej wytrzyma dla pierścionka/statusu narzeczonej/magicznego ślubu". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zazdrosny Drań
|
Cytat:
Jaka ta odległość? Ile trwa podróż? Może Cię przywiezie i wrócisz jego autem, np. razem z nim - prowadząc, będzie odpoczywał w aucie, prześpi się trochę u Ciebie i wróci do siebie, np. w nocy z niedzieli na poniedziałek? Cytat:
Bardzo mi się nie podoba "że jak Ci nie pasuje to możesz nie iść". Z drugiej strony może jemu to pasuje? Jak ktoś planuje takie chlańsko, że nie wytrzeźwieje następnego dnia to po co mu jesteś potrzebna? Uwali się i skończy pod stołem, albo w rowie. No chyba, że to jakiś zaprawiony w boju zawodnik, ciężko "trenujący", to tak ogólnie bym się zastanowił nad perspektywami z takim zawodnikiem... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
O RLY?
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
.
|
no ja bym nie chciała być w związku z frajerem, który chleje jak menel pod sklepem.
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Zapewne wszystkie myślimy, że powinnaś usunąć ze swojego życia buca i alkoholika a znaleźć kogoś kto będzie Cię szanował.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
juz widzę kolejny wątek za pare lat-"nagle" okazuje sie, ze masz nie szanujacego cie i dzieci męża alkoholika i nie wiesz co zrobic, bo w ogóle to misiu-pisiu to porzadny chłopak itp, itd.
zakończ to, poki jeszcze jest twoim narzeczonym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.