|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak odnaleźć się w nowym mieście?
Hej
![]() Przychodzę do Was z pewnym pytaniem, które od jakiegoś czasu nie opuszcza mnie na krok. Mam nadzieję, że Wasze doświadczenie jakoś mi pomoże ![]() Mieszkam w dosyć dużym wojewódzkim mieście i załapałam się na praktyki w większym mieście, a dokładniej w Warszawie. Całość trwa całe wakacje, czyli od lipca do września. Oczywiście to, że przyjęłam tę praktyki wiąże się z tym, że muszę przeprowadzić się do Wawy i tu mam wątpliwości. Jak sobie poradzić w mieście w którym nie zna się nikogo? Wiadomo, że na praktykach kogoś poznam, ale wiadomo, to nie szkoła czy uczelnia, gdzie znajomości jakoś z automatu łatwiej się zawiązuje. Ogólnie jestem osobą, która uwielbia życie nocne (i nie chodzi mi nawet o imprezy w klubach, co siedzenie wieczorami, gadanie przy piwie itd.) lubię wychodzić, a wiadomo, że raczej takie rozrywki uprawia się w towarzystwie ![]() Wiem, że istnieją różne grupy na fejsie które organizują jakieś spotkania itd. ale z doświadczenia wiem, że jakoś zupełnie mi to nie przypadło do gustu :P Stąd proszę Was o jakieś rady, czy może jakieś przemyślenia na ten temat, Wasze historię, czy cokolwiek co w jakiś sposób mogłoby mi pomóc ![]() Edytowane przez kasiabasiazosia Czas edycji: 2016-05-18 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak odnaleźć się w nowym mieście?
Może jakieś zajęcia typu fitness, aerobik? Czy jakieś tematyczne - zależy czym się interesujesz. I mimo wszystko na twoim miejscu spróbowałabym od znajomości internetowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
mOLDerator
|
Cytat:
Aha, możesz też spróbować umówić się na wizażu- są tu przecież grupy z danych miast ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Przyzwyczaić się do nowego miejsca można bez problemu. Pół roku i zapomnisz, gdzie mieszkałaś wcześniej. Wiadomo, że zawsze wraca się myślami za starymi śmieciami, ale trzeba iść do przodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.