|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Pomocy !!!!!! Ważne !!!!!!!
Mam DUŻY problem
![]() Dotyczy on zajścia w ciąże ![]() Czy jest możliwe zajście w ciąże podczas stosunku dzień przed dostaniem okresu < lub w dzien dostania okresu> Jestem pewna że NIE ale koleżanaka ma obawy MOŻECIE JEJ POMÓC ?? To bardzo ważne czekam !!
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg ![]() 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy !!!!!! Ważne !!!!!!!
Dni niepłodne, więc nie.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Zawsze jest szansa na zajscie w ciaze-szczegolnie jesli nie uzywalo sie zadnego zabezpieczenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Teoretycznie nie, bo są to dni bezpłodne ale nigdy nie można być pewnym na 100%, szczególnie jeśli był to stosunek bez zabezpieczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
to zalezy czy ma okres regularnie,ale szanse są zawsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
lovisa, niektore kobiety maja dni plodne wlasnie tuz przed okresem lub w trakcie okresu, to zalezy od tego jak dlugo trwa cykl,
jajeczkowanie przypada zawsze na 14 dni przed okresem, a dni plodne na 4 dni przed tym jajeczkowaniem (czyli okolo 18 dni przed miesiaczka) i 4 dni po nim (10 dni przed miesiaczka) (tak wzgeldnie, biorac pod uwage dlugosc zycia plemnikow i jajeczka ![]() dopisze, ze jajeczkowanie nie przypada na polowe cyklu jak to jest mylnie opisywane w gazetach dla kobiet, tylko na 14 dni przed miesiaczka, za to dni przed jajeczkowaniem w zaleznosci maja rozna dlugosc, czasem 1 dzien czasem 20 (zaleznie od calego cyklu)
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2006-02-03 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ja właśnie zaszłam w ciązę podczas okresu ale dodam ze przed ciążą miałam nieregularny okres (z moją mamą było tak samo)
![]() Edytowane przez chmurka80 Czas edycji: 2005-08-03 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
lovisa, ginekologiem nie jestem ale studiuje na akademii medycznej
![]() ![]()
![]() |
#10 | ||
Nutka nie gryzie!
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Teoretycznie, mając wszystko ustawione jak w zegarku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
o ranyy!!
![]() to jak krótki cykl trzeba mieć, żeby tak było? słyszałam, że właśnie te dni przed samym okresem są najpewniejsze, a jeśli ten okres wystąpił punktualnie... to też nie daje pewności? w takim razie trzeba by coś zrobić, żeby dziewczęta nie wierzyły tym wszystkim kalkulatorom dostępnym w sieci!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.