|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z wyglądem
Cześć mam na imie Monika.Pod koniec tego miesiąca mam studniówkę. Zastanawiałam się co mogłabym zrobić aby cos w sobie zmienic chodzi mi o dobór fryzury, makijażu,może opalenizna?Nie znam się za bardzo na tym dlatego bardzo proszę was o pomoc.Licze na to,że wpadniecie na jakis pomysł co mogłabym zrobic z włosami,z makijażem.Bardzo prosze pomóżcie mi.Chce wyglądać wyjątkowo chociaż ten jeden raz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Problem z wyglądem
Zdjęcia są bardzo małe i trudno mi jest cokolwiek poradzić. Twarz trochę wygląda na przygaszoną, tak samo oczy.Przydałoby się dobranie odpowiedniego podkładu, wymodelowanie twarzy, bardzo delikatne zaakcentowanie policzków i podkreślenie kości policzkowych. Jaki masz kolor oczu? Możnaby zastanowić się nad doborem do nich odpowiednich cieni. Właśnie na oczy położyłabym akcent, a usta tylko delikatnie podkreśliła. Masz bardzo grzeczną fryzurkę, może tutaj jakaś zmiana?Chodzi mi o wystrzępienie końców, bo tak włosy układają się tak płasko przy twarzy. Nie mam niestety zdjęć fryzur.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]() Edytowane przez Eleo765 Czas edycji: 2010-09-20 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Na pierwszy rzut oka to nie pasuje mi tu fryzura, coś z nią nie tak, nie pasuje?!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.