|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Nie ma tego co by na dobre nie wyszło....
...
Edytowane przez Natashus Czas edycji: 2007-03-07 o 14:53 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nie ma tego co by na dobre nie wyszło....
Przykra ta sytuacja z Twoimi rodzicami. Fajnie, że nie zrezygnowaś ze studniówki. Chyba się opłaciło.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
czytam tak Twojego posta i w niektórych sytuacjach wyobrażałam sobie siebie, bo ja tez nie mam szczescia do facetów i oczywiscie też zawsze znajduuje sobie powód czemu to ja nie mam szczęscia, skoro wszystkie koleżanki mają kogoś
też jestem raczej pesymistką ale czytając że Tobie zaświeciło słoneczko, w Twoim życiu zrobiło sie milej to może i u mnie sie uda trzeba wierzyć, napewno Twojej mamie tez jest ciężko w obecnej sytuacji, ale ciesze się że pamięta o córce, napewno bardzo Cie kocha są jednak w życiu jakies piekne chwile więc warto czekać ![]() pozdrawiam i witam na wizażu ![]() Ewa
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dzieki dziewczynki za miłe słowa
póki co w mojej rodzinie jest lepiej, staram się wpsierać moją mamę jak tylko mogę. Dobrze że z nią mam chociaż dobre kontakty Co do mojego ojca, to nic następnego dnia nie pamiętał... I bardzo przepraszał, za zaistniałą wtedy sytuację i gadał, że więcej się to nie powtórzy i takie tam. Nie wiem czy mu wierzyć, choć ma czasem odpały ale już bez alkoholu. Długi czas nie pił bo choruje, więc nie spodziewałyśmy się z mamą, że nastąpi taka sytuacja. Powiedział, że już nie tknie wódki, bo znowu miał problemy ze zdrowiem(w tym akurat mu wierzę, jednak co do tych jego kótni, to raczej na pewno jeszcze się wydarzą...). Cieszę się chociaż że z tą 100dniówką mi wyszło, i mam z kim iść. Tymbardziej z takim fajnym gościem
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia na Studniówce
![]() Fajnie,że masz takie pozytywne nastawienie do świata
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)