|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Niepewność
Cześć Dziewczyny
![]() Otóż, poznałam faceta. Zaczęliśmy się spotykać, najpierw spacery, wspólne wyjście na miasto, a w końcu spotkania u mnie. Przez pierwsze dwa tygodnie było super, kontakt telefoniczny od rana do wieczora. Po dwóch tygodniach doszło między nami do czegoś więcej ![]() Boje się, że za bardzo się wkręcam, a nie mam powodów. Chciałam Was zapytać, czy Waszym zdaniem to, że tak szybko doszło między nami do zbliżenia może mieć jakiś wpływ. W końcu chodzi o to, żeby gonić króliczka... Dodam tylko jeszcze, że oboje mamy +25 lat.
Chciałabym uciec od Ciebie Jak Kopciuszek I pozostawić jedynie maleńki pantofelek tęsknoty. Chciałabym, żebyś zachował go Na pamiątkę. Mnie nie szukaj bo nie znajdziesz Ja nie istnieję Jak Kopciuszek ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Niepewność
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
on tired little feet
|
Nie.
![]() |
#6 |
BAN stały
|
na długo wyjechał?
może tam już kogoś poznał? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Wyjechał na niecały miesiąc.
Chciałabym uciec od Ciebie Jak Kopciuszek I pozostawić jedynie maleńki pantofelek tęsknoty. Chciałabym, żebyś zachował go Na pamiątkę. Mnie nie szukaj bo nie znajdziesz Ja nie istnieję Jak Kopciuszek ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Nie znacie się zbyt dobrze... nie możesz stwierdzić, czy on chce dalej kontynuować ten związek, czy też uznał, że to jednorazowy seks.
Sytuacja jest dość specyficzna, nawet nie wspomniałaś jak on się po tym seksie zachowywał... a jak wyjechał, to czy powiedział chociaż, że tęskni?... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Nie napisał nigdy, że tęskni... Piszemy bardzo ogólnikowo, on pisze co robił, czasem wyśle jakieś zdjęcie. Chyba za dużo sobie wyobrażam... Dla mnie to był dopiero drugi partner seksualny. Przed nim byłam tylko z moim ex. Zawsze miałam spore opory żeby z kimkolwiek się zbliżyć do tego stopnia. Z nim pierwszy raz tak puściły mi hamulce. Pewnie dlatego tak mnie to rusza...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No przykre niestety. Robiąc tak ryzykowałaś że bedzie własnie tak jak jest.. Nastepnym razem lepiej kontroluj to, skoro pozniej tak sie z tym źle czujesz. Może przemysli i bedzie wszystko dobrze? Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-05-28 o 12:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
zuy mod
|
Szybki seks nie wpłynie negatywnie na relacje z fajnym facetem. A jeśli to burak nieszanujacy kobiet to lepiej by wyszło to wcześniej.
Poczekaj na powrót, gadaj z nim w miarę możliwości i tyle.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.