Niepewność - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-05-27, 12:31   #1
Trischel
Przyczajenie

Niepewność

Cześć Dziewczyny Tak sobie podczytuje Was na różnych wątkach, a teraz przyszedł czas, że chyba sama potrzebuje rady.
Otóż, poznałam faceta. Zaczęliśmy się spotykać, najpierw spacery, wspólne wyjście na miasto, a w końcu spotkania u mnie. Przez pierwsze dwa tygodnie było super, kontakt telefoniczny od rana do wieczora. Po dwóch tygodniach doszło między nami do czegoś więcej nie wiem dlaczego, ale dość szybko dałam się ponieść emocją i dopiero po wszystkim jakoś doszło do mnie co się stało. I może nie ruszyłoby mnie to tak bardzo, gdyby nie fakt, że dwa dni później on musiał wyjechać można powiedzieć, że na drugi koniec świata, na miesiąc (o czym oczywiście wcześniej wiedziałam). Mamy kontakt, przez pierwszy tydzień codziennie wymienialiśmy się wiadomościami, parę razy dziennie, teraz ten kontakt jest coraz rzadszy a ja zaczynam świrować. Moja racjonalna strona mówi mi, że ma co tam robić, jest tam pierwszy raz, na pewno sporo zwiedza. A z drugiej cały czas się katuje, że może gdyby tak szybko nie doszło między nami do zbliżenia może byłoby inaczej. Jestem po dość toksycznym dwuletnim związku, który mocno dał mi w kość. Minęło ponad 8 miesięcy i wydaje mi się, że przepracowałam to już.
Boje się, że za bardzo się wkręcam, a nie mam powodów. Chciałam Was zapytać, czy Waszym zdaniem to, że tak szybko doszło między nami do zbliżenia może mieć jakiś wpływ. W końcu chodzi o to, żeby gonić króliczka... Dodam tylko jeszcze, że oboje mamy +25 lat.
Chciałabym, żebyś zachował go
Na pamiątkę.
Mnie nie szukaj bo nie znajdziesz
Ja nie istnieję
Jak Kopciuszek ...
Trischel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-27, 12:38   #2
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Niepewność

Cytat:
Napisane przez Trischel Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny Tak sobie podczytuje Was na różnych wątkach, a teraz przyszedł czas, że chyba sama potrzebuje rady.
Otóż, poznałam faceta. Zaczęliśmy się spotykać, najpierw spacery, wspólne wyjście na miasto, a w końcu spotkania u mnie. Przez pierwsze dwa tygodnie było super, kontakt telefoniczny od rana do wieczora. Po dwóch tygodniach doszło między nami do czegoś więcej nie wiem dlaczego, ale dość szybko dałam się ponieść emocją i dopiero po wszystkim jakoś doszło do mnie co się stało. I może nie ruszyłoby mnie to tak bardzo, gdyby nie fakt, że dwa dni później on musiał wyjechać można powiedzieć, że na drugi koniec świata, na miesiąc (o czym oczywiście wcześniej wiedziałam). Mamy kontakt, przez pierwszy tydzień codziennie wymienialiśmy się wiadomościami, parę razy dziennie, teraz ten kontakt jest coraz rzadszy a ja zaczynam świrować. Moja racjonalna strona mówi mi, że ma co tam robić, jest tam pierwszy raz, na pewno sporo zwiedza. A z drugiej cały czas się katuje, że może gdyby tak szybko nie doszło między nami do zbliżenia może byłoby inaczej. Jestem po dość toksycznym dwuletnim związku, który mocno dał mi w kość. Minęło ponad 8 miesięcy i wydaje mi się, że przepracowałam to już.
Boje się, że za bardzo się wkręcam, a nie mam powodów. Chciałam Was zapytać, czy Waszym zdaniem to, że tak szybko doszło między nami do zbliżenia może mieć jakiś wpływ. W końcu chodzi o to, żeby gonić króliczka... Dodam tylko jeszcze, że oboje mamy +25 lat.
Będzie co ma być. Facet przecież nie zwiał na drugi koniec świata z powodu Waszego seksu, tylko miał zaplanowaną podróż (oczywiście zawsze możesz dyskretnie to potwierdzić na jego fejsie, jeżeli ma). Jeżeli jest OK, lubi Cię i podobało mu, to zbliżenie niczego nie zmienia na gorsze. Bo chyba nie chodzi Ci o związek z hipokrytą, który inaczej miał oceniać Ciebie, a inaczej siebie, prawda?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-27, 13:01   #3
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Będzie co ma być. Facet przecież nie zwiał na drugi koniec świata z powodu Waszego seksu, tylko miał zaplanowaną podróż (oczywiście zawsze możesz dyskretnie to potwierdzić na jego fejsie, jeżeli ma). Jeżeli jest OK, lubi Cię i podobało mu, to zbliżenie niczego nie zmienia na gorsze. Bo chyba nie chodzi Ci o związek z hipokrytą, który inaczej miał oceniać Ciebie, a inaczej siebie, prawda?
Chyba że mu sie nie podobało. Wszystko zależy od tego czy zdążył zbudować z Tobą jakąś więź emocjonalną czy był to dla niego po prostu seks.
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-27, 13:06   #4
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aleks_90 Pokaż wiadomość
Chyba że mu sie nie podobało. Wszystko zależy od tego czy zdążył zbudować z Tobą jakąś więź emocjonalną czy był to dla niego po prostu seks.
Chyba, że nie. I to się czasami zdarza, nie ma się co czarować, że nie. Ale bądźmy dobrej myśli w tym przypadku.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-27, 13:08   #5
thirky
on tired little feet

Nie.

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-27, 13:56   #6
Hultaj
BAN stały

na długo wyjechał?
może tam już kogoś poznał?
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-27, 14:04   #7
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
na długo wyjechał?
Może tam poznał inną i wybierze tą ktora była lepsza w łóżku
Było to było nie masz na to juz wpływu...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-27, 14:12   #8
Trischel
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
na długo wyjechał?
Wyjechał na niecały miesiąc.
Na pamiątkę.
Ja nie istnieję
Jak Kopciuszek ...
Stary 2016-05-27, 16:32   #9
adult90
Zadomowienie

Cytat:
Wyjechał na niecały miesiąc.
Nie znacie się zbyt dobrze... nie możesz stwierdzić, czy on chce dalej kontynuować ten związek, czy też uznał, że to jednorazowy seks.

Sytuacja jest dość specyficzna, nawet nie wspomniałaś jak on się po tym seksie zachowywał... a jak wyjechał, to czy powiedział chociaż, że tęskni?...
adult90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-27, 22:07   #10
Trischel
Przyczajenie

Nie napisał nigdy, że tęskni... Piszemy bardzo ogólnikowo, on pisze co robił, czasem wyśle jakieś zdjęcie. Chyba za dużo sobie wyobrażam... Dla mnie to był dopiero drugi partner seksualny. Przed nim byłam tylko z moim ex. Zawsze miałam spore opory żeby z kimkolwiek się zbliżyć do tego stopnia. Z nim pierwszy raz tak puściły mi hamulce. Pewnie dlatego tak mnie to rusza...
Na pamiątkę.
Ja nie istnieję
Jak Kopciuszek ...
Stary 2016-05-28, 11:59   #11
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Nie napisał nigdy, że tęskni... Piszemy bardzo ogólnikowo, on pisze co robił, czasem wyśle jakieś zdjęcie. Chyba za dużo sobie wyobrażam... Dla mnie to był dopiero drugi partner seksualny. Przed nim byłam tylko z moim ex. Zawsze miałam spore opory żeby z kimkolwiek się zbliżyć do tego stopnia. Z nim pierwszy raz tak puściły mi hamulce. Pewnie dlatego tak mnie to rusza...
Smutne że piszecie tylko ogolnikowo (ja tak pisze z kolegami czyli z kimś z kim żadne emocje mnie nie łączą) Czy pytał co u Ciebie? Martwił się? Zależało mu byś czuła sie komfortowo?(w normalnych sytuacjach nie podczas zbliżeń) Jesli nie to biorąc pod uwage teraz rzadszy kontakt to nie wygląda to dobrze bo 2tygodnie to udawać też można tym bardziej że wiele nie musiał udawac.
No przykre niestety. Robiąc tak ryzykowałaś że bedzie własnie tak jak jest.. Nastepnym razem lepiej kontroluj to, skoro pozniej tak sie z tym źle czujesz.
Może przemysli i bedzie wszystko dobrze?

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-05-28 o 12:04
Stary 2016-05-28, 12:06   #12
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Szybki seks nie wpłynie negatywnie na relacje z fajnym facetem. A jeśli to burak nieszanujacy kobiet to lepiej by wyszło to wcześniej.
Poczekaj na powrót, gadaj z nim w miarę możliwości i tyle.

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości