|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Chłopak powiedział że go nie kręcę.
Poznałam obecnego chłopaka w pracy. Na początku było to koleżeństwo, a potem wyszło z tego coś więcej. Początki naszego życia seksualnego były słabe, miał problemy z erekcją i kończyło się zazwyczaj seksem oralnym w obie strony. Nie było prób seksu aż tak dużo bo zaledwie kilka, ale sądziłam, że może przepracowany jest, albo się stresuje, ale powód był inny. Za którymś razem wyznał mi, że problem tkwi we mnie, że depiluje miejsca intymne na zero i nie potrafi się podniecić.
Zawsze to robiłam odkąd mi się tam włosy pojawiły i nie wyobrażam sobie inaczej. Chciałabym być seksowna dla partnera, i postanowiłam że spróbuje jednak coś zapuścić, i powiem szczerze po dwóch tygodniach odrastania, mam już ich dość, wyglądam moim zdaniem brzydko w miejscu intymnym, nieestetycznie, i czuję się tam zaniedbana, a mój facet powiedział, że jest lepiej, ale jemu wciąż to jest za MAŁO, i chce ich jeszcze dłuższych a najlepiej pełnej naturalności. A ja marzę aby się ich JUŻ pozbyć, a nie hodować dalej. Bardzo mi na nim zależy, on twierdzi, że jemu też, zanim doszło pomiędzy nami do seksu, uwielbialiśmy się jako koledzy, i się pożądaliśmy, ja go pożądam nadal, a on mnie kiedy jestem ubrana, gdy widzi mnie nago traci całą erekcję. Szkoda mi tego związku, ale nie widzę siebie z buszem pomiędzy nogami. Nie wiem co robić, któraś z was miała podobny problem? Jak z tego wybrnąć? |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Chłopak powiedział że go nie kręcę.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BLACK&WHITE
|
Mysle, ze powinnas sobie odpuscic. Jesli u faceta erekcja jest uzalezniona od wlosow miedzy nogami to raczej slabo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Zapuścisz włosy łonowe, i od razu odmieni się wasze życie seksualne?
Nie kupuję tego. Jak znam żywot, nic się nie zmieni. Będą kolejne wymówki. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Gdy jestem ubrana czy w bieliznie reaguje bardzo dobrze, ma erekcję, a gdy jestem nago, to ja traci, gdy patrzy na moje miejsce intymne, twierdzi ze wygladam bez wlosow jak dziecko a on na widok dziecka mu nie staje. Mowi ze zawsze tak mial.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
To jakiś świr.
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
.
|
ciekawe ma skojarzenia.
#8 |
live your passion
|
Nie dobraliście się pod tym względem. Gdyby można było wypracować jakiś kompromis typu trochę bez włosów, trochę z włosami albo jakaś fryzura intymna to wszystko byłoby w porządku. Jego reakcja na brak włosów jest jednak zbyt drastyczna, a Ty sobie siebie nie wyobrażasz ciągle owłosionej. Nie pozostaje nic innego jak się rozstać. Chyba że jesteś gotowa na takie poświęcenie do końca życia?
#9 |
Konto usunięte
|
ja tam go rozumiem, mnie widok nieogolonej kobiety obrzydza jak mało co, dlatego rozumiem, że ktoś może mieć odwrotnie.
nie dobraliście się. no niestety, sfera jak każda inna, musi być dopasowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
Na chwilę obecną to mi i krotkie przeszkadzają, ale moze do krotkich przywykne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.