|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Punkty zapachowe na ciele kobiety
Specjaliści twierdzą,że jest aż 16 takich punktów. Są to skronie, zgięcia łokci , nadgarstki, bruzda między piersiami, obie strony kości łonowej tylne części kolan przody kostek nóg szyja -8cm ponizej uszu (16 bo wszystko jest podwojne ) a takze zapach przenosza wlosy , odziez z naturalnych włokien i dodatki -np. lekko spryskana torebka. Dodatkowo jesli chcecie zeby ktos komu podacie dlon na poczatku wieczoru nie mogl przestac o was myslec przed wyjsciem na takie spotkanie spryskajcie prawą dlon. Osoba na ktora przeniesie sie wasz zapach bedzie podswiadomie kierowala na was mysli za kazdym raziem kiedy przysunie dlon do twarzy.
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Punkty zapachowe na ciele kobiety
Ciekawy ten pomysł z dłonią hihi
![]() ![]() Ja przeważnie perfumuję szyję, kark, dekolt i nadgarstki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja tak samo jak Kasiulka22
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
W jednym ze starych numerów Cosmo natknęłam się na sugesię, żeby perfumami skropić lekko bieliznę przed jej założeniem (to na randkę
![]() ![]() Może macie jakieś swoje oryginalne sposoby na perfumowanie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Podejrzewam,ze zapach nie do zapomnienia ![]() Ale na powaznie ![]() ![]() Czasami też wchodzę w obłoczek perfum ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.