|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
żeby odstawały--kosmetyki sposoby
Mam drobny problem z włosami. Posiadam mocno wycieniowaną fryzurkę, górna tylna warstwa jest krótsza..chodzi mi o to aby móc ją łatwiej ułożyć tak aby odstawała..coś podobnego jak jest z tyłem włosów na tych fotkach.. ja stosuje gumę do włosów ,ale działa krótko po jakimś czasie włosy znowu "leżą"
Może ma ktoś jakieś sposoby używa jakiś kosmetyków.. z góry dziękuję
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: żeby odstawały--kosmetyki sposoby
wystarczy mocny lakier do włosów i powinno być ok
.. zeby ładnie sie błyszczały możesz jeszcze uzyc nabłyszczacza
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Polecam czarnego Tafta (megamocny) utrwala wszystko i na prawde solidnie. Gumy, pasty zbyt mocna obciazaja pasma wlosow.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
A ja raczej mam odwrotny problem
Parę dni temu zdecydowałam się na dość mocne pocieniowanie moich włosków i teraz trudno mi je ogarnąć Rano każdy kosmyk jest w inna stronę. Czego mogę używać żeby pocieniowane włoski ładnie się układały? Mam gumę modelującą z Osis'a ale niestety po niej włoski wyglądają na tłuste ![]() Przepraszam za takie "głupie" pytanie ale dopiero drugi raz w życiu zdecydowałam się na pocieniowanie włosów
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może za dużo jej zakładasz?A co do głównego pytania wątku, to mi taka nastroszona fryzurka wychodzi właśnie na gumie, od czasu do czasu wkładam palce we włosy, stroszę i znowu wszystko pięknie odstaje
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.

Może ma ktoś jakieś sposoby używa jakiś kosmetyków.. z góry dziękuję

.. zeby ładnie sie błyszczały możesz jeszcze uzyc nabłyszczacza
Parę dni temu zdecydowałam się na dość mocne pocieniowanie moich włosków i teraz trudno mi je ogarnąć