|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dylemat związany z ubiorem dla gościa weselnego?
Witam
![]() Otóż mam pewien dylemat, nie miałabym go gdybym nie zaczęła przeglądać internetu, ale do rzeczy. Wraz z moim chłopakiem wybieramy się pod koniec czerwca na wesele do jego kuzynki. Od razu w mojej głowie zrodził się pomysł ubrania mojego lubego w coś innego niż garnitur, a w czym również wyglądałby dobrze. Zakupiliśmy spodnie-http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0349637006.ht ml takie jak te tutaj, koszulę z długim rękawem-jasny błękit oraz ciemnogranatową marynarkę, do tego buty http://ccc.eu/pl/man/catalog/cat-6733/365688 . Wg mnie wygląda naprawdę dobrze i elegancko w tym, jednak czytając fora internetowe dot. tego tematu, wszędzie widzę, że najlepiej iść w garniturze, żeby nie wypaść źle i niechlujnie. Dlatego pytam się Was drogie wizażanki, jaka opcja jest lepsza? Pozostać przy swoim, czy jednak chłopak powinien ubrać garnitur. Nie chcemy zepsuć tego dnia parze młodej, bo to ich święto, stąd tyle niepewności ![]() P.S. ponieważ to mój pierwszy wątek, z góry przepraszam jeśli nie powinien się tu znaleźć, nie jestem jeszcze obeznana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Dylemat związany z ubiorem dla gościa weselnego?
Cytat:
Ten ubiór możliwe, że nadawałby się na następny dzień na poprawiny/śniadanio-obiad, choć szczerze mówiąc, podwijane spodnie to zupełnie nie w moim stylu, może buty jeszcze by uszły. A jakie to będzie wesele? W plenerze? Bardziej luźne, bardziej oficjalne? No, tak czy inaczej, ja nie zdecydowałabym się tak ubrać mojego towarzysza weselnego, nie bierz tego do siebie, to tylko moje przemyślenia. Edytowane przez Japier_olewszystkozajete Czas edycji: 2016-06-11 o 12:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Spodnie nie będą podwijane jak na zdjęciu, chodziło mi tylko o ich rodzaj i kolor
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
|
ja bym zmieniła spodnie, bo nie podoba mi się ani kolor, ani krój. i w mojej głowie nie pasuje do reszty stroju.
![]() |
#5 | |
ctrl alt delete
|
Cytat:
IMHO taki strój uszedłby ewentualnie u szesnastolatka, który nie ma w szafie garnituru, bo po co, a szkoda kupować, bo do matury jeszcze urośnie. A dorosły facet, który nie zmienia rozmiaru co pół roku, raczej garnitur ma. Albo powinien mieć ![]() Nie, nie zepsujecie tego dnia parze młodej, o to się nie martw. Ale są jeszcze inne powody do ubierania się "stosowanie do okazji". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że całość może się ładnie komponować, ale na wesele niekoniecznie. Jeśli Twój Tż ubiera się w ten sposób codziennie to co innego. Wtedy wszyscy są "przygotowani", że taki już ma styl. Ale jeśli to jednorazowa stylizacja to moim zdaniem nie pasuje. Jak nie chce zakładać całego garnituru to niech nie zakłada. Niech założy spodnie w kant i elegancką koszulę z długim rękawem + krawat.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Również tego nie widzę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.