|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Zima Micallefa
No właśnie... Powąchałam w Quality przy okazji zakupu innego zapachu, nawet nie pytając o cenę
![]() To ostatnie może i było podświadome bo bałam sie, że jest porównywalna do Aoud...a to by mnie trochę otrzeźwiło ![]() Ale coraz bardziej zakochuję się w Hiver i jestem ciekawa co myślą o nim Wizażanki, które są posiadaczkami. Ja chyba dojrzewam do zakupu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima Micallefa
Zapach przepiękny
![]() ![]() ![]() ![]() Początek ma naprawdę ciężki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja się wypowiem jako ex-posiadaczka
![]() Na początku zakochałam się w Zimie, ale uczucie wytrwało ok 5 ml. W pewnym momencie zapach zaczął mnie drażnić i dusić. Coś, co na poczatku było piękną pudrową nutą, zamieniło się w mojego prześladowcę i to przeważyło szalę - poszedł w dobre ręce. Przy okazji - raczej nie wiązałabym sympatii do zimy z upodobaniem do cięzkich zapachów, bo mnie, zakochaną w Poison - Zima zamęczyła ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Raczej chodziło mi o to, że nie jest dla wielbicielek zapachów lekkich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zapach jest ciężki, otulający i bogaty: pudrowo-kwiatowo-orientalny. Idealnie kojarzy mi się z zimą, z ciepłą wełną, a jeszcze bardziej z kaszmirem i futrem ![]() Za to do Aoud w ogóle nie jest podobny, co zresztą sama zauważyłaś ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hiver kocham, ubóstwiam, wielbię niezmiennie od momentu pierwszego niuchnięcia
![]() ![]() Night Aoud mam zamiar miec juz niedługo, próbka z Quality zuzyta juz prawie calutka, tylko kropelka do wachania została, bardzo mi sie spodobał, natomiast Aoud jakos mnie nie przekonał, może to kwestia czasu i dania mu drugiej szansy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
![]() Hiver noszony na nadgarstku pozostawił bardzo dobre wspomnienie. Nie pozwala o sobie zapomnieć. I chyba pozwolę mu się przypomnieć. Na początek 30-tka, potem zobaczymy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.