|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
grzywka raz jeszcze. POMOCY!!!!
mam ochote na zmiane. od lat nosze d³ugie rozpuszczone w³osy i mam ta sam± nudn± fryzure a w³asciwie jej brak. chcia³abym mieæ grzywkê ale tak± zaczesywan± na bok. wszyscy wokolo mówi± mi, ze mam za niskie czo³o na grzywke i nie bedzie mi w niej dobrze. a ja dalej upieram sie przy swoim bo sie upar³am na ta grzywke. ale boje sie, ze bede za³owaæ. mo¿e Wy mi pomozecie. za³±czam swoje zdjêcie. z góry dziêkuje
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: grzywka raz jeszcze. POMOCY!!!!
up
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 529
|
...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Moja propozycja .Moim zdaniem bardzo Ci pasuje
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Jak zawsze zapomnia³am o zdjeciu
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 614
|
Moim zdaniem nie masz a¿ tak niskiego czo³a i chyba sko¶na grzyweczka by Ci pasowa³a. Ja ostatnio sobie w³a¶nie tak± sprawi³am (a owal twarzy mamy chyba podobny) i jestem bardzo zadowolona. Zreszt±, jak powtarza moja mama, w³osy nie palec, odrosn± :P
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Eufemia...
moim zdaniem zdecedowanie te 1 jest tak kobiecos dorosl±s no i sexy::D :D |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 82
|
My¶le ¿e by³oby ci ¶liczne w grzyweczce
W³a¶nie takiej na bok:P Ja dzi¶ sobie w³oski sama podciê³am W³asnie cos na kszta³t grzywi na bok:P Ale jese nie jestem sama pzrekonana czy mi pasuje..
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 870
|
Cytat:
jeszcze podobasz na czarnobia³ym zdjêciu za³±czonym przez Eufemiê.
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 385
|
nie, nie, nie
... masz bardzo ladna buzie i nie ma co jej zaslaniac..a jak zrobisz grzywke, to bedziesz dlugo czekala jak odrosnie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 23
|
Psotniku...
Ja Ciê bardzo zachêcam do eksperymentowania z w³osami I niedawno pomy¶la³am tak jak Ty - mo¿e zrobiæ sobie grzywkê. Nigdy nie mia³am grzywki, wiêc nie za bardzo wiedzia³am jak by to u mnie wygl±da³o. I wpad³am na genialny pomys³ - przymierzy³am sobie perukê z grzywk± Poniewa¿ nie mam takiego programu, w którym mog³abym "poprzymierzaæ" do siebie ró¿ne fryzury, peruka by³a dla mnie jedynym rozwi±zaniem, ¿eby zobaczyæ siê zanim cokolwiek z w³osami zrobiê. I jak zobaczy³am siê z grzywk± to na drugi dzieñ posz³am do fryzjera. ¯a³ujê ¿e nie odwa¿y³am siê wcze¶niej na t± zmianê, bo wszyscy mówi± mi, ¿e teraz wygl±dam o wiele lepiej. Tak¿e my¶lê, ¿e ¶mia³o mo¿esz sobie zrobiæ grzywkê. Powodzenia Jak widzê wstawione tu przez wiza¿anki zdjêcia z grzywkami, to widaje mi siê ¿e wygl±dasz super. Na Twoim miejsu nie waha³abym siê. W koñcu, jesli nawet Ci siê nie spodoba to za 2-3 miesi±ce w³osy trochê podrosn± i grzywkê bêdziesz mog³a stopniowo ukrywaæ. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
wielkie dziêki!!!! jestem zdecydowana. po wyp³acie ide do fryzjera. dziêki raz jeszcze
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 148
|
W pierwszej fryzurce, któr± zaproponowa³a Eufemia jest Ci bardzo ³adnie i wg mnie powinna¶ zrobiæ sobie tak± grzyweczkê
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
podpisuje siê obiema "³apkami" pod ta http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1143404209 propozycja
slicznie slicznie
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 900
|
Popieram propozycje marinki
![]() Sama dzi¶ "zafundowa³am" sobie taka grzywke, przy wlosach dlugosci za ramiona. Wydlada super. Fryzjer ostrzegal mnie iz na poczatku (poki wlosy sie nie przyzwyczaja) bedzie trzeba je dosc mocno otrwalac lakierem. Je¶li nie chcesz robic grzywki sprobuj je wycieniowac, jak Jennifer Aniston. Pozdrwiam
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
a wg mnie bardzo pasuje Ci ostatnie zdjêcie- czarno bia³e z pierwszej serii, slicznie po prostu
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

W³a¶nie takiej na bok:P Ja dzi¶ sobie w³oski sama podciê³am
W³asnie cos na kszta³t grzywi na bok:P Ale jese nie jestem sama pzrekonana czy mi pasuje..
I niedawno pomy¶la³am tak jak Ty - mo¿e zrobiæ sobie grzywkê. Nigdy nie mia³am grzywki, wiêc nie za bardzo wiedzia³am jak by to u mnie wygl±da³o. I wpad³am na genialny pomys³ - przymierzy³am sobie perukê z grzywk±