PISZCIE!Dziki występ i żarówiasto kolorow :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Notka

Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-01-02, 16:10   #1
patrycjaaP
Rozeznanie

Exclamation

Konkurs->Dziki występ na scenie, JAK?!

Drogie dziewczyny!
No wiec krótko i na temat, w mojej szkole organiozowany jest konkurs piosenki anglojęzycznej.. każda klasa ma coś wymyśleć. Ja i moja ekipa wybrałyśmy pisenkę Beyonce - Work it out mamy genialną solistkę która myśle że lepiej to wykonuje niż sama Beyonce. no i to tyle jeśli chodzi o przedstawienie sytuacji teraz problem który na nas czycha ... . No więc solistka ma strój, chodzi o mnie i "tancerki" nie wiemy w co się ubrac.. chcemy żeby było DZIKO jedna z koleżanek ma różowa spódnice baletnicy wykonaną ręcznie jest super. Chciałabym zebyście doradziły jak zrobić szybką, taniutką, wystrzałową, rażącą i dziką spódnice jak sie pomalować no i możecie dodać jak uczesać no i ogólnie jak to widzicie.. prosze o pomoc to pilna sprawa. Acha i myśląć o spodnicy myślałam że może z bibuły chodzi o to by była dzika no i nie moze być bardzo " mini" nie które nie mają genialnych sylwetek. Co wy na to? piszcie za wszsytko dzieki

Edytowane przez sarenka
Czas edycji: 2006-01-03 o 15:52 Powód: połączenie wątków
patrycjaaP jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-02, 20:42   #2
Raniffer
Raczkowanie

Dot.: PISZCIE!Dziki występ i żarówiasto kolorow :)

Nie ma potrzeby pisać dwóch postów na ten sam temat.
♥♥♥
Raniffer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-02, 22:59   #3
Beaux
Zakorzenienie

Echhh no właśnie tak mi się cos obiło o oczy-ten sam wątek ale pod innym tytułem... Ale co tam. Jak chcecie "żarówiasto" itd. to wycieczkę do najbliższego lumepksu proponuję, na pewno coś znajdziecie.
Ja bym to zrobiła "inaczej" tzn. tak jak w teledysku (o ile dobrze pamiętam, bo nie słucham takiej muzyki ale coś tam w pamięci niestety utkwiło...): na złoto (i tu też się lumpeks przyda) i koniecznie afro na głowie.
Beaux jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-03, 15:02   #4
Cysiolina
Raczkowanie

Dot.: Konkurs->Dziki występ na scenie, JAK?!

Dwa wątki? No dobra... Tapirowane wlosy, oczy i ich okolice pomalowane grubo czarna kredka, czerwone pazury i usta. Co do stroju to moze jakis czarny material obwiazany wokol bioder jako mini? Nie wiem, jak dla mnie ta dzikosc to nie jest dobry pomysl...
Cysiolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-03, 15:07   #5
aneczka911
Raczkowanie

GG do aneczka911

Tez mialam taki wystep, i tanczylysmy z dziewczynami ale mialysmy krotkie dopasowane spodenki(szkola zainwestowala w stroje) dugasne skarpety i krotkie bluzy z kapturem a jesli chodzi o make-up i fryzurke to mialysmy porobione "irokezy" a oczy umalowane mocno na czarno, usta na czerwono :P

aneczka911 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-03, 15:27   #6
Beaux
Zakorzenienie

Czy ktoś mógłby połączyć tego dubla? Albo jeden skasować? Trochę namieszała dziewczyna
Stary 2006-01-03, 19:06   #7
patrycjaaP
Rozeznanie

Dziękuje za wszystkie rady! chętnie skorzystam. Nierozumiem tylko dlaczego tak przyczepiono się do moich dwóch wątków na ten sam temat, hmmm.. Po prostu jestem tu nowa i zawsze mi sie zawiesz intrenet myślałam że pierwszy wątek sie nie dodal napisałam drugi. Jest masę wątków o jednym i tym samym i nikomu nie przeszkdza. TO że jestem nowa nie znaczy że jakaś mało inteligentna... Czuje sie jak by mnie tu nie chciano hehe. Jeśli mój podwójny wątek kogoś uraził PRZEPRASZAM i kłaniam się.
patrycjaaP jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-03, 19:24   #8
Beaux
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjaaP
Dziękuje za wszystkie rady! chętnie skorzystam. Nierozumiem tylko dlaczego tak przyczepiono się do moich dwóch wątków na ten sam temat, hmmm.. Po prostu jestem tu nowa i zawsze mi sie zawiesz intrenet myślałam że pierwszy wątek sie nie dodal napisałam drugi. Jest masę wątków o jednym i tym samym i nikomu nie przeszkdza. TO że jestem nowa nie znaczy że jakaś mało inteligentna... Czuje sie jak by mnie tu nie chciano hehe. Jeśli mój podwójny wątek kogoś uraził PRZEPRASZAM i kłaniam się.
Oj nie bierz tak tego do siebie, nie chodzi o to że jesteś tu niechciana czy coś! Kwestia poprostu techniczna! A a propos powtarzających się wątków to większość jest później łączona albo kasowana, tak żeby bajzlu nie było i tyle! Jak są dwa takie same wątki i do tego od tej samej osoby to nie wiadomo do którego dopisywać...
Stary 2006-01-04, 07:24   #9
sarenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beaux
Oj nie bierz tak tego do siebie, nie chodzi o to że jesteś tu niechciana czy coś! Kwestia poprostu techniczna! A a propos powtarzających się wątków to większość jest później łączona albo kasowana, tak żeby bajzlu nie było i tyle! Jak są dwa takie same wątki i do tego od tej samej osoby to nie wiadomo do którego dopisywać...
Dokładnie.

Dziewczyny po prostu dbają o porządek. Ja złączyłam wątki i nie ma sprawy

Po prostu jak są dwa takie same posty to osoba X niepotrzebnie może się produkować w wątku nr 2 na temat, który osoba Y dokładnie opisała w wątku nr 1.

Dziewczyny nie wiedziały, że napisałaś drugi post, bo nie zauważyłaś, iż pierwszy się dodał - rozumiemy, że każde nowe forum jest trochę inne i potrzeba czasu, aby sprawnie się po nim poruszać.

A tak przede wszystkim to: witamy na forum.

WESOŁYCH ŚWIĄT!
sarenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości