|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Który kwas hialuronowy w usta? Gdzie w Warszawie
Witam,
Dojrzałam do decyzji o powiększeniu ust. Moim problemem jest mniejsza i brzydko wyprofilowana warga górna plus opadające kąciki, zatem oprócz powiększenia chcę również poprawić ich kształt. Wiem, że na rynku jest całe mnóstwo kwasów hialuronowych, zastanawiam się nad Juvederm ustra smile, Neauvia Intense Lips i Restylane Lips Lidocain. Który z tych preparatów jest wg Was najlepszy?Zależy mi, aby efekty utrzymały się jak najdłużej. Chcę skorzystać z gabinetów med. estetycznej w Warszawie - zastanawiałam się nad Kliniką Miracki oraz na Konduktorskiej dr Styczeń. Czy mozęcie polecić dobrego leakrza, który mnie nie oszpeci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Śnięta Mucha
|
Dot.: Który kwas hialuronowy w usta? Gdzie w Warszawie
Dr Olga Bobowska bywa w Wawie. Ma dobre oko do poprawek twarzy.
Co do nazwy preparatu - to nie ma znaczenia, każdy organizm reaguje inaczej. Nikt Ci nie da gwarancji 3 czy 6 czy 9 mcy.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja miałam restylane kysse i podobał mi się efekt. Wyglądałam naturalnie, niesztucznie. I z tych preparatów embe co wymieniłaś to restylane będzie na pewno bezpieczny, bo jest przebadany i jest długo juz na rynku, więc pewnie większość gabientów medycyn estetycznej też Ci poleci
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Uważam że Juvederm ultra smile to najlepszy kwas. Długo sie utrzymuje chociażby ze względu na sieciowanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Długo się utrzymuje ten który jest gesty/ ja miam stylage M a teraz Chce L spróbować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.