|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Makijaż na studniówkę - gdzie w Gliwicach?
Dziewczyny, czy znacie może jakiś sprawdzony salon kosmetyczny, najlepiej w centrum lub w okolicach Trynku, gdzie mogłabym powierzyć swoją twarz do zrobienia makijażu na studniówkę? Najlepiej, żeby nie było drogo.
Wiem, że właściwie większość kosmetyczek zajmuje się również makijażem, ale jak moja mama przed własnym ślubem oddała się w ręce kosmetyczki, to wyglądała jak nieumalowana - czyli niewiele lepiej jak po wstaniu z łóżka. Z kolei wizażystka z Sephory zrobiła jej na twarzy maskę :/ |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Makijaż na studniówkę - gdzie w Gliwicach?
nie mozna robic tu reklam wiec nie wiem czy mozna napisac ale zam jedna dziewczyny z Rokitnicy dopiero sie uczy wlasciwie juz konczy szkole ale jest swietna podaje je gg 6080636 moze zagadaj to ise dowiesz
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za info, ale do Rokitnicy trochę daleko, zwłaszcza że będę już miała włosy ułożone i mogą się zniszczyć Ale może do niej zagadam, najwyżej mnie ktoś autkiem zawiezie Dzięki raz jeszcze
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ponawiam pytanie, ale teraz chodzi mi bardziej o okolicę Rynku. Już wstępnie umówiłam się z kosmetyczką, ale boję się, że nie wyjdę od niej zadowolona
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

Ale może do niej zagadam, najwyżej mnie ktoś autkiem zawiezie